Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia ai fost tare simpatica in mesajul ala, ca ne faci pofta de vaicareli

kiki la multi ani nepoticii mult iubite!

Si uite ca scumpa de Katteryna se gandeste si la noi panicoasele si ne spune ca nu sunt asa rele contractiile alea!

Hai Katteryna!!! Nastere usoara!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola gagicele!!!
am trecut si noi cu bine peste prima zi si prima noapte cu balenii acasa. nu v-am citit de doo zile, cer ertare, dar am o scuza (pardon doo) buna.
din ce am citit acum pe ultima pagina vad ca v-am lasat ingure si va facurati de cap:
FELITAAAAAARI SELEN!!!!
BAFTAAAAA KATERRYNA!!!!

vazui cumva o depresata??? luto, sa fie oare adevarat??? asa faci?? doua zile, atatica lipsesc, si tu??? asa ma astepti???? bine fie, te ert, dar sa nu se mai intample!!!

ma duc sa vad ce mai facurati, nu am mult timp ca tre' sa trezesc balenii la unu jumate sa ii hranesc

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Feleeeee HELP

Mesaj de la Kateryna:

"Help! Dc am contractii la 7 min aprox ce dilatatie as avea??? Astia au multe nasteri si nu-i nimeni sa ma urce pe masa. Mi-e teama ca raman fara epidurala."

Eu nu stiu ce sa ii spun, hai fetele.....ziceti!

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

techila ce ma bucur ca totul e bine cu balenii acasa!!! Si ai doua scuze foarte speciale!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si inca ceva ce am exprimat gresit si vreau sa rectific. Lu Emma ii placea sa o dezbrac si sa o imbrac , dar niciodata nu faceam asta dupa ce ii dadeam sa suga. Este gresit sa dezbraci bebelul dupa ce a supt. Trebuie sa treaca macar jumatate de ora ...

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Raluk multumesc! Azi mergem sa o sarbatorim...desi nu stiu eu cat o sa rezist...ca tot mai greu ma deplasez...

Techila ce bine ca sunteti toti 4 (pardon 6)acasuta. Si vad ca si tu ti-ai revenit destul de repede dupa operatie

Katerinanastere usoara!!!

Eu va las fetelor ma pregatesc pt pary-ul nepoticii mele!

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Feleeeee HELP

Mesaj de la Kateryna:

"Help! Dc am contractii la 7 min aprox ce dilatatie as avea??? Astia au multe nasteri si nu-i nimeni sa ma urce pe masa. Mi-e teama ca raman fara epidurala."

Eu nu stiu ce sa ii spun, hai fetele.....ziceti!

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Eu stiu ca nici nu trebuie sa mergi la spital sa-ti suni doctorul cand ai la 7 minute, doar la 5. Dar sunt sigura ca nu este o legatura intre durata dintre contractii si dilatatie. Ca daca ar fi, atunci doctorii nu ar mai cauta si dilatatia, s-ar lua numai dupa contractii! Deci cred ca sunt cazuri in care nu te dilati nici cand ai contractii una dupa alta. Si la fel, sunt care merg la spital ca au din 5 in 5 minute si afla cu bucurie ca au dilatatie 8-10!

Deci spune-i doar sa stea linistita sa nu se streseze! Si o pupam cu drag!

Asteptam mamici mai experimentate sa ne spuna... ca eu numai din citite...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Asa e, dupa supt copilasul trebuie manevrat cat mai putin pt ca riscam sa dea afara tot ce a papat. Nu e bine sa fie agitat dupa ce papa. Nu se face niciodata baita dupa ce a papat etc

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si inca ceva ce am exprimat gresit si vreau sa rectific. Lu Emma ii placea sa o dezbrac si sa o imbrac , dar niciodata nu faceam asta dupa ce ii dadeam sa suga. Este gresit sa dezbraci bebelul dupa ce a supt. Trebuie sa treaca macar jumatate de ora ...

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

alex zau ca habar nu am da PM la cele care au nascut deja sau mesaj pe telefon ... zic si eu
OOOoooof

Haaaaai Katteryna

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex spune-i sa strige si ea la o moasa sa se uite la dilatatie ca le ia mama naibii daca vin acolo peste ele.......
Auzi vere ce imbulzeala e la Slobozia ....Va zic eu fetelor ca azi e sarbatoare si de aceea

Hai Katerynaaaa fii curajoasa !!!!!!
Mai e putin si vine Trandafirasul !!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput