Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
Si eu stiu la fel ca de abia cand ai contractii la 5 minute trebuie sa pleci spre spital. Nu cred ca are vreo legatura durata dintre contractii si dilatatia. oricum aia trebuie sa o controleze mereu. daca ea simte ca durerile sunt din ce in ce mai puternice, sa inceapa sa urle pe acolo.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
adela2006 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli YUHUUUUU FELICITARI SELEN! BINE AI VENIT URSULICA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adela cum te descurci cu 2 puiuti? Doro 76 o zi jumate in spital ![]() Cum ai reusit sa fugi asa repede, sa stiu si eu!MariaI ne gandim la tine ![]() Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Iannis |
deocamdata mult mai bine decat ma asteptam eu
alexia e inebunita dupa calin
il pupa toata ziua , il dragaleste
ma ajuta cu schimbatul ( imi aduce pampers sau ce-i mai cer eu )
la baita il spala pe picioruse
incerc sa o implic in tot ce-i fac lui calin , sa nu se simta exclusa cumva
cand doarme calin stau cu ea ne jucam ne dragalim
deocamdata e bine
ma duc ca ma stiga fomistul
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac "Gata , puteti pune agitatele la loc , avem o Ursulica de 3.350g! Mai multe nu stiu , am vazut-o doar putin cand au scos-o |
Ce frumos!!!

" familia ursilor"BINE AI VENIT PE LUME EBRU!!
FELICITARI SELEN!

Nu imi vine sa cred..ce repede a mers totul!
Galeria de dimineata a fost super tare..Lucia, Aida

Dana 34s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
gegea spune:
Felicitari, Selenica si bine ai venit, Ursulico!!!

Nastere usoara, Kateryna!!!

Geani
37+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
Poze
kemsy spune:

Felicitari Selenica!!! La multi ani Ebru, sa fii cuminte si papacioasa 

Si acum: 

putin antrenament pentru
KATTERYNAAAAAA!!!!!
Nastere usoara!!!

Mai fetelor, eu nu mai pot 
Pai suntem in august inca...si bebeii vin pe banda rulanta. Ma simt ca la maraton, nu apuc sa-mi trag rasuflarea ca o luam de la capat 

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Loris
Fotografii
titi143 spune:
FELICITARI SELEN!!!!!!! Sa cresca mare si sanatoasa. 

Hai KATERYNA!!!

Nastere usoara.
32+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui kemsy Pai suntem in august inca...si bebeii vin pe banda rulanta. Ma simt ca la maraton, nu apuc sa-mi trag rasuflarea ca o luam de la capat ![]() ![]() |
La mijlocul lui octombrie suntem gata cu odiseea

sa stim o treaba 

Cea mai fericita
38 + cu 
kemsy spune:
Bun...sa revenim la rutina zilei cu detalii picante.
Va multumesc in primul rand pentru aprecierile privitoare la poze 
Imi pare rau ca v-ati speriat la faza cu dopul...dar era un sarac dop de sticla ![]()
![]()
Eu nu am de gand sa nasc...am vorbit si cu bebe, i-am zis ca il "mananc" daca nu e cuminte.
Oricum, a crescut grasanul, ca noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta, trebuie sa-l "mut" si pe el
. Iar daca stau asa...pe o parte-mai pe burta...stau pe el, asa imi da impresia 
Din capitolul mici neplaceri, semnalez o usoara insomnie...ma trezesc pe la 5 si stau treaza vreo ora, iar mersul f des la pishu nu ma lasa sa ma odihnesc cum trebuie.
Lucia, totul bine, da?Alarma falsa!! Lasa ca mai sta bebe, ca e ascultator. Daca nu...![]()
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Loris
Fotografii
gegea spune:
Salut!
Mai e putin si plec spre spital.
Daria s-a topit uitandu-se la pozele Alexiei cum il iubea si proteja pe Calin si a facut rapid legatura ca si la noi va fi la fel (bebe baietel si surioara mai mare) si abia asteapta momentele de dragalit. Continua sa imi vorbeasca de dorul cumplit, dar sper sa fie totul ok.
Nu cred ca mai apuc sa intru, va pup pe toate cu drag 

si las niste fetite agitate pt urmatoarele nasteri:

Geani
37+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
Poze
vik-cj spune:

HAI KATTERYNA!!!! NASTERE USOARA!!!!

Mai fetelor nu ma panicati...eu vreau sa ajung la 1 octombrie tot la oferta "2 in 1"....![]()
Techila bine ai venit acasa! Asteptam impresii (in continuare) despre zilele de dupa cezariana, lactatie si...acomodare cu bebeii...
.
Aida...merci...vad ca daca nu maninc la ore fixe se supara fie-mea...ma boxeaza la vezica si baga picioare la ficati de imi vine sa urc pe pereti

!
34 cu 

Andreas(28.07.2006)