Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 14
Emy10 spune:
Ce surpriza minunata

Felicitari Selen!!! Bun venit pe lume Ursulica!!!

Si asteptam

Hai Katteryna!!!

37+ cu 
Eva
lutoniana spune:
Continuam cu draga noastra Kateryna:

Go Kateryna !!!!!!
Hai mami ca mai e putin !!!!!!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
santorini ceva il deranja , nu plang ei degeaba. Eu ma apucam sa o dezbrac si apoi sa o imbrac pe Emma
era asa o placere pt ea sa o schimb de haine ... si alti bebelasi se enerveaza. Daca se repeta fi atenta ce face , daca se chirceste ... 
doro o zi si jumatate? Felicitari 
vik-cj pofta buna
... fetelor intru sa adaugam evenimentul , daca nu a facut-o nimeni pana acum 
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Fetelor, va multumesc dar m-am mai linistit.
Nu stiam ca exista si caderi nervoase inainte de nastere ![]()
credeam ca numai dupa 

Mi-a trecut spatele si parca si durerea ca la ciclu...mi-a ramas vechea si intima mea prietena: durerea de pasa.
Am sa merg sa ma plimb, nu acum...mai tarziu, pentru ca daca fac miscare nu ma mai doare nimic.
Daca stau in pat, acum am dormit, cum bine zicea Aiduca amortesc de numai cu macaraua ma mai pot da jos din pat 
Am luat un No- Spa ca intrase spaima in mine ca nasc mai repede de 40 de saptamani. E prima pastila din sarcina asta 

Hai sa terminam cu vaicarelile ca va fac pofta.
Cea mai fericita
38 + cu 
ancutzam spune:
Felicitari Selen
sa creasca fetita sanatoasa, mancacioasa si frumoasa
35+ cu bebe scump
David
lutoniana spune:
Doro cand ai vreme sa ne spui si noua cum a fost nasterea ta...asa de scurta, ca vrem si noi.
Cea mai fericita
38 + cu 
Roxxy80 spune:

URSULICA DRAGA, BINE AI VENIT!!!! SA FII SANATOASA, VESELA CA MAMI TAU, CUMINTE, PAPACIOASA!!!!! FELICITARI, SELEN!!!!

HAI, KATTERYNA!!!!! TRANDAFIRASUL E ASTEPTAT CU NERBADARE DE O GRAMADA DE BURTICI!!!!!

Santorini, ceea ce descrii tu acolo pare a fi plans de colici. Gandeste-te bine ce ai mancat ieri (aseara) si scoate din meniu. De asemenea, mare grija sa-i scoti aerul dupa fiecare masa. Daca nu reusesti sa-l faci sa ragaie punandu-l pe umarul tau, incearca sa-l pui pe burtica (dupa ce-l lasi vreo 10 minute dupa ce termina masa)pe piciorul tau si sa-l bati usor intre omoplati cu mana facuta caus.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
ancutzam spune:
Si pentru ca nu am mai intrat de mult timp le urez tuturor fetelor care au nascut felicitari si bebei mancaciosi si sanatosi.
Monica, Maria si Crisbebe
sunt alaturi de voi sa se termine totul cu bine.
35+ cu bebe scump
David
kiki_cri spune:
EBRU BINE AI VENIT PE LUME!!!

SELENICA
FELICITARI!!!
Imi amintesc ca si eu acum 3 ani plangeam de emotii ca imi tineam in brate pt prima data iubita mea NEPOTICA!!!Frumoasa mea DIANA pe care o voi iubi toata viata ca pe copilasul meu!DIANA TE IUBESC MULT MULT!
KIKI
35+
si 
Poze KIKI
ancutzam spune:
Si pentru ca pana acum am pierdut sa fac galerie proaspetelor mamici macar acum sa nu pierd momentul asa ca:

HAI KATTERYNA

35+ cu bebe scump
David