Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Eu cred ca Selenica deja a nascut!!! Aiduca, sper ca esti cu telefonul langa tine!!! Lasa giugiuleala cu dl. sotz si stai cu ochii pe ecran! |
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Neatza!
Am intrat si eu sa vad care-i treaba si am reusit sa citesc doar pe prima pagina... ca pe Lucia o doare ca la ciclu
si apoi mesajul super simpatic al Selenutei 

!!! Glumeata fata si in conditiile alea!
Extraordinar! 

Toata as tzuca-o daca ar fi aci langa mine
. Scumpa de ea, sa ne tina la curent 
Doamne ajuta sa fie bine!
Hai Selen!!! 
(scriu asa mai micut sa vad daca n-au venit prea tarziu majoretele mele, citesc repede paginile astea
)
32+
Alex
Roxxy80 spune:
Maria, ce face Mihaita? ma gandesc mereu la voi.
Doro, bine ai revenit. De abia asteptam sa ne scrii povestea nasterii. Printesa ta doarme deja toata noaptea? Asta da noroc.
Ma gandesc la Cris si la Monica. Ma
pentru amandoua sa fie bine.
Luto, eu zic ca nu nasti. Tu vei naste fix la 40 de saptamani, eventual pe 10 septembrie o data cu mine
.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
ionika spune:
SELEN, KATTERYNA, TINEM PUMNII!!!!

CRISBEBE, stai linistita pentru ca va fi bine. Si eu cand m-am internat aveam contractii si colul scurtat, asta pe la 25 saptamani, si au reusit sa le opreasca. Ai incredere ca totul va fi ok.
MARIA, eu gandesc ca e bine bb Mihail pentru ca are deja 2 saptamani! Cu cat trece timpul, el devine mai puternic. Hai capul sus si ne rugam toate sa fie bine!
MONICA, suntem alaturi de tine si abia astept sa ne spui cum papa Dragoselu de la san.
DANA, super camasile si purtatoarea lor!Iar faza cu pusul catelului in wrap a fost bestiala!
Mama, da' cate kg ai? INCA MAI AI TALIE!
MARIA MANGA, cum te mai simti?Saptamana care vine termini cu serviciul,nu-i asa? Vei avea timp sa faci tot ce ti-ai propus.A crescut si burtica ta, semn ca locatarul se simte foarte bine![]()
LUCIA, stai cumintica in pat si vezi daca trece. Daca nu, si apar si contractiile dureroase...fuguta la spital.
RAMONA, ma gandeam de ce nu mai apari...Inseamna ca trebuie sa fii pregatita pentru orice eventualitate. Ce bine ca bb e mare! Vei face cezariana???
IULIKA, se pare ca Bruce are programul pe care il avea in burtica. Ce bine ca s-au mai aranjat si asezat lucrurile! Faine pozicile!
Fetele din China, suunteti bine? Am inteles ca iar a fost cutremur...
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 34+
liliac1 spune:
MariaI Cum se simte bebe Mihail?? Nu ne spui nimic? Cand am vazut ca ai scris cateva randuri am alergat repejor sa prind "noutatile" si cand colo...nimic ![]()
Liliana,
Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
aidaciolac spune:
luto cred ca face
ca e idle
Roxxy80 zau ca am inceput sa rad cu dr de familie 
MariaI
draga , of , sufletul tau chinuit
dar sa speram ca va fi bine 
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
]Am zis eu ca ma trezesc tarziu...De fapt m-am trezit de vreo ora, dar m-am alintat cu baietelul si cu fetita din burtica...
Aida, sigur ca trebuie sa nasc cumva, dar nu mi-as dori cezariana.
Kemsy, eu nu doar am impresia, ci chiar la eco mi-a zis ca e transversal.Eu sper sa se intoarca totusi.Luni intru in 36 saptamani.
Raluca,cam rar gasim oameni care sa inteleaga si sentimentele.Cred ca dobitoaca aia pe care o deranjai nu era si ea mama....
Luto,
Doamne ajuta!Esi deja in saptamana 39!Perfect!
Ne pregatim si pentru tine cu galerie!!!![]()
Selen, mai e putin si gata:o sa ai puiul in brate!
]Kateryna,auzi ce zic fetele , ca daca stimulezi mameloanele, incep contractiile!Da-i batai!![]()
Si niste zapacite pentru voi:

Va pup pe toate!

Mariaanna
34+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
aidaciolac spune:
merg ca dl sot a facut micul dejun
, pupa-l mama de tantalau 
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Roxxy80 spune:
Si mie imi vine sa rad, dar mai mult e de plans. In ce tara traim
, cata incompetenta. Offf
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac luto cred ca face ca e idleRoxxy80 zau ca am inceput sa rad cu dr de familie ![]() MariaI draga , of , sufletul tau chinuit ![]() Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI
mary_07 spune:
Yuhuuu,azi e zi de adus bebei pe lume

'neata in primul rand

Hai Selen!!!!

Hai Katteryna!!!

My family
Poze cu noi 
_
Melania,