Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_ana spune:
Eu trebuie sa plec prin oras, la cumparaturi!
Las si eu niste agitate pentru eventualele surprize:

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
mary_07 spune:
Ce regret eu cel mai mult e faptul ca ,odata venita cu bebe acasa,timpul meu pe forum se cam limiteaza si din pacate nu apuc sa fac galerie fetelor care mi-au fost alaturi si mie cand am nascut si nu apuc sa mai citesc tot ce ati facut,cum va simtiti....
Ma simt atat de prost pt asta
...
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Roxxy80 spune:
Nu ai de ce sa te simti prost. Acum trebuie sa le acorzi cat mai multa atentie puiului mic si puiului mare. Asa se intampla. fetele care trebuie sa nasca mai spre sfarsitul odiseei sunt cele mai dezavantajate pt ca unele dintre noi experimentam deja atunci nopti nedormite, colici.
Eu bag tare acum cu galeriile pt ca stiu ce urmeaza dupa ce nasc.
Noi suntem prietene aici si nici nu se pune problema sa te simti prost. Ar fi culmea sa te acuzam ca stai cam mult cu puiul tau in loc sa intri pe forum
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Ce regret eu cel mai mult e faptul ca ,odata venita cu bebe acasa,timpul meu pe forum se cam limiteaza si din pacate nu apuc sa fac galerie fetelor care mi-au fost alaturi si mie cand am nascut si nu apuc sa mai citesc tot ce ati facut,cum va simtiti.... Ma simt atat de prost pt asta My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Ce regret eu cel mai mult e faptul ca ,odata venita cu bebe acasa,timpul meu pe forum se cam limiteaza si din pacate nu apuc sa fac galerie fetelor care mi-au fost alaturi si mie cand am nascut si nu apuc sa mai citesc tot ce ati facut,cum va simtiti.... Ma simt atat de prost pt asta My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si Razvan (21 august 2009) |
lasa mary, nu te necaji ca eu tot pe tine te sun cand o fi vremea

anco
37+
???? si 
poze
anco spune:
ies si eu ca am putina treaba cu asezarea canalelor la tv
si apoi cred ca incerc o tura cu masina ca trebuie sa iau un cadou pe maine, unei prietene.
sunt alaturi de SELEN SI KATERYNA

anco
37+
???? si 
poze
raluk16 spune:
Si ce-mi place ce galerie i-ati facut aici asa devreme dimineata!!!
Pupici pentru majoretele Lucia
si Aida
! Ei si apoi vad ca au mai venit fete majorete!!! Pup toate fetele harnice si matinale!!! 

Lucia si eu mi le tai ale mele, ca mai nou intr-adevar sunt vreo 4-5 si lungi si mari
. Numai ca mi-e frica... eu nu le stiu taia bine si se intampla cand ma zgarie ciotul de eticheta care ramane... ![]()
Liliana carne rosie, oua, legume cu frunze verzi (spanac, salata verde, si alte frunzaraie), fasolifere, seminte de susan, seminte de dovleac... ceai de urzica... aaa sfecla rosie!!! fructe de padure si alte chestii inchise la culoare... Deci si la legume si la fructe cat mai inchise la culoare
. Si neaparat oricare dintre astea papate cu ceva crud (de ex. carnea cu salata si cu suc de lamaie) ca nu se absoarbe decat cu ajutorul vitaminei C!
Lucia 

. Si aripioare gasesti si acolo, ca mici si alte prostioare nu cred
.
Iarasi am dat de un mesaj super simpatic de-al Selenutei
. Fata asta vrea sa ne faca sa radem cand naste ea! 
Lucia cam cu o saptamana inainte
. Esti super scumpa
. Daca iti schimbi pozitia sau daca te ridici nu trec durerile?
Liliana ai o fata extraordinara, de la asortatul hainelor (la care eu nu ma pricep deloc) la santajul emotional ![]()
Ce repede si frumos merge travaliul lui Selen 

. Asa vreau si eu ![]()
Iulika
. De acuma cred ca va dormi din ce in ce mai mult noaptea...
MariaI
tare ma bucur cand te vad. Si uite ca ne incurajezi cu travaliul
Doro bine ai venit acasuca!!!
Deci dupa o nastere super rapida, o internare super scurta si bebica are somn linistit si lung 

Aida
ce ma distrezi cum il alinti pe Laci! Auzi, deci cand vad ca avem si noi aici cutremure, sa stiu ca ai facut tu 37 de saptamani? ![]()
Melania mi-a placut cum ti-a raspuns Roxxy. N-as fi stiut s-o zic mai bine ![]()
Si mai bag un mesaj cu majorete, apoi fug la micul dejun ca inca n-am papat azi si arde stomacul.. ![]()
32+
Alex
aidaciolac spune:
"Gata , puteti pune agitatele la loc , avem o Ursulica de 3.350g! Mai multe nu stiu , am vazut-o doar putin cand au scos-o
avea parul negru si un fuduletz bun de papat
. Multam de galerie , a mers tare bine , mai ales dupa epidurala
. Va pupa familia Ursilor" - Selen
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Raluca_u spune:
felicitari SELEN 

sa fie sanatoasa ursulica si mami la fel.
yuhuuuu mai avem o fetita.
multumesc Aiduca de veste.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Iulika29 spune:

Felicitari Selene!!! Bun venit la ursulica voastra cu pårul negru si fundulet bun de papat!!!!Multå sånåtate si lapte muuult si fårå colici vå doresc..

Asteptåm vesti si de la Katteryna
Eu merg la plimbare putin..Merg la cumnata la curte så stam afara så profitam de vremea asta frumoaså ca acusi ne inghite intunericu si frigu..BRr

Vå pup si revin mai pe searå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)