Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 8
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui joklk Buna dimineata! Poftiti va rog la ![]() tot ce va doreste inima pentru duminica dimineata.Nu vreau sa isc polemici nici sa ma bag in seama dar or fi stiind medicii de ce nu ii dau colegei voastre (noastre)inca piticul in salon. Daca e hranit pe gavaj poate fi vorba de o usoara intoleranta digestiva si atunci trebuie obisnuit incet cu lapticul. Sfatul meu pentru mamica e sa se mulga, nu cu pompa ci la manaca e mult mai usor (o spun din experienta, m-am muls o luna si doua saptamani). Eventual sa vada care asistenta e mai comunicativa si sa o roage sa ii arate, in rest masaj si comprese calde pe san, ceai pentru stimularea lactatiei (cel de Fares la mine a dat rezultate foarte bune). Spunea cineva ca se incurajeaza alaptarea la cerere a prematurilor de 700 g. Imi permit sa ma indoiesc de asta pentru ca un prematur de 700 g sigur inca nu poate suge, ar fi un efort mult prea mare pentru el. Pe Karla eu am primit-o la san cand avea 1350 g si a invatat efectiv sa suga si sa renunte la gavaj peste doua saptamani la 1700 g. In rest mamica sa se straduie sa ajunga cat mai des la bebe, sa il ia in brate, sa il alinte, sa ii vorbeasca... Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008) pozele noastre Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza |
joklk bineinteles ca exista un motiv medical documentat, intrebarea mea era care e acela
iti recomand sa citesti mai cu atentie, inainte de a te lansa in afirmatii neadecvate....
am spus ca doctorita Culcer incurajeaza alaptarea la san a prematurilor de 700g si nu alaptarea la cerere a prematurilor de 700g.
permite-mi sa iti mai recomand sa nu te mai indoiesti de experienta acestui doctor.
anamona spune:
hahaha, la intrebarea iti recunoaste careva parintii? eu raspund un categoric NU: de la ai mei am invatat sa folosesc un computer ba chiar si sa folosesc yahoo messenger :)))
joklk spune:
Anamonaam spus si in mesajul precedent ca nu vreau sa isc controverse sau sa intru in polemici. Tu ti-ai dat cu parerea, eu mi-am dat cu parerea. Asa ca s-o lasam asa!
babytza, datele noastre:
Karla-Luiza, nascuta la 14.09.2008, maternitatea Bistrita, nastere naturala, la 29 de saptamani, 1050 g, 37 cm, Apgar 8.
Multumesc ca vrei sa ne treci in listulita.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
babytza spune:
Si ziua ta de nastere duamna
sa trecem tot in lista 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
joklk nu e nicio controversa, doar ca m-ai citat gresit si nu pot lasa oamenii cu o falsa impresie asupra ideilor mele.
apoi discutiile in contradictoriu nu trebuie sa provoace cearta intr-o societate civilizata, nu?
bine ai venit, m-a impresionat foarte mult povestea voastra, iar filmuletul de pe antena m-a emotionat la lacrimi.
Karla este o scumpa s-a dezvoltat foarte frumos, felicitari voua
joklk spune:
data mea de nastere: 06.03.1978
Anamona, de acord cu tine in ce ai scris dar totusi nu cred ca poti recomanda alaptarea unui prematur de 700g cand la o greautate asa mica primele trei saptamani sunt foarte critice. Poate recomanda mamei sa se mulga si sa ii duca lui bebe lapte ca apoi cand va avea puterea necesara sa invete sa suga daca va vrea, multi prematuri nu mai vor.
Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza
babytza spune:
Johanna esti in listuta 
M-am bucurat sa vad ca Dragos este deja in listuta ! Multumim cui l-a trecut 

Am fugit cu piciul la tura de dimineata de parc 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
nushulica spune:
salutare bobocime!
eu sunt in urma tare cu cititul , voi aveti limbarita
sau cum ii mai ziceti voi si nici prin cap nu-mi trece sa recuperez tot
de cand ne-am intors ne tot petrecem am avut 2 aniversari vineri si ieri,o cununie civila joi si azi nunta
deci....
david de cand cu petrecerile astea papa pulpite la gratar de rupe
deh se adapteaza copilu ca n-are incotro
am vazut ca a nascut monica FELICITARI DIN TOT SUFLETUL!!!BINE AI VENIT PE LUME BB DRAGOS!!!ESTI UN PUI TARE IUBIT SI ASTEPTAT!SA FII SANATOS SI PAPACIOS!
bun venit la bobocei si mamicii de KARLA am vazut si eu filmuletul de pe a1 ...asa-i,cineva acolo sus o iubeste pe karla si a avut grija de ea
la controlul de 11luni david se prezenta asa: foarte hlizit
foarte vorbaret(i-a povestit dnei dr cum a mers el la mare cu calul,cum face catelul si alte minuni) 73cm 9.9kg si 47cm diam cranian
stiu ca la un moment dat vorbeati pe aici ca mergeti la salina la praid...ati mai fost?ca n-am urmarit zilnic discutiile pe aici
intreb pt ca noi am fost si e tare frumos si mai vrem sa mergem(de acolo am aflat ca uin tratament complet se face in 10zile cate 4 ore pe zi si noi nu am stat decat 4 zile)...in plus pediatra a zis ca e f bine de mers la salina le face f bine la plamani
am pus aici si cateva poze din concediu...nimic spectaculos...doar un concediu frumos in 3
si primul
http://good-times.webshots.com/photo/2306224120101756654EbYoON
de
DavidPoveste
anamona spune:
joklk din contra chiar poate fi posibil iar practica a demonstrat-o deja in sectia de prematuri de la Municipal...aproprierea la sanul mamii este foarte benefica.
din cum stii foarte bine din exeprienta ta, un bebe prematur cu o greutate asa mica nu are nevoie de foarte mult lapte, chiar si daca linge o picatura, doua de lapte de la sanul mamei tot e ceva pentru stomacelul lui....
din nou, nu am zis alaptat numai la san, nu cred ca poate fi vorba la un bebe atat de mic, doar pus la san din cand in cand pentru a crea acea legatura mama bebe: se regleaza ritmul cardiac, se regleaza temperatura plus cel mai important se calmeaza bebelusul...dupa cum stii plansul la un bebe prematur poate fi periculos.

tot ce va doreste inima pentru duminica dimineata.