Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anamona eu inteleg ce spui tu si iti pot spune ca au incercat lucrul asta, sa faca totul mai usor cat stau acolo, dar nu prea e asa usor ...nu pot sa fiu mai explicita , ca asta ar insemna sa dau un copy/paste la conversatia mea cu ea si nu ar fi frumos...

a_rose ai PM

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, sunt convinsa ca fac tot posibilul, era vorba doar de niste "hinturi" pe care probabil fara experienta nu ai cum sa te gandesti la ele...
ca de exemplu sugeram sa ii aduca un consultant bun de lactatie care sa o incurajeze si sa treaca peste depresie.....acum inteleg ca nu mai e nevoie, foarte bine...

oricum ma gandesc si ma rog tot timpul pentru ea si bebe sa le fie bine.....de aici si intrebarile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Pentru ca maine nu stiu daca mai intru, urez de pe acum LA MULTE LUNITE pentru boboceii nascuti intr-o zi de 30: Robert Matei de Aurorra, Salih de Banu2268 si Maria Elena de mariana flo!
dyanira, cum se mai simte Andrei?
laureta, bine ca tiza nu are nimic... off... dintii astia...
CosmyB, vacanta frumoasa, mult soare, multa balaceala si sa veniti bronzati
Angelynna, bine ca in sfarsit ati dormit bine. Poate iese dintele ala mai repede, sa n-o mai chinuie pe Crinuta
nausica, felicitari pentru descoperirea limbajului semnelor
baby boy, ce de bunatati ai pregatit tu... o adevarata gospodina cu camara plina...
a-rose, bine ca v-ati revenit de la vaccin
babytza, bine ti-a venit printesica acasa...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna seara! si speram din tot sufletul ca nu ne-ati uitat, pt ca noi nu v-am uitat pe voi.

Ne pare rau nu suntem asa de active ca voi, pt ca nu prea mai avem timp sa intram pe net( sincer daca as intra ziua, cu Riana de fata ,prafu s-ar alege de laptop si seara pic lata, pt ca adoarme dupa miezul noptii,asa ca....) dar speram ca ne iertati si as vrea sa va spun ca Riana este, minunata, tot timpul vesela, cu zambetul pe buze iar acum a inceput sa si vorbeasa, spune "pa", "alo", "tata",("mama"numai cand are nevoie...),de papat avem perioade si perioade, cu somnicul de pranz la fel perioade si perioade, sunt zile cand doarme doar 20 min pe zi sunt zile cand e ceva mai bine.
In rest as vrea sa urez "La multi ani!"bebelusilor care au fost sarbatoriti si care vor mai fi, sa fie sanatosi si sa isi asculte mamicile pt ca de acum incolo intervine si personalitatea.

Felicitari si din partea mea lui Monicasi multa sanatate atat ei cat si bebelusului ei.

In rest poate reusesc sa pun si niste poze sa va mai aduceti aminte de noi si sa si vedeti un bebe cu ochelarei pt ca puiul poarta ocelari de 2 luni jumate.

Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Babytza, i-am spus sa nu-mi alerge cu fata in parc, doar pe drum daca tine mortis! Ia uite, zice ca alerga de la un parc la celalalt, si ca "era pe drum"

Clar, Sofia face jogging aproape zilnic Apropo, astazi a facut primii ei pasi singurica

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy daca ma gandesc mai bine....nu era el
Si pe corecte barbatul acela care nu era el, tocmai iesea din parc
Felicitari pentru primii pasi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

am pus pus cateva poze cum v-am promis, sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Buna dimineata!

Poftiti va rog la tot ce va doreste inima pentru duminica dimineata.

Nu vreau sa isc polemici nici sa ma bag in seama dar or fi stiind medicii de ce nu ii dau colegei voastre (noastre)inca piticul in salon. Daca e hranit pe gavaj poate fi vorba de o usoara intoleranta digestiva si atunci trebuie obisnuit incet cu lapticul. Sfatul meu pentru mamica e sa se mulga, nu cu pompa ci la manaca e mult mai usor (o spun din experienta, m-am muls o luna si doua saptamani). Eventual sa vada care asistenta e mai comunicativa si sa o roage sa ii arate, in rest masaj si comprese calde pe san, ceai pentru stimularea lactatiei (cel de Fares la mine a dat rezultate foarte bune). Spunea cineva ca se incurajeaza alaptarea la cerere a prematurilor de 700 g. Imi permit sa ma indoiesc de asta pentru ca un prematur de 700 g sigur inca nu poate suge, ar fi un efort mult prea mare pentru el. Pe Karla eu am primit-o la san cand avea 1350 g si a invatat efectiv sa suga si sa renunte la gavaj peste doua saptamani la 1700 g. In rest mamica sa se straduie sa ajunga cat mai des la bebe, sa il ia in brate, sa il alinte, sa ii vorbeasca...

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Alexandra Alexandru

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Neata mamici

Johanna multam de cafelutza Completez cu niste pepsi Da-mi toate datele voastre sa va trec in lista

La multe lunite Robert de Aurorra , Salih de Banu , Maria de Mariana !!!!

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume , Alexandra si Alexandru !!!!

Alina multumesc, uitasem de la mana pana la gura Si azi chiar mergem la nasicu mic ,ca e ziua lui de nume

Dana o scumpa si o grasunica ochelarista ta smecherasa

Poze

Mergi la inceput