Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Neata mamici,
si de la mine astazi ca de mult n-am mai dat.
Citeam de scutece; am ramas fara scutece in VL si am luat un pachet mare de pampers active baby 4 ca in kaufland nu gasisem atunci pachete mai mici. Sunt ingrozitoare! Put de-ti muta nasul si se prind rau, mi-a iesit kk pe un crac de o gramada d eori.
Libero sunt mai groase dar macar n-au sarea aia in interior si nu miros a nimic. Abia astept sa ajung in Cora sa-mi iau un bax, si pe-astia ii tin de scandal. Nu mai zic ca am vazut niste punctisoare maronii pe pasarica lu Anda si nu prea stiu pe ce sa mai dau vina: pe kk moale, pe scutecele astea, pe servetelele p care le-am mi foloait dinc and in cand... Ma rog, trec cu panthoderm.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Anda suge noapea cam la 3 ore si dimineata dupa 6-7 cam din ora-n ora pana se trezeste. Mai sunt si exceptii, din 2 in doua ore dimineata
Altfel cum va imaginati cadormea ea legat pana la 11-12 ziua daca nu eram langa ea cu tzitzi de cate ori se foia ? ![]()
Acum si-a reluat un obicei de dnainte de a lucra eu: la 8-9 se trezeste si peste o ora cere somn la loc./ Acum legan scoica, in pat era taare agitata. Poate de la muci. Ea sa fie sanatoasa, eu am reintrat pe spirulina si vitasmine dupa o pauza de 2 luni soldata cu o durere incredibila de piele de picior drept (coapsa) si oase din aceeasi regiune.
Azi termin Eurespalul, Anda inca are muci si expectoreaza - cam 1-2 ori pe zi. Maine la doctor.
Cumva aveti idee de ce siropul de patlagina se recomanda dupa 1 an? Din cauza zaharului? Si Eurespal are zahar...
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy am incercat si eu sa il dezvat ii dadeam ce-ai dar nu a mers LucaDaniel -22.10.2008 poze calde filmulete un vot pt Luca ![]() |
Eu n-as incerca sa il dezvat, alaptatul noaptea iti tine laptele, e o chestie de hormoni - noaptea secreti prolactina in cantitati mai mari. Cand mi s-a intamplat ca A sa sara masa de 3 si s-a trezit la 5 eu am cam intrat in fibrilatii. Deh o fobie are omu' :)))). Oricum nu s-a intamplat nimic rau pana la urma cand a sarit masa dar nu s-a intamplat decat accidental. Eu stiu ca daca isi sare mese timp de 3 zile la rand organismul se obisnuieste sa modifice productia in intervalul respectiv.
Ma rog, vorbesc si eu sa ma aud... o dimineata placuta va doresc! Eu sunt singura persoana treaza; nu pot dormi ziuaaaaaa! Probleme cu ficapul.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata!!! Vrem cafea si pepsi de toate ca am avut o noapte tare rea s-a trezit intr-una scancind si abia acum am reusit sa il culc la loc. Sigur e de la faptul ca e mucios si il deranjeaza. Ce pot sa ii dau pt muci si o tuse din cauza mucisorilor, febra nu are.??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Aceeasi problema am avut si eu cu Anda, i-am dat Eurespal si crede-ma se simte diferenta. Fara el a avut accese de tuse noaptea si nu mi-a dormit 3 ore, doar a urlat. Insa mucii n-au disparut cu totul nici acum, azi fac o saptamana de tratament. Probabil e normal, stiu ca tusea copilului mic persista. Dar daca aveti muci, o saptamana de eurespal e OK.
Oricum, cel mai bine suna-ti si medicul. Eurespal este mucolitic/ reduce secretiile.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
c.valy spune:
Neatza si la noi Luca sa trezit la 7 dimineata a stat treaz pana la 8 apoi a adormit iar singur sbia la 10.45 l-am trezit eu ca de era dupa el mai dormea...era obosit baiatul cu toate ca a dormit toata noaptea![]()
LucaDaniel -22.10.2008 poze calde filmulete un vot pt Luca
angelynna82 spune:
Neatza, mulatm de 
Babytza
ici multi. Pana la urma a nascut prin cezariana pt ca nu se dilata, important este ca bb e bine, are 4kg si este sanatos tun 
Ma bucur ca Moni este mai bine, sa aibe laptic multttt 
Cristina lasa mami ca vei avea o casa frumoasa foc 
A-rose parola din pacate nu o stiu dar ma bucur ca ai mai scris vesti despre voi, speram sa va revina pofta de mancare 
Elly sa te auda DD cu dintele ala 
Danadumitru
ici multi pt tine si Riana. E tare frumoasa fata ta
, moama ce furmos ii sta in costumul de baie
, ce furmos se uita la tine in poza, moama si seamana cu tine 
Nushulica bine ati revenit
, superbe poze 
C.valy lasa gura lumii sa vorbeasca, tu sa faci asa cum simti pt bebelusul tau, esti singura care stii cel mai bine 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
angelynna82 spune:
LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Alexandru/Alexandra si azi dam si noi de baut…doar suntem sarbatorite
LA MULTE LUNITE boboceilor de 30
Robert-Matei de Aurorra, Salih de Banu2268 si Maria Elena de Mariana flo
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
300 spune:
La multi ani celor numiti Alexandru/ Alexandra. Nausica
si multe
.
Khristin, maine va sarbatoriti? Sau azi?
la multi multipli de 13!
Valy, vreaus a zic ca singura data cand am facut ceva de gura lumii am sfarsit prin a trata pe Anda acum de ceva mult mai grav decat ar fi fost daca as fi continuat ce incepusem la primele simptome care mi s-au parut dubioase. Nu stiu daca ar fi fost altfel dar cert e ca nu ma invinovateam acum ca am asteptat. Laptele nu dispare asa de usor, am mai scris despre asta in urma cu cateva zile cred. O sa iti dau un PM ca sa nu vorbim numai de alaptat pe forum azi :)
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
anamona, sa nu te superi pe mine... jur ca ma abtin de vreo trei zile sa nu intervin. Stiu ca esti super bine intentionata, dar discutia despre Moni si alaptat devine obositoare...
Adica, insisti muuult prea mult. Eu ma gandesc si la alte aspecte. In afara de super-solutia... super-alaptatul.
Din respect pentru Monica refuz sa intru in detalii, dar hai sa nu mai comentam noi cum cat, cand si in ce pozitie o sa-l alapteze Monica pe Dragos si cum OARE??? de nu il are inca la san...
, unless ne va cere ea sfaturi, si atunci cred ca tu ai fi o persoana foarte potrivita sa o ajuti.
Si Babymom, pe care ne bazam cu toatele
Pana atunci, hai sa ne rugam la Dumnezeu pentru ei. Dragos sa fie sanatos si Monica sa treaca peste tot ce s-a intamplat. Sa ajunga cu bine acasa si sa ceara ea sfaturi de alaptare si crestere copii de la noi.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
ada, stii ca te respect f mult, insa postarea ta de azi e total iesita din context.
spune-mi te rog unde am scris eu azi despre monica.
despre monica am avut fix 2 interventii, rastalmacite in ultimul hal si alea....aseara nu am facut decat sa explic si sa re-explic acele 2 postari asa ca imi e si mie de ajuns.....oricat m-as gandi si as simpatiza cu starile ei, daca sfaturile mele nu sunt dorite si mai sunt si rastalmacite in mod negativ chiar nu am de ce sa imi mai rup din timpul meu pentru a le furniza...