Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Andy sfaturile cu apa noaptea si sarmale ziua, o sa tot primim, toate. Si Mihai mananca inca noaptea desi are ca si al tau 1 an. Din fericire, 1-2 mese, ca ma disperase acum o luna cu mancatul f des. Dr noastra, altfel f buna, a zis ceva " dar nu incercati cu ceai, apa.." Concluzia mea a fost ca fiecare copil cu ritmul lui. Vb Adei, cum sa nu ii dau sa manance cand el plange cu lacrimi de crocodil pana primeste laptele?!

Legat de alaptat, nu as mai face alt bb pana n as gasi un consultant pe alaptare. Poate era mai bine daca aveam pe cineva langa mine cum e Anamona si nu pe maica mea care nu m a scos din "Ziua buna se vede de dimineata"; drept e ca dupa dureroasa febra a laptelui, cand cica aveam lapteeee, la muls nu ieseau mai mult de 10 ml din ambii sani.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Alexa !!!!! Sa fi iubita si fericita !!!! O zi superba sa ai alaturi de cei dragi !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI ALEXAM !!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI ALEXA!!SA FII SANATOASA,IUBITA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani AlexaM!Multe bucurii alaturi de roscatel si sanatate multa si tie si celor dragi!

danadumitru, esti in listuta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alexa!!!

Sa ai parte numai de bine alaturi de familie. Unde-i tortul ala?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Roxana-cuscra ,multumim.Ma bucur ca v-ati intors si asteptam poze.

Nocom Dariutza sa-i treaca durerile de dinti,din pacate si pe noi nechinuie

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anda acum doarme. Pana la urma am lasat-o singura in pat ca m-a disperat imi pune mana pe ochi, io trebuie sa zic "ochi" ; si ea zice taaaa sau teeee cum ii vine pe moment; de fiecare data azi s-a intamplat sa-mi vada ochii pana sa adoarma si pa somn.

Alina in afar' de faptul ca ti-am raspuns fara sa stiu la intrebari nu mai stiu nimic de voi. E greu cu doi pitici da' da si tu un pui de raport, mie mi-e dor de voi.

Carla unde sti? ce fac dintii? Ai inchidere de luna nu?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Buna...ziua de acum!
Intrebarea nr. 1 ce mai stiti de Monica si bb iubit?
Noi am trecut cu bine peste vaccin...fara febra sau alte reactii... Intreba cineva de ce amandoua vacc. in aceeasi zi....raspunsul meu e ca asa a insistat dr argumantand ca asa nu mai terorizam copilul de 2 ori Recunosc...nu am vrut si mi-a fost teama si mila...acum nu imi pare rau pt ca bb nu a plans deloc si nici alte reactii urate nu a avut...iar cu ocazia asta a scapat si el sa o vada de 2 ori pe asistenta aia pe care nu o place deloc si la care se uita incruntat oricat ar incerca ea sa se maimutareasca in fata lui (nu stiu ce are cu saraca femeie...)
La capitolul jucarii...are o multime (recunosc, imi place sa le cumpar...cred ca imi plaac tare mult si mie) dar la plusuri nici nu se uita....sa ii placa jucaria trebuie sa cante, sa aiba butone, sa fosneasca sa zanganeasca...pe primul loc la preferinte e DJ PIANO de la chicco si omida de la leap frog...canta, au lumini...
Eu inca alaptez, o fac cu mare placere, am sa o mai fac in continuare, nu stiu cat timp dar nu cred ca m-as fi invinovatit infiorator daca lucrurile ar fi stat altfel...daca nu s-ar fi putut nu s-ar fi putut si basta...nici nu o arat cu degetul pe mama ca m-a alaptat doar 3 luni...si...iata-ma-s ditamai casalotul...si sora-mea si-a alaptat fata tot 3 luni...atat s-a putut...nesperat, eu sunt Milka familiei
Ceva dinti (masele) ne dau si noua batai de cap...fara plans dar cu insomnii si agitatie maxima
va pup ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Neata fetele !

Bun venit fetelor din concediu !

Piolica te intelg perfect ! stiu ce este in sufletul tau..exact ceea ce descrii tu am simtit si eu cand o duceam pe Eva la cresa..indiferent cat de bine, curat, bine pregatite erau fetele de acolo ..plecam de fiecare data cu un nod in gat si cu lacrimi in ochi ! cand plecam nici nu baga de seama dar cand ma intorceam avea o fatuca asa trista si plansa de-mi venea sa ma dau cu capul de toti peretii.. tu nu a trebuit sa stai la inceput cu ea..pentru acomodare ? eu am stat cam 2 sapt - luni, miercuri, vineri cateva ore, cate vroiam eu cu ea..sa se acomodeze si sa ma vada si pe mine langa ea..eu zic ca i-a facut bine cat de cat..nu a fost ruptura foarte brusca :)
O sa treaca !

Andy si Eva inca mai papa noaptea, nici nu as avea ce sa-i fac..incepe incetisor, insesizabil si dc nu o bag in seama E DE RAU ! trezeste toata casa ! :)) de obicei se trezeste de 2-3 ori pe noapte..aseara nu exagerez dar cred ca din ora in ora m-a tocanit !!! sunt distrusa !!! dar macar asa mai pot dormi si eu cat de cat am si perioada in care imi vine sa dorm in continuu si nu va mai povestesc de greturi ca le stiti foooarte bine ..

Joklk mi-aduc aminte perfect cand am vazut prima data imaginile cu fetita ta pe antena , mi-au dat lacrimile atunci, mi-au dat si acum ! Multa sanatate ii doresc puiului tau, sa creasca mare, mare ,mare. e o frumoasa !!!

Danadumitru ai o bombonica de fetita ! e o scumpa cu ochelari !

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput