Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Am senzatia ca nu e lapte... dar asteptam, bem ceai, marim productia ce sa facem...? Daca alaptam aproape exclusicv??? Felicitati-ma, 3 zile la rand a mancat peste 100g de iaurt simplu cu cereale la 7 seara. De fructe fuge, pranzul o scarbeste dar ne facem noi mari. Dimineata asta ar trebui sa ajung la medic si afara sta sa ploua. Anda nu mai tuseste deloc, ieri i-am dat 7 ml de eurespal seara si am incheiat conturile cu siropul de tuse. Nasul mi se pare putin infundat, ma gandesc cand sa o torturez cu apa de mare ca m-am saturat de urlete. Of, acum parca respira bine.
feli, ma bucur tare ca ti s-au incarcat bateriile si te invidiez la maxim. in san poate exista oarecare "activitate" si la 3 de la nastere, cel putin eu asa am citit. Daca nu ai vreun nodul sau vreo senzatie de tensiune in san, durere, eu nu cred ca are rost sa iti faci atatea griji.
Legat de restul postului tau - imi pare rau ca uneori simti cum simti si as face orice sa nu se ti se mai intample vreodata. Fiecare mama, fiecare copil este altfel, asa a fost la voi si nu inseamna ca ai facut ceva rau renuntand. Poate daca aveam doctori care sa se priceapa pe partea asta ai fi putut continua mai mult, dar la 2 luni totusi trebuia sa stai foarte mult cu el la san iar tu incepand servciul nu stiu daca ai fi reusit sa nu ii sari mesele. Si, pana la urma, ce are Anda care si acum e pe lapte de mama si nu are Vlad? Mai multa dragoste? mia mult confort? Oare? Lururile astea nu se pot masura si nu depind doar de o tzatza
.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nikole daca plecasi la mare iti urez sa fie mai multa lumina decat e acum la Bucuresti! Ma duc ca face ia-ia-ia.
b de la bebe, blog...
andreutac spune:
[quote]citat din mesajul lui Nocom
Neata si de la noi,
andretac imi pare rau ca nu ati gasit nr care va trebuia.... ce sa zic... Dar calitatea si modelele erau OK? Poate sa va aduca nr vostru? Chiar imi pare rau ca ai fost dezamagita si ma simt oarecum vinovata ca ai mers pana acolo ca asa am zis eu...
Noi am gasit ce am cautat si mi s-au parut ff frumoase modelele si de calitate!
[quote]
Nocom, cum sa te simti vinovata???? Din contra, chiar am apreciat recomandarea ta, incaltarile mi-au placut, retin locatia pt. viitor. Nr. 18 nu mai aduc acum, ca abia primisera marfa, poate ne lipim mai incolo de niste ghetute. Acum reincep cautarile pt. pantofiori nr. 18
Angelynna,somnul a fost e 45-50 min, ma declar multumita. Poate azi cu vremea de afara bate si ea recordul la somn, ca in week-end a dormit numai cate o ora jumate in timpul zilei.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
c.valy spune:
Neatza si la noi
,
tot ce vreti eu tot ceai sevesc asa ac va dau si portia mea
.

caut retete ca sa fie ca la mama sa nu am apoi reclamatii sau sa nu se manace sper sa iasa..
300 ziceai:Am senzatia ca nu e lapte... dar asteptam, bem ceai, marim productia ce sa facem...? ce ceai bei care sa faca bine ca si la mine dasagile sunt cam goale de ceva timp el papa dar oare cat oi mai avea....?LucaDaniel -22.10.2008 poze calde filmulete un vot pt Luca
c.valy spune:
A sa nu uit MULTUMESC celor care ne-au votat am iesit pe locul 1 luna asta azi se incheie concursul(sper ca pana la 12 noaptea sa nu mi-o ia alcineva inainte) si un buchet mare de 

de la noi si multi 

.
LucaDaniel -22.10.2008
300 spune:
Vali acum ceai de seminte de marar, dar merge orice combinatie intre chiomen, anason, fenicul, marar... Daca tu ai impresia ca se ingroasa gluma apeleaza la niste galactogil sau galafor, nutrinatal (se gaseste mai greu dar e f bun, incearca farmaciile mici).
Oricum, senzatia de gol e doar o senzatie,care sperie al naibii dar tot senzatie e; lapte tot mai iese. Daca nu pe moment, atunci dupa o pauza de sa zicem 30 de minute. La mine nu e chiar asa dramatic dar cred ca vin rusii si de-aia scade productia, asa patesc mereu
.
Micul dejun la noi: blenduiesc o piersica fara nimi altceva de data asta , o pun in castron, mandra intoarce capul; dau lingurita, maraie apoi intoarca capul si-mi da peste mana; iau pe deget, maraie si ma cearta; mai incerc la fel... ii pun castronul in fatza, doar-doar si-o lua ea pe maini. Mi-am gasit, in secunda 2 l-a pus pe picioare si pe mochetutza pe care statea.
Scot iaurtul de aseara sa il mut intr-un borcan (era o cutie mare). Incerc un deget... il ia cu vadita placere. Mai incerc doua-trei, apoi pun niste cereale peste o mana si bag cateva lingutie. Dar lingurita nu merge de multe ori la gurita Andei asa ca am lasat-o in pace, pus filtrul sa presteze cafea si m-am dus sa-i fac un dus.
macar de mancam eu piersica aia, nu m-am atins e nici una ca vai doamne macar piersicile ii plac mandrei. Acum ploua si tati la servici si nu avem nici piersici, nici rosii... nici oua... ooof.
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
LA MULTI ANI cu intarziere pentru cei ce si-au serbat ieri onomastica, Alexandra, Alexandru si derivate, sa aveti parte in viata numai de bucurii si de impliniri.
LA MULTI ANI pentru mamicile Angelynna si Nausica, multa sanatate, bucurii si iubire, alaturii de cei dragi!!!
LA MULTI ANI pentru sarbatorita zilei - AlexaM, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, iubire si numai clipe de fericire, alaturi de cei dragi tie!!!
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
valy, cand simt ca nu prea mai e lapte, beau ceai de anason, chimen si fenicul, mai nou am luat ceai pentru lactatie de la Fares si e bun, iar ca suplimente - galactofor, galactogil sau nutrinatal. Si o pun pe Bianca cat mai des la san. Votat Luca sa iasa pe primul loc.
LE: am vazut ca ti-a raspuns 300.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
De 2 zile am reusit sa o fac pe Bianca sa manance fructe. Daca am vazut ca nu mananca fructe la masa de fructe de dupa-amiaza, nu i-am mai dat nimic altceva si am incercat dupa cca 2 ore si a mancat fara niciun fel de nazuri. E drept ca nici n-a plans ca i-ar fi foame, ca poate nu rezistam...
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
gaia.nevia spune:

La multi ani, AlexaM! Sanatate, noroc si fericire!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri