Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

V-am zis vreodat ca eu consider ca Alessia ( cel de-al doilea nume) al Karinei este derivat din Alexandru???Asa ca mi-am felicitat fetitza azi, ca na noi nu avem nume de sfant sfant clar.

tatonelule nu stiu dc stii, dar Sasha in mama Rusia este prescurtare de la Alexandru...deci La multi ani si lu' putzoiul de Sasha...asta dc vrei sa l serbezi vreodata

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikole habar n-am de sky, nici n-am vazut un echipament d-aproape, dar accept numai asa sa vad daca te tii de treaba de data asta

La Multi Ani Alessiei

si daca zici asa, ca bvine de la Alexandru/a atunci sa fie un mare [red]LA MULTI ANI![/red] pentru nora mea Alexia

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumesc de urari. La Multi Ani!!! tuturor cu acest nume. Culmea culmilor Alexei a refuzat sa fie ziua lui astazi ne-a spus clar ca el deja a impliit trei ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata si poftiti la
Noi am avut trezirea la 5.50 si acum suntem la somnul regulamnetar de 30 min
tuturor celor care poata numele de Alexandru, Alexandra si derivatele
Nocom, am fost la magazinul de pantofi recomandat de tine, dar din pacate n-am gasit pantofiori nr. 18, iar 19 erau destul de mari, chiar si cu soseta. M-am intors super dezamagita, chiar credeam ca o sa gasesc un 18 pt. gaza mica.
Andy_g, si Eva mananca noaptea, chiar si-a devansat masa care intital era la 2-3 in jur de 23,30-24, iar e cand stie sa ceara fata apa, se trezeste de vreo 2-3 ori pe noapte sa bea apita. Asa cum au zis si fetele, fiecare copilas are ritmul sau, iar cand se va simti pregatit sa renunte la masa de lapte o va face.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

La multi ani sarbatoritilor de Sf.Alexandru! Si noi l-am sarbatorit pe tati al nostru

Am revenit dupa un we la tara, la ai mei. Vlad s-a simtit foarte bine, era uluit de cate animale roiau in jurul lui: purcelusi, puisori, catei mici (pe care dumnealui ii altoia cu palma), oi, ce mai a scos tata toata zootehnia in curte S-a distrat piticul, iar eu am dormit muuuuuuuult! Dimineatza il pasam mamei, eu dormeam pana la 10, apoi ii dadeam fructele si mai dormeam amandoi, dupa masa de pranz inca un somn (eu doua ore, el juma de ora). Mi-am incarcat bateriile, ce mai!

Eu am alaptat doua luni, dupa vaccinul de doua luni, Vlad nu a mai vrut sa puna gura pe san. Deloc. Am insistat, il apasam pe capshor sa stea la san, el se tragea inapoi si scuipa. Nu am mai insistat, m-am intors la serviciu. Asta a fost situatia, asta a fost decizia. In momentul de fata citesc,accept si tratez cu toata seriozitatea, toate discutiile pro alaptat, dar am momente in care, printre cuvinte, mi se pare ca primesc palme peste fata, eu, alaturi de toate mamele din cealalta categorie, cele care nu au alaptat sau au alaptat putin. Poate devin sensibila, nu stiu, dar asa ma simt

A, si vreau sa va mai spun ceva, eu nu as fi gasit in mine resursele pe care le-a avut Nausica, mulgandu-se si dand Aniei doar lapte de mama la trei ore si nu LP, timp de 6-8 luni.
Nausica, multe si jospalaria!

edit: mie nu mi s-au inchis canalele, cred, daca apas pe san iese ceva lichid apos. Este cazul sa merg la doctor sau ecografie? Canalele se inchid singure dupa cat timp? La mine au trecut 8 luni de cand nu mai alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani pentru cei ce si-au serbat ziua onomastica ieri! si special pentru nora mea

La multi ani, AlexaM!, sanatate multa si numai bucurii!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Buna dimineata,

Felicic76nu cred ca trebuie sa te simti "acuzata" de restul lumii ca nu ai alaptat decat doua luni. Daca bebe nu a mai vrut asta e... Nu toata lumea alapteaza foarte mult si iti spun din experienta mulsul este foarte solicitant. Eu ma bucur ca am reusit sa alaptez atat de mult pentru ca la cat a fost Karla de mica cu siguranta si acest lucru a ajutat-o foarte mult, insa acum incep sa imi pun intrebari cum o sa o intarc ca a ajuns dependenta de san. Numai la san adormim.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza! si de la noi

Feli, super we ai avut . Si noi am dormit de am spart in we, l-am culcat pe Radu cu mine intr-o camera si am dormit ca purceii pana la 11.
Aseara a adormit in pat la fratica (noi ne uitam la un film) si nu l-am mai mutat... ei bine, la 4.30 trezire, foiala, plimbare prin camera, plans (urlat) cand am mers la wc... si re-adormit la 7....

(apropos de canale, si eu le-am avut mult timp deschise dupa ce s-a intarcat Radu; chiar am sperat sa pot "revitaliza" laptaria si m-am muls... nu mai iesea neam, mai mult de 20ml din ambii sani...; totusi canalele au stat deschise. De vreo luna parca s-au inchis.)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Ma abonez la si dau si eu o tura, m-am trezit de n ori sa-i dau sa suga, sa o-n-drept, sa, sa... de la 6 am "dormit" un somn cu frisoane de nesomn si m-am certa intruna cu nu stiu cine.

Miruna transmite-i un lui Alexei din partea mea ca tare e scump!

Andreuta inseamna ca ne luam de mana? Dar s[atele si ceafa te dor sau la tine e doar somnic?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la noi,

andretac imi pare rau ca nu ati gasit nr care va trebuia.... ce sa zic... Dar calitatea si modelele erau OK? Poate sa va aduca nr vostru? Chiar imi pare rau ca ai fost dezamagita si ma simt oarecum vinovata ca ai mers pana acolo ca asa am zis eu... Noi am gasit ce am cautat si mi s-au parut frumoase modelele si de calitate!

Si noi am avut din nou o noapte agitata desi tot 3 pastilute de dinti i-am dat... De la 1 la 2.30 a tot plans si a tot urlat.. in rest fff agitata.... offf offf, dintii astia. Jos a mai iesit un colt, sus inca sta sa sparga...

Ce vreme oribila e afara!!!!!! E friiiig si plouaaaaaa!!!! Cred ca azi o sa fie agitatie pe forum

babytza mai mergem la moni? Sau mai bine pas, si ne vedem (vorba lui nikolici) in parc cand o sa-l scoata afara pe bebe Dragos?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput