Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Khristin sa iti pui o mare funditza rosie pe tine si gata cadou
Puiul Mariei mai avea o problema, tumoare mare la rinichi :(

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am revenit din vacanta si am intrat sa va salutam, din pacate vad vesti proaste , Dumnezeu sa odihneasca sufletul mic

urez cu intarziere LA MULTI ANI! tuturor boboceilor care au implinit un anisor
La Multi Ani si pentru cei cu nume de Alexandru sau Alexandra

noi suntem bine, in concediu a fost placut, Mikul s-a simtit tare bine, noi destul de obositi si putin bronzati, cateva zile a facut si febra piciul, din cauza dintzilor banuiesc, alte simptome n-a avut, dar dintzii tot n-au spart gingia, sunt cei 2 de sus stau acolo si se vad perfect dar nu se sparge gingia, a mancat 2 saptamani borcanase sa-i ajunga pentru 15 ani sunt o mama imorala, n-am gatit nimic, in schimb a mai mancat legume si fripturi la restaurante manca mai mult decat mine
in apa n-a intrat, la piscina mi se parea multttt prea rece chiar si pentru noi (desi erau o multime de englezi cu copii mici care ii balaceau), iar in mare cred ca ii era frica, plangea si se catara pe mine, oricum si apa marii era rece dimineata cand mergeam la plaja
pe plaja n-am stat mai mult de 1.5 h pentru ca i se facea somn si incepea sa maraie rau, cum ieseam de pe plaja, sforaia in carut, iar pe la 5 cand se trezea el deja batea un vant taios pe plaja si se pustia
a petrecut mult timp in carutz, seara ne plimbam prin statiune si el dormea linistit (daca era mancat bine), la restaurant batea cu pumnul in masa si incerca sa ia din farfurii sa pape, ochea el oameni care ii placeau si ii hartuia sa vorbeasca si sa se joace cu el, daca facea cineva poze in jur era jale, tipa la ei, gesticula ca sa ii faca si lui poze si cea mai tare faza: se uita dupa fete, dar la modul evident, insistent, intorcea capul pana remarcau si ele

sper ca toti boboceii sunt bine, poate reusesc sa recuperez cate ceva din ce ati scris

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cd bine ati venit!!! Preluam stafeta de la voi si plecam maine la mare

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Buna seara ce liniste pe aici...unde sunteti?

300 nu stiu sa activez pm nu ma pricep (sunt blonda) o sa incerc maine poate reusesc ca acum imi prind urechile
Azi am fost la plaja cred ca e ultima pe vara asta ca nu se stie cu vremea,cavalerul meu e un ratoi numai in apa ar sta daca ar fi dupa el,taras pleca la apa iar de incercam sal scot plange.O sa pun si cateva poze maine pentru cine doreste sa le vada.
Noapte buna si somnik linistit la bebici.

LucaDaniel -22.10.2008
poze calde
filmulete
un vot pt Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Nikolici vacanta placuta si vreme frumoasa ca-ci apa este numai buna de balacit

LucaDaniel -22.10.2008

poze calde
filmulete
un vot pt Luca

Mergi la inceput

chiar ca e liniste p-aici, credeam ca scriu eu in alta parte

nikole distractie placuta la mare desi....mi-ai tras clapa in vara asta te pandesc cu un munte ceva la iarna si atunci nu mai scapi

valy profitati daca e apa buna de balacit, noi n-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nicole la noi sau la bulgaroi? Tare plimbarete ati fost vara asta!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

nikole si kiki sunt cele mai plimbarete, cred ca au fost taiate si de la intretinere la bloc, de cand n-au mai dat p-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

La multi ani tuturor Alexandrilor, Alexandrelor si celor cu nume derivate de la acestea, cu pupici speciali pentru Carla Alexandra, Alexandru - caruia ii urez acum, cu intirziere, si pentru implinirea a un anisor; si il rog s-o pupe si pe mama lui pentru data de 26 -, Alexei (un pupic special de la Ania, U Know Y), Vladut Alexandru, Alexandra a Simonei si, last but not least, pentru Dragos Alexandru, cel mai proaspat dintre bobocei (e bobocel, nu?), pe care de-abia astept sa-l smotocesc. Si o pentru AlexaM.

Multam, fetelor, de urari. Ramo, Babytza, Musette, .

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Alinutza cea sadica mergem la noi, ii facem cadou socroseniei o vacantza la mare...ca nu a mai pupat de mult.
Sper sa ne intelegem caci nu am dormit niciodata cu ea in camera.
Nu mai zic de vreme nimic...brrr, ce o vrea DD.

cd nu nu, platim nene si chiar mai mult ca altii, parca am fii 10 in casa.
Si cu muntele ala...te fac un ski???Te bagi???

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput