Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Va rog frumos, cine se ocupa cu listuta...Babytza ? gresesc ? ma treci si pe mine la ziua mea de nastere 3.09.80..am vazut ca nu-s trecuta..

pupici !

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monyca,esti in listuta.Bine ca ai zis ,ca mai e putin si dai de baut

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

da, da inainte esti tu..iaca' asa aproape...

multumesc!

7+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow,

Doresc sa urez La Multi Ani tuturor piticutilor care implinesc sau au implinit un anisor, multa sanatate si sa fit fericiti !!!

La Multi Ani tuturor Alexandru/ Alexandra !!!! cu intarziere, iertare

Am citit si eu din capitolul asta, am reusit, asa ca sunt si eu, finally, la curent cu povestile boboceilor. In specialde Moni ma bucur. Enorm.
Si ca tot s-a facut vorbire, eu zic sa o lasati putin in pace, sa asimileze ce i se intampla in liniste.
Legat de alaptare si Polizu, va zic din experienta, acolo am nascut, medicii si asistentele sunt pro alapatare la cerere, stiu ei de ce il tin pe gavaj pe Dragos, e sigur mai bine, si de ce nu e langa Moni, ca in rest copilul sta numai cu mama si la san. Asta e politica spitalului.
Noi trei, eu, bb si sotzul am dormit impreuna in rezerva.
Ca o paranteza, fi-miu s-a nascut obosit :) cum ziceau asistentele, a dormit 2 zile in continuu, il luam in brate, mi-l puneau la san si el dormea, nu vroia neam sa pape. Asistentele insistau, iar si iar, si dupa 2 zile am plecat acasa ca totul era ok si nu avea sens sa mai stam in maternitate dar plecam cu un bb care nu papase inca san. Acasa, prima noapte, m-a supt de a rupt, si de atunci e fan tzitzi ; face un an saptamana viit si papa tzitzi si ziua intre mese si noaptea cere de 3 ori maxim. Asa ca lasati-o, nu o panicati ca daca nu pune bb la san imediat se intampla nu stiu ce...Se va descurca singura, alaptarea e o complicitate bb-mama
Daca dupa ce vine acasa ere un sfat, asta e altceva, sunt multe de zis despre alaptat, dar acum daca intervenimo speriem.
Va fi bine, uitati-va la Noah ce mare papacios de tzitzi este etc. Si pe mine m-a sunat cineva la maternitate sa imi zica : « Nu a papat inca san ? Sa vezi ca pierzi laptele… »Pai ce e asta ? De ce or zice unii din astea unei mamici proaspete ? Sa intre in panica aiurea asa ? Si nah ca Noah e bine merci si am de gand sa alaptez cel putin un an jumate.
Mai bine nu ii puneti nicio intrebare lui Moni…la urma urmei nasteau inainte femeile pe camp, cate 9-10 copii si ii alaptau pe toti cu succes fara atata teorie asupra alaptarii, e un gest firesc si simplu si sunt convinsa ca Moni va reusi sa alapteze cu brio daca isi doreste…
Nu ma adresez cuiva anume, nu interpretati aiurea postul meu, pls, doar ca e bine sa o lasati pe Moni sa isi urmeze instinctul de mama. Pt ca, chiar si avand intentii fff bune, tot puteti sa o speriati.

Andy_g, stiu cum e cu bagatorii in seama, nu lua aminte. Si Noah la aprox un an inca se trezeste noaptea, doarme inca cu noi in pat si tot asa e lipeste de 2- 3 ori/ noapte de mine si cauta tzitzica, ce sa ii fac? Lasa baiatul sa manance…asta e
Este, intr-adevar, un aspect care ma preocupa si anume mancatul noaptea nu e ok pt dantura, medicul cica seara il speli pe dinti si gata cu papa, nu dam noaptea. Eu nu am cum sa fac asta, astept sa nu mai ceara de buna voie. Cum sa il las sa planga ? Doamne fereste !!!!
Avantajul este ca doarme fff mult, legat de la 21H00 – 06H00, apoi cere cam de 2-3 ori si daca ia imediat sanul doarme si pana la 10h00-11h00, important e ca daca sar cu tzitzi si nu apuca sa deschida ochii doarme e rupe.Si eu lg el…Azi ne-am trezit la 10H30

Joy, felicitari mergaretei !!!!

Babymom si Khristin, aniversare fericita !!!!! Cand va aud ce scoruri dati…noi am implinit abia 3 ani de mariaj si la iarna in februarie facem 5 ani impreuna.

Babymom[b], ca sa iti raspund la intrebare, poti sa ma intrebi orice legat de o posibila pleare a voastra in FR, iti raspund cu mare mare placere, daca stiu bineinteles. Deci vreti sa plecati ?

[b]Angelyyna, Cvaly, CosmyB, Nerantula, Babymom, Laureta, Monica C
si tuturor care ne-ati transmis ganduri bune

Laureta, Babymom, Nerantula, Khristin, pun maine poze daca am timp, ca azi sper sa descarc si sa triez. Am fff multe din vacanta in Alsacia plus ce am facut in Paris…Week-endul asta ne-am plimbat prin Montmartre si in 1er arondisement, unde lucreaza sotzul, la Madeleine.
Si lg biroul lui e Jardin de Tuilerie, in fata la Louvre, splendid, am f multe poze o sa pun pe rand, dar sigur pun…

Daca va e dor de noi pun niste filmulete, sa vedeti ce BB scump am eu, tare mandra sunt de el.

Va pup si revin.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna ziua si de la noi!

Multumim mult, mult, mult de tot pentru urarile voastre. Am fost intr-un weekend prelungit la ai mei la curte si n-am avut net. Inca ma tot gandesc cand si unde s-a dus un an intreg si cat a crescut omuleatza asta de langa mine. Am serbat cu familionul si cativa prieteni la un gratar, la curte si bubulina a fost tare cuminte, cum este ea de obicei. A ales de pe tava cheile de masina, a incercat sa ia un card dar nu a reusit ca era lipit bine de tava , noroc ca era si o bancnota pe care si-a insusit-o imediat si o masinuta . Chestiile artistice pe care io m-am straduit sa i le pun pe tava nu prea au atras-o..... deh, ea sa fie aia practica din familie, poate imi face si mie bugetul cand o creste. Avem si ceva poze, daca vreti sa imi vedeti mandra la 1 AN.

Moni M-am gandit zilnic la tine si ti-am tinut pumnii stransi sa iesi cu bine din cea mai mare aventura a vietii tale de pana acum (cred eu ca e cea mai mare de pana acum.. :p). Te pup si te imbratisez si cand vei avea chef de sfaturi, companie si batut la cap precum soacrele, noi suntem aici.

Babytza Sarumana de urari, am fost intr-o vrie totala, pana acu' n-am apucat sa imi revin cine stie ce. O sa aleg si io o poza sa o trimit, cat mai curand.

Fetelor, ma iertati ca intru asa rar, tot imi promit ca o sa o fac mai des, dar momentan nu gasesc resursele "sufletesti" sa scriu. Va citesc si incerc sa ma mobilizez.

Pupici la toate, fara exceptie.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Xor, bine ca ati scapat de vaccin, foarte tare ca n-ati avut nicio reactie pana acum.

Dimineata de iulie, un pupic special pentru Lumina ta de 1 ani. Poate totusi mai scrii. SI poate totusi mai vin si eu prin parc, si-asa nui mai suntem agatate de borcanele asa ca pot haladui ca asta primavara :)).

Eva exact asa ii leg eu somnul Andei si de obicei imi iese. Dar in ultim avreme nu ii place pozitia in care,s au are gaze sau cine stie ca mi-a dat trezirea si la 8 (rar ce-i drept).

Urata vreme la noi si 15 grade afara. trebui sa verifica daca mai am haine pe masura fetitzei.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

buna ziua la toata lumea,
noi suntem la curte,am intrat sa va salutam sper ca toti copilasi sunt bine la fel si mamicile
anuntam iesirea celui de al-6-lea dintisor si faptul ca de martea trecuta mergem singure si neajutate (ramona poate sa confirme)
mai anuntam ca si pc-ul nostru s-a stricat si nu stim cand o sa se insanatoseasca
va pupam pe toate si va rugam , nu-l lasati pe bibiloi sa moara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

felicitari noi;lor mergareti!!! si la cat mai putine cazaturi

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Vesti proaspete de la Moni

A fost azi la bebitza si l-a alaptat Era foarte fericita ca puiul a papat tzitzi Maine il va avea pe puiut la ea in salon. A zis ca va pupa pe toate si abia asteapta sa ajunga acasa. Poze nu ne poate trimite inca, mai asteptam pana il vom vedea pe bebicul ei.
Spera ca pana la sfarsitul saptamanii sa ii dea drumul, inca nu i-a zis nimeni nimik in legatura cu asta. Tinem pumnii sa ajunga cat mai repede acasa !!!!

Revin mai tarziu

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza, dar ce vesti bune ne ai dat despre Moni. Ce ma bucur pt amandoi!

Am si eu vesti bune: Mihai si a dat drumul la mers. Mai facea el cativa pasi si inainte, dar acum merge pe distante lungi. Ne a invatat o batranica de la bloc sa l punem cu spatele la un colt de camera si sa il chemam la noi. Si a mers. In sfarsit fricosul mamei a luat o la picior .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput