Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Oanka, imprataseste numele care iti plac asa de mult... mai ales daca is de baiat.Ca la fata am asa o presimtire ca o scoatem la capat.Insa la baietel... si fie vb intre noi cred ca baietel am la purtator.Si noi vrem nume romanesc care sa fie usor de pronuntat, si care in nici un caz sa nu fie pocit.La fetita mi-as fi dorit mult sa o strigam Nicola, insa toti ii spuneau Nicole, asa ca am trecut la Bianca pe care nimeni nu i-l mai poceste.
V-am pupi, ne ducem sa ne plimbam cu vaoprasul.E o vreme asa inchisa, dar macar nu e frig si mai putem misuna pe afara.
FreeDelia, faptul ca te stiu cat suferi ma ajuta sa ma imbarbatez in zilele mele proaste, spunandu-mi ca de fapt ma alint. poate mai trece greata.

Stefanna mami de fetita si 13+

lista noastra de nume de baietei...am cautat nume care sa fie in ambele limbi, sa fie usor de pronuntat si pt bunicii din tara

gabriel
tudor
david
victor
virgil
daniel
robert
adrian
alex
paul
eugen
eduard
matei

13+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Saru-mana din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu nu voi face DT ci direct TT... asa mi-a recomandat dr ginecolog insa pe mine nu ma trage inima sa-l fac nici pe acela . Mai e un picutz pana atunci si voi vedea.
briza marii si eu mai beau cola. Imi vine cate-o pofta de simt ca lesin pentru o inghititura.
oanka la noi la scoala de maine va incepe activitatea; eu am avut Cons de Adm astazi si a trebuit sa merg. Trezitul la prima ora si "mersul pe pereti" din cauza gretei de dimi ma indispun dar imi mentin optimismul la linia de plutire... macar pana pe 14 sept nu trebuie sa fiu fix la 8 la scoala
Alina ce bine ca ti-ai gasit propriul remediu sa contracarezi greata. Plus ca laptele e benefic organismului datorita aportului de calciu. Mie nu-mi place insa sa-l beau simplu ci doar cu cacao.. ia sa incerc, poate ma simt mai bine!
Anca (babyangel) bafta la eco!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Bun venit noilor mamici! Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!

De citit v-am citit dar n-am apucat sa scriu ca prichindica mea cea mare a facut 3 ani si am dat un mic party!

Marsy cu sexul eu zic sa nu te grabesti. Pe la 20 de saptamani se vede chiar bine. Sunt doctori care zic si mai repede de pe la 16 saptamani. Cred ca depinde si de calitatea ecografului si bineinteles de timiditatea bebelusului.

Happyjoy eu n-am anuntat inca la servici. Nici in rest nu stie multa lume. Nici nu imi este asa de rau incat sa se remarce ceva. Singura problema e ca fiind la bebe 3 burtica mea este deja mult mai vizibila ca la sarcinile precedente si am probleme srioase cu incaputul in haine desi am doar 11 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Babayangle sarui-mana si tie pt ajutor.Acuma mie imi plac unele, tre sa ma lupt cu cel ce m-a ajutat la conceperea presupuslui cavaler...cel mai mult imi place Matei, insa nu merge deloc cu numele nostru de familie, plus ca pe nepotica din partea sotului o cheama Mateea, si iarasi nu imi place acelasi nume perpetuat in familie iarasi si iarasi.
Si fetita mea a dormit cu mine... acuma tre sa realizam "dresajul" la bebe ca sa ne lase sa dormim la fel hihihihihi Imi place ce nume ai ales pt fetita.
Briza marii si Onaka, eu pana prin sapt 12 am crezut ca mor... pateam ca voi, mergeam de cate 2 sau chiar 3 ori pe noapte la baie, problema ce imi era necunoscuta de la sarcina anterioara, cu care si in ultimul trim nu ma duceam mai mult de o data la buda noaptea.Apoi nu stiu cum, dintr-o data, dupa ce s-a mai marit sarcina am scapat de mers la baie si acum dorm noaptea ca un prunc.POate scapati si voi de problema asta ca tare e enervanta.. mai ales ca iti ia atata de mult timp sa adormi iarasi.
Bun venit fetele noi, spor la munci celor ce incep serviciul, si tuturor o saptamana numai si numai cu vesti bune.Pup la popor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

am fost la echo si...sunt mami de ingeras acum.
Miercuri trebuie sa ma duc sa fac...nu pot nici sa scriu si nici in gand sa spun.

Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara, fara stres si fara emotii pana la 40 sapt, cu bebici sanatosi si frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Iuliei de paps!

baby angel la ce ora ai eco? sa vii cu vesti bune!

buna idee cu laptele dar eu nu pot sa.l beau, nu stiu doar ce ma gandesc si.mi vine greata si stiam ca e bun si mai incolo cand vom avea aciditate , e bun de baut inainte de culcare

zicea cineva de produsele de curatat toxice, si cum am rasfoit cartea primita de la moasa am gasit si simbolurile de pe sticlele cu produse de curatat si care sunt daunatoare sau foarte daunatoare , cele care au T (toxice) si Xn (nocive) bine ca nu mai zic de explozive sau cele care au R, zic asa de astea normale din casa, eu m.am uitat si pe sticlele mele e pus Xi doar iritante,
presupun ca simbolurile sunt internationale

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

danmin ce ti-a spus la eco? Au mai fost fete la care s-a vazut doar sacul initial iar peste cateva saptamani au vazut ca se dezvolta si embrionul! Sper din suflet ca astfel sa se intample si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oh danmin, ce vesti proaste doamne iar:( nu am cuvinte sa.ti spun ce rau imi pare :(

tu rebiana, in ce luna esti ca nu vad semnatura si eram curioasa

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmin spune:

s a oprit din evolutie. nu avea ritm cardiac si fata de ultima oara cand avea intarziere(mai mic cu) 10 zile acum erau 18 zile.
Dupa miercuri a zis ca o sa imi dea trimitere la spit. fundeni pt a vedea daca am sindromul fosfolipidic,cam asa ceva...legat de coagularea sangelui

Mergi la inceput

danmin imi pare atat de rau! Am speranta ca va fi bine si vei avea o noua sarcina pe care s-o duci pana la capat!
dayanara eu-s in saptamana a 11-a (am 10 saptamani + 3 zile)

Mergi la inceput