Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
briza_marii spune:
Salutare burticute!
Ioana si eu am observat faza cu laptele: la mine e un pic diferit, in sensul ca pe mine ma "roade" rau stomacul seara pana adorm si dimineata imediat ce ma trezesc. Dar se pare ca am gasit remediu: juma de cescuta de Sana si gata!
Liliana sa stii ca si eu am insomnii, dar la mine e din cauza de pishu. Stau ce stau si pac..ma ia o nevoie..pana ma dau jos din pat, pana merg la buda si ma intorc..fuge somnu meu
. In schimb ziua, as dormii non stop. Asa am facut ieri: sotu a mai strans prin casa ca era la ca turci, iar eu am dormitat toata ziua
.
Fetelor, am si eu o intrebare, ca sunt cam nelinistita si abia joi am programare la medic, si tot atunci imi ies si rezultatele la anlizele de sange: ma simt f ametita. Am momente cand efectiv nu pot sa merg drept, parca as fi beata. Singurul lucru care ma mai ajuta este un pahar de pepsi rece. Dar imi e teama, ca am baut cam o zi da una nu. Voi ati mai baut pepsi, cola...???
6+
liliana_28 spune:
da, ne-am programat deja la dublu test.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
8+
dayanara spune:
felicitari celor care a intrat in trimestru 2, si eu abia astept
briza_marii poate ameteala e de la tensiune, daca bei pepsi sau cola si te simti mai bine poate pentru ca au cofeina, eu am baut in prima sarcina multa cola dar fara cofeina, deoarece mai beau si 2 nesuri pe zi, acum am inceput iar cu cola , mai imi taie din pofte si din greata
bine-ai venit delsim, sa ai o sarcina usuoara si bebe sanatos
msymo sper sa te citesc la odiseea viitoare care vad ca deja s.a deschis :)
freedelia si kossir ma bucur ca ati ajuns cu bine la casele voastre
eu acum in septembrie fac un fel de dublu test, rezultatele le voi avea pe 30 septembrie, in functie de ele si de triplu test, in caz ca au valorile alterate, mi se face o ecografie mai speciala nu stiu cum ii zice, apoi amnio, sper totusi ca nu va fi nevoie
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
Briza marii, eu nu beau pepsi/cola de obicei, dar stiu ca decat sa bei un pahar de cola/pepsi mai bine iti faci o cafea cu cofeina, pentru ca numai cofeina din pepsi sau cola te-ar putea ajuta la ameteli...in rest nu au nimik bun!
Daca te simti ametita din cauza lipsei de cofeina, atunci iti recomand 1 cafeluta buna/zi..
Nu cred ca are numik rau 1 pahar de pepsi/zi...important e sa nu abuzezi..
Anca
12+ si mami de
Lucas
babyangel spune:
Ella, mersi de info...avand in vedere ca miercuri trec in trim II, nu mai pot astepta pana saptamana viitoare, asa ca am fost harnicutza si m-am programat azi la eco la alt dr..
Deja imi bate inima asa de tare, incat imi iese din piept
Va fi prima data cand il vad realmente pe bb, pentru ca la 7S cand am fost eu la eco, am vazut doar saculetul cu un "punct" si am auzit inimioara..dar acuma , chiar am ce vedea
Am emotii mari...
Anca
12+ si mami de
Lucas
delsim spune:
Va multumesc pentru primire si urari!
Intrebasem si eu unde anume va faceti dublu test? Si inca ceva ...e cu programare??
ellanik spune:
Baby sa vezi ce spectaculoasa e transformarea!Sa vii sa ne spui ce si cum.

Delsim DT il faci asa(iti spun cum am facut eu)
1.faci eco si masuratoare de translucenta nucala intre 11 si 13 saptamani;
2.fugi si recoltezi sange (eu am fost in aceeasi zi pt ca e ff important sa se sincronizeze eco cu analiza de sange) .La sange ai nevoie de o hartie de la dr gineco ,iti da el , si vei mai completa ceva la laborator.
Rezultatele ies intr-o saptamana si se iau in calcul atat marimea pliului nucal (maxim de risc 3 mm) cat si ce iese la sange ,adica o proteina si free-hcg .Se ia in calcul daca fumezi, daca ai diabet, daca sunt antecedente in familie,etc.Se face un calcul si se estimeaza procentul de risc la care e expus bebe.Nu inseamna ca daca procentul e mare bebe iese cu probleme si nici invers , adica daca riscul iese mic ...Intelegi tu!Mie valorile mi-au iesit sub limita de cut-off si nu l-au putut determina fiind prea mic ...adica nefiind prezent..lipseste.Nu te stresa prea tare cu testele astea.Succes si sarcina usoara si bebe sanatos tun!

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor,
Mii de scuze daca postez aiurea, sunt un pic chiauna, somnoroasa, nu-mi arde de nimic, as dormii de as rupe patul,dar trebuie sa mai fac ceva si prin casa...din cand in cand.
eu sunt o burtica de 13 saptamani
. Am facut deja si triplu test si dublu test
, acum astept doar sa iasa rezultatele. Sper din tot sufletul sa fie totul bine. Nu am de ce sa-mi fac griji, nu avem antecedente in familie, dar ....
Va pup pe toate 

, sa aveti sarcina cat mai usoara si sa ne auzim cu bine.
Numai bine!!!
Cu mult drag,
Jeni
adaina spune:
Ma bucur sa fac parte din comunitatea voastra, o sa reiau mesajul meu scris pe cealalta pagina inchisa: mi-au placut mult caldura si suportul vostru reciproc si m-au impresionat povestile mamicilor de ingerasi, poate pentru ca mi s-a intamplat si mie la inceput anului trecut sa pierd prima sarcina si a fost cumplit.
acum avem 5 sapt si 4 zile, UM: 23 iulie, cu multe emotii si griji, dar si speranta ca de data asta va fi bine. inca n-am fost la eco, o sa merg pe 2 sept si abia mai am rabdare pana atunci.
sper sa avem impreuna o calatorie frumoasa si completa.![]()
5+
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delsim Va multumesc pentru primire si urari! Intrebasem si eu unde anume va faceti dublu test? Si inca ceva ...e cu programare?? Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Eu chiar azi am fost la bucuresti pt DT...l-am facut la un laborator de genetica Cytogenomic Laboratories se numeste. Si am mers impreuna cu ecografia si fisa de la ginecolog cu translucenta nucala etc..exact cum a spus si ellanik.
Acum astept ziua de vineri pt rezultat!! Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
FEtelor de azi am intrat si eu oficial in trimestrul II. Yuuupii
...si pot sa spun ca am o saptamana de cand au disparut greturile si varsaturile!!! Sper sa o tin tot asa si de acum incolo!!Pupici la toate si nu in ultimul rand bun veni noilor gravidute!!!

asteptam un
13+ Doamne ajuta! 
http://athena1509.hi5.com