Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata mamici
Vreau sa va intreb cum va descurcati cu serviciul si cu starile de rau?
Ati anuntat deja la munca?

O zi si o saptamana linistita si frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna dimineata,

Am revenit si eu dupa o saptamana de concediu. Nu prea am simitit concediul ca a avut sora mea nunta si a fost foarte, foarte obositor dar si foare foarte frumos. Oricum doar ieri ce am reusit sa ma mai odihnesc si eu. Eu sufar de insomnii. Ma trezesc de 100 de ori pe noapte si greu mai reusesc sa adorm.
Pe 23 sept am programare la dublu test sa vedem de ne zice. Sunt tare nerabdatoare.

va pup.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Poftiti, de serviti o cana cu laptic .
Am obesrvat de ieri dimineata, de cum ma trezesc si beau o cana de lapte, ma simt toata ziua m bine (nu m am stari de greata).
La voi cum este?

Am intrat si noi de azi in sapt 7.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Neatza ce mai faceti voi? as vr s v intreb la o echo normala, knd se vede sexul bebelusului?sunt tare nerabdatoare
O zi frumoasa tuturor!

14+ in asteptarea primaverii..

Marsy, sunt medici care deja indraznesc sa se pronunte asupra sexului la 14s, la un eco 4D, in conditiile in care BB nu isi tine picioarele incrucisate..
Binen'teles ca nimeni nu iti va spune 100% dar avem si in odisee o graviduta(parca Uta) care se pare ca va avea un baietel
Si eu sant nerabdatoare...dar nu prea avem de ales , nu>

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Yupiii!m intrat in al doilea trimestru!!! Doamne ajuta la toata lumea.De acum asteptam sa miste bebe si poate ne arata si el/ea ceva sex...

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor,

si eu sunt o viitoare mamica. Maine implinim 13 sapt. Am fost saptamana trecuta la eco si doctorita (foarte draguta) mi-a spus ca pare sa fie o fetita de toata frumusetea , iar eu pana acum i-am spus numai "baiatu'lu'mama)
Va pup si sa ne auzim de si cu bine,

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

MSymo - imi pare tare rau, nu mi-a venit sa cred!!!
Multa putere iti doresc, si sa te inscrii la odiseea de mai-iunie!!

Lindal, Samaria - multumesc frumos pt urari!

Delsim - bine ai venit, suntem apropiate ca DPN

Ne-am intors si noi in Bucuresti azi-noapte, dupa un drum tare obositor, dar a fost frumos. Nu mai fusesem la Viena, dar mi-a placut mult orasul, am prins si o zi tare frumoasa - vineri, mai mare dragul sa te plimbi si sa casti ochii.

Numai ca eu am avut ceva probleme, in sensul ca dupa 4-5 ore de mers (am mers incet, tocmai ca sa n-am surprize, dar se pare ca n-a tinut), ma taia burta rau, si aveam o senzatia tare naspa. M-am speriat destul de tare si am incercat sa ma odihnesc si sa nu mai fac efort. Ca sa nu-i stric insa bucuria sotului, n-am luat metroul spre hotel inapoi, si am mers in continuare pe jos, cu multe pauze, si incet-incet. Totusi, am plecat dimineata la 10 si ne-am intors la 9 seara, deci cam mult.

A doua zi n-am mai exagerat, si am stat mai cuminte, desi ne-am dus pana la Pandorf, si am mai cascat ochii si pe acolo.

Acum, mi-am facut programare la dr pt maine, desi de-abia ce-am fost miercurea trecuta, dar vreau sa-mi confirme ca e totul ok. Azi n-am mai gasit nici un loc liber, ca ma infiintam imediat. M-au intrebat daca e vreo urgenta, dar cum eu n-am sangerari, ci doar ma doare burta, am zis ca totusi nu e urgenta. Mai ales ca dupa ce am dormit azi-noapte bustean azi ma simt mai bine.

Si am mai facut o chestie, mi-e si rusine sa recunosc : am fost la un restaurant japonez, si am mancat sushi. Sper sa fie ok, acum am facut-o. Insa mancarea a fost excelenta - salata cu muguri de ceva si alge, sushi, legume si peste la wok, fabulos! As manca in draci

Vladimirescu - ma intrebasesi ce e cu amnio. L-am intrebat si eu pe medic sapt trecut daca imi recomanda amnio din cauza varstei (33), si mi-a zis ca nu. Acum, inca nu sunt hotarata, si avand in vedere ca ma costa destul de mult (am inteles ca e peste 2000 ron), cred ca totusi o sa astept si rezultatul de la TT.
Am vazut ca tu deja te-ai hotarat unde / cu cine faci. Oricum, pana in sapt 19 mai e ceva, dar tin pumnii si sper sa ne mai tii la curent si atunci .

Happyjoy - eu maine il anunt pe seful meu. Nu-mi e prea la indemana, dar asta e. O sa va spun maine ce moaca a facut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Yupiii!m intrat in al doilea trimestru!!! Doamne ajuta la toata lumea.De acum asteptam sa miste bebe si poate ne arata si el/ea ceva sex...

13+

Ella Felicitaaaari!!! Gata cu problemutele de inceput, nu?
Mai am si eu 2 zile din trimestru I, si sant foarte fericita ca am trecut cu bine..
Mai am un mic stres: drul meu este inca in concediu si eu miercuri voi implini 13 s si inca nu am fost la masuratori de pliu nucal.
Stie cineva sa imi spuna pana la cate S sant relevante aceste masuratori?? Oare sa imi fac azi/maine programare la alt medic? Sau va fi concludenta masuratoarea si peste 1 saptamana??

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Baby intre s11 si s 13 este concludenta masuratoarea.Nu te mai stresa.Mie greturile mi-au disparut desi sambata am tras o portie de strigaturi pe buda...asa...de adio...
Andira si eu am patit ca tine am mers sambata vreo 4 ore chiar daca incet si am avut dureri de burtica.Am luat nospa si m-am legat de pat.Ieri insa m-am dezlegat sa fac clatite.Eu zic ca nu are ce sa fie dar du-te la un eco sa stai linistita.Cat despre sushi sa iti zic ca si eu am mancat niste icre facute de tata acasa si am scapat si o bucatica de branza de la tara si am refacut acum toxo si sunt ok.Doar nu era sa poftesti.Ideea e sa fie proaspat.Ori de sushi din cate stiu eu...iti poti da seama rapid daca e proaspat sau nu.Si eu am fost la Viena anul trecut pe vremea asta si era programata in iulie o plecare strict de shopping insa bb e pe primul loc asa ca il asteptam sa mergem cu el sa-i luam chiloti de acolo.
MSymo imi pare tare rau,sincer.
Ioanact, nu vreau sa fiu rea sau sa iti spulber sperantele.Asa am patit si eu cu greturile si cand ziceam hop ma navaleau.Si inca ce!!!Poate tu esti norocoasa si scapi de ele insa am tot vazut ca cine are greturi are pana in s12-13 deci...bebicii nu lucreaza cu jumatati de masura.Hai ca mai ai putin.Pupi la ratzushcutza!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Voua unde vi s-a recomandat sa faceti dublu test?

Mergi la inceput