Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

as repeta analizele la sange, ca cele facute in primele saptamani de sarcina. oare se mai fac gratuite cu trimitere de la medicul de familie?aveam fierul scazut cu 1 procent si anemia tot cu 1 procent sub valorile normale.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*

Daca iti recomanda si Dr Ginecolog, eu zic ca poti face analizele gratuite, bineinteles cu trimitere de la dr de fam, chiar si dr de fam daca e de acord, le poti face.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Ioanact multumesc de raspuns si iti spun si eu La multi ani pentru ziua de ieri fetitei tale
sunt incantata de numele iustin/iustina dar mai asteptam putin cu numele fluturasului. eu am vreo 10 nume pe care le-as dori
e cam multa liniste aici...
odihna placuta mamicilor ce s-au intors de pe drumuri si odihna cat mai placuta si celorlate mamici de bebici. eu am mari probleme cu somnul. nu mai visez urat dar dorm putin si ma trezesc pt a merge la baie si cand revin in pat imi ia o ora sa adorm. cand ma prinde somnul iar imi da desteptarea vezica mea si tot asa pana spre dimineata cand nu mai pot dormi sub nici o forma

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cred ca e cazul sa vin si eu in lista voastra! Nu stiu cum se procedeaza...am DPN 10 aprilie 2010, UM 04.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mai fetelor, am aproape 14 saptamani si inca am greturi. Ma apuca asa o disperare cand ma gandesc ca poate nu trec pana nasc... Nu sunt buna de nimic, iar maine incep copiii scoala, tre sa ma scol, sa ii pregatesc, sa ii duc, iar eu abia stau in picioare... Mai devreme am plans de ciuda, de neputinta, de deznadejde... acum e 2 noaptea si eu sunt fresh si asa as vrea sa dorm, sa uit de toate...

Iertati-ma de mesajul asta deprimant...

13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Oanka, imprataseste numele care iti plac asa de mult... mai ales daca is de baiat.Ca la fata am asa o presimtire ca o scoatem la capat.Insa la baietel... si fie vb intre noi cred ca baietel am la purtator.Si noi vrem nume romanesc care sa fie usor de pronuntat, si care in nici un caz sa nu fie pocit.La fetita mi-as fi dorit mult sa o strigam Nicola, insa toti ii spuneau Nicole, asa ca am trecut la Bianca pe care nimeni nu i-l mai poceste.
V-am pupi, ne ducem sa ne plimbam cu vaoprasul.E o vreme asa inchisa, dar macar nu e frig si mai putem misuna pe afara.
FreeDelia, faptul ca te stiu cat suferi ma ajuta sa ma imbarbatez in zilele mele proaste, spunandu-mi ca de fapt ma alint. poate mai trece greata.

Stefanna mami de fetita si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

delsim bine ai venit! Sarcina usoara!
freedelia si eu incep maine serviciul si ma gandesc cat de greu imi va fi sa fac fata cu starile mele de greata/voma. Am speranta ca ne va trece curand! Eu inca n-am intrat in trimestrul al doilea si ma rog sa treaca imediat ce voi intra.
Poate cand vei simti miscarile lui bebe se vor mai diminua sau vor disparea starile de rau... stiu cat de neputincioasa te simti!
Noapte frumoasa fetelor!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

Oanka, imprataseste numele care iti plac asa de mult... mai ales daca is de baiat.Ca la fata am asa o presimtire ca o scoatem la capat.Insa la baietel... si fie vb intre noi cred ca baietel am la purtator.Si noi vrem nume romanesc care sa fie usor de pronuntat, si care in nici un caz sa nu fie pocit.La fetita mi-as fi dorit mult sa o strigam Nicola, insa toti ii spuneau Nicole, asa ca am trecut la Bianca pe care nimeni nu i-l mai poceste.
V-am pupi, ne ducem sa ne plimbam cu vaoprasul.E o vreme asa inchisa, dar macar nu e frig si mai putem misuna pe afara.
FreeDelia, faptul ca te stiu cat suferi ma ajuta sa ma imbarbatez in zilele mele proaste, spunandu-mi ca de fapt ma alint. poate mai trece greata.

Stefanna mami de fetita si 13+

lista noastra de nume de baietei...am cautat nume care sa fie in ambele limbi, sa fie usor de pronuntat si pt bunicii din tara

gabriel
tudor
david
victor
virgil
daniel
robert
adrian
alex
paul
eugen
eduard
matei

13+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetelor...

uite ca incepem o noua saptamana si multe dintre noi ne-am intors la servici, dupa o vacanta bine meritata
Sant bucuroasa ca mi-am incheiat vacanta cu un weekend reusit la munte, dar inca nu-mi dau seama cat de greu imi va fi de acuma incolo la servici...

Stefana, ai o fetita tare cumintica de te-a lasat sa dormi asa de mult! Bravo ei..
Uite cateva sugestii de nume, pe care le am eu in vedere pentru primul nume,in caz de baiat:
Lorin
Fabian
Serban
Codrin
Norin Dorian
Louis
Lista nu e lunga, dar nu am alte inspiratii...Sant linistita macar cu numele de fetita(Tereza) si nu ma mai gandesc la altul

Bun venit pentru Delia si Crissin, si sa dea DD sa aveti o sarcina usoara si bb sanatos

Child
, ma bucur tare mult sa aud ca la eco totul a iesit ok si l-ai vazut pe bb miscator...Acuma micile neplaceri si stresuri trebuie date uitarii..

Msymo, N-a fost sa fie de data asta...dar eu zic sa te pui din nou "pe treaba" si sa ne prinzi din urma! Sa nu cumva sa te demoralizezi si sa renunti, ca iti dam bataita! Eu te astept prin odisee sa ne mai spui ce faci, ca doar ramanem prietene, cu sau fara bb, nu?
Am mai spus-o o data...

Micky, pentru semnatura intri in contul meu, profil personal, apoi editeaza profil, iar in josul paginii vei vedea info optionele si dai acolo pe +, adaugi urmatoarele" 13+(daca bine imi aduc aminte saptamana ta de sarcuna) si apoi trimite datele...si gata!
Apari si tu cu burticutza galbena

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Micky pentru burticutza galbena trebuie sa scrii gravi intre paranteze patrate(vezi codul la emoticonuri)...

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Neatza ce mai faceti voi? as vr s v intreb la o echo normala, knd se vede sexul bebelusului?sunt tare nerabdatoare
O zi frumoasa tuturor!

14+ in asteptarea primaverii..

Mergi la inceput