Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
freedelia spune:
Suntem treji de la 3 jumate (dimineata) 

I-as duce sa mancam un breakfast ceva, ca se plictisesc in casa, dar mi-e sa nu fie multi betivi care sa se dreaga dupa o noapte de petreceri )ca doar e e sambata noaptea). NU sunt decat vreo 2 restaurante non stop si ambele sunt plasate foarte stratgic aproape de zonele de petrecere. Ma mai gandesc.
Sa aveti o noapte buna!
13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
mar_apr_2010 spune:
crissintibun bun venit la odisee.
sarcina usoara pana la capatul celor 40 de saptamani.
happymum spune:
raluca feliiiiiiii!!!!!!!!!
ce baiat frumos o sa aiba mami... ma bucur tare ca e baiat...
pe david si pe mami lui david.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
MSymo spune:
Multumesc Dayanara ca te-ai gandit la mine, nimic nou...creste sacul dar e gol! Vineri merg pt interventie! Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Stefanna spune:
Raluca, dei pana la urma tot bebe tau e cel ce ne dezvaluie ceea ce este.
Ate felicitari pt vestile bune de la echo.Asa sa fie mereu.
Babyangel mai tu deja simti bebeul?! la 12 saptamani?! Uite asa mama simtitoare nu io, la care cred ca grosimea stratului suncos ma inlatura sa imi simt bebitul.
Freedelia bine ai venit acasa.Toate bune si in ordine?
La noi vaita e linistita.In principiu sint fara semne de graviditate, dar azi de ex a fost ziua nodului.... mi-a stat de dim pana seara in gat, asa de nasol e.Insa cum zicea cine pe aci, unele fete au asa probleme mari si sufera asa mult, incat devine jenant sa ma plang de un nod in gat.CE bine ca scrieti ce nume vreti sa alegeti la bebei.Noi am vut probleme si la primul si abia am gasit nume... ff greu cadem de acord pe acelasi nume.Data trecuta am mers la materninate numai cu nume de fetita, desi noi nu stiam ce o sa avem.Sper ca de aceasta daca sa aflam dinainte surpriza din burtica.
Oare cine zice a ca doarme mult? Anyway, eu sint la fel.Aseara mi-am culcat fetita la 8 jum, si am adormit cu ea , si azi dim ne-am trezit la 9 jum.... iar la pranz iarasi am dormit.Si as dormi sia cum ca e trecut de 8 pm, da fii-mea are 2 fetite cu care se joaca....
V-am pupi pe toate o dumimica placuta tuturor
Stefanna mami de fetita si
13+
vladimirescu spune:
Salut!
Imi pare rau, am lipsit citeva zile total de pe DC - am iesit din pat si, oadata ajunsa la birou m-am luat cu treburile (ca s-au strins destule dupa 3 saptamini de stat la pat)... Nu mai am timp nici sa suflu, zau.
Si cind am intrat... of, of, o multime de vesti proaste... Imi pare tare rau de toate fetele la care nu a fost sa fie... Doamne ajuta ca, atunci cind va fi sa fie, sa fie bine pina la capat si sa aduceti pe lume copii sanatosi si bucalati! Daca imi permiteti, un mic sfat: zic sa lasati cel putin 3 luni de zile sa se refaca mucoasa uterului pina va "apucati de treaba", nu va grabiti ca si starea mucoasei uterine e f f importanta ca sarcina sa fie sanatoasa. Eu personal am stat 6 luni dupa ce am pierdut o sarcina in saptamina 9-10, ca asa m-a sfatuit doctorita mea, si zic ca bine am facut... Eu chiar cred ca Dumnezeu ni-l da pe bebe sanatos cind stie el ca trebuie, asa ca nu e bine nici sa te grabesti nici sa fortezi mina norocului.
Eu sint destul de ok, in sensul ca dupa 3 saptamini de zacut obosesc de la orice acum si nu prea sint eficienta. Citeva zile m-am agitat cam mult - nu am facut chiar efort fizic, dar totusi am fost agitata - si uite, ieri dimineata si azi iar am gasit pe tampon ceva urme roz, de unde de o saptamina nu mai avusesem absolut nimic... Am facut si analizele de singe, nu am rezultate perfecte dar nici chiar rele si oricum m-am hotarit sa nu-mi mai fac griji din orice, daca bebe se misca acolo in burtica inseamna ca e bine si ca a rezistat diverselor infectii ce mi-au iesit la analize... Acum baiatul meu are febra si puroi in git, asta-mi mai lipsea, iau vit C si cite o bomboana Halls cind sta prea aproape de mine, sper sa nu iau nimic de la el...
Saptamina asta la eco parea totul bine - doar ca bebe facea nani si n-a vrut sa-mi arate nici o miscare de balet :) Marti avea 39 mm si virsta estimata de 10w4d, deci tot cu 1 saptamina mai mare decit calculat dupa UM.
M-am hotarit sa nu fac triplu test etc ca nu are rost, ci sa fac direct amniocenteza in saptamina 19 - dupa recomandarea drei mele. Reamintesc ca eu am peste 40 ani, asadar calculul statistic de risc se duce la mai mult de 1 din 100 numai din cauza virstei, chiar si daca toate celelalte masuratori ar fi perfecte, de aceea eu sint un caz rar in care nu mai e cazul sa ma incurc cu teste statistice ...). O sa ma programez la Geneva la clinica de analiza fetala din cadrul Hopitaux Universitaires de Geneve, unde au facut 2 prietene de-ale mele si au fost foarte impresionate de profesionalismul de acolo... Daca vreuna din "senioarele" de pe aici e interesata de amanunte, zic sa discutam pe PM, ca tinerelele de aici nu au de ce sa fie interesate de asa ceva - norocul lor! :))
Va pup si aveti grija mare de voi, sa mincati sanatos si sa fiti vesele pt bb al vostru!
9+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
25miky spune:
buna gravidute , raspund pe fuga , am fost la control marti si mi-au pus data nasterii pe 8 martie 2010, sper sa fie fetita . Bataile inimii sunt 160/minut,bebe e asa saltaret/saltareata , isi schimba pozitia tot timpul debea l-au prins . Cum puneti voi saptamanile in care sunteti in coltul de jos?
kossir spune:
Buna burtici,
Va scriu de acasa, din Maroc, unde am ajuns dupa un drum lung, obositor, dar frumos cu escala la Roma unde am vizitat cateva locuri superbe.
Sunt surprinsa de vesti rele, imi pare rau de fiecare problema care apare si sunt alaturi de fetele care au parasit odseea asa brusc. 
si curaj sa mergeti mai departe, Dumnezeu e cu noi mereu.
Si acum sa vin si cu o veste buna, am fost la dr. care a masurat claritatea nucala si este in limite absolut normale
. Mi s-a luat un munte de pe inima, cel putin pentru moment.
Am vazut bebita miscand jucandu-se cu mainile, bagand degetelul in gurita, apoi mi-a aratat o manuta cu toate cele 5 degete desfacute ca sa fiu sigura ca e ok
. Am plecat ametita de fericire, mai ales ca dr. mi-a zis ca e absolut totul in ordine si ca trebuie sa fiu doar calma, sa evit eforturile mari si sa ne rugam ca va fi bine.
Voi face si eu in sfarsit analizele, iar in saptamana a 15-a voi face TT.
Va pup pe toate si sa dea DD doar vesti bune de acum.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
13+ sapt
oanka80 spune:
eu dupa cateva discutii cu sotul meu am hotarat sa nu mai fac nici un test de aici inainte. am facut DT si a iesit ok dar am fost f agitata cat am stat sa astept ziua ecografiei. am avut tensiunea f mare si numai ganduri negre imi faceam 
. si apoi chiar sa fie puiul meu cu probleme il voi iubi la fel de mult cum ar fi sanatos. acum sunt super optimista, nu stiu ce ganduri ma vor apuca mai tarziu.
as repeta analizele la sange, ca cele facute in primele saptamani de sarcina. oare se mai fac gratuite cu trimitere de la medicul de familie?aveam fierul scazut cu 1 procent si anemia tot cu 1 procent sub valorile normale. in ultima vreme am avut mare grija ce manac si ma simt vioaie si plina de viata.
ma intristez doar la gandul ca de maine incep serviciul 

3 luni am dus-o regeste dar gata cu luxul de maine. fetelor ce lucrati in invatamant voi mergeti maine la scoala sau de marti? caci marti e 1 septembrie, dar la noi vor sa fie mai cu mot ![]()
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
13+
*mamica unui fluturas*