Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetelor, am ajuns in sfarsit acasa. Ce bine e sa fii acasa. Drumul a fost foarte foarte lung, a fost greu sa stau in fund atata timp. Si am mancat somon Cand l-am vazut in farfurie pur si simplu nu am putut sa ma abtin. Nu am mancat decat cateva bucatele dar acum stau cu ceva stres...

Va pup, ma duc sa ma culc ca nu am dormit cred nici o ora in ultimele 36 de ore.

13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

Bine-ai ajuns acasa!! Odihneste-te; cu siguranta trebuie sa-ti incarci bateriile!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutare, dragi colege de odisee!
Va urmaresc de la capitolul trecut, dar nu am apucat sa scriu nimic, pentru ca de cele mai multe ori va citesc cu fetita in brate. Are 1 an si 10 luni si cum doar ce ne-am intors din concediu e mai alintata ca oricand si daca ma vede la calc hop in brate.
Pentru noi sarcina aceasta a fost o surpiza totala, doar ce am aflat de 2 saptamani, eu la sfarsitul lui iunie am intarcat fetita si cam toate simptomele ce le-am avut adica sani super sensibili, oboseala extrema le-am pus pe seama asta. Pe 12 august mi-am facut un test, dintr-o data am avut o presimtire si in aceeasi zi am vazut muti de uimire si cum ii batea inimioara k am mers in mare graba la dr pentru ca a doua zi plecam in vacanta prin Ardeal si la mare.
Sa va dau datele mele: UM-17.06.2009, DPN-27.03.2007.. Data nasterii: 22.08.1984.

9+ si Mami de Ami(15.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

samaria iti multumesc pt cuvintele' frumoase!
Asa e samaria, azi e si Sf Cuvioasa Teodora, numai ca eu am uitat sa le urez celor care poarta acest nume , sa fie sanatosi si sa dea Slava Cuvioasei mereu (ca port acest nume).
Rebiana27 multumesc la fel!
Esti ferm, convinsa ca e baiat..
crissintibun bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara cu bebe(ii) sanatos(i)!
andra_s uite ce am gasit despre aceasta zi:

Traditii si obiceiuri in ziua de 29 august

Ziua de 29 august este una de post, in care, potrivit traditiei, este bine sa nu se manance pepeni, pentru ca forma lor aminteste de cea a capului. In satul traditional, in aceasta zi nu se foloseste cutitul, totul se rupe cu mana. In popor se vorbeste si de un post care tine "de la cruce pana la cruce", un post de doua saptamani, neconsemnat in calendarul crestin, care avea rolul de a-i curati pe cei care au savarsit omoruri sau alte pacate grave. Postitorii mancau in aceasta zi numai o turta de grau sau de malai.

Sase sarbatori in cinstea Sfantului Ioan Botezatorul

Biserica ortodoxa, serbeaza de obicei ziua mortii sfintilor, adica data tre­cerii lor spre cele ceresti, ca ziua lor de nastere. Numai Maica Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul fac exceptie de la aceasta regula. Astfel, Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui - 23 septembrie; nasterea - 24 iunie; soborul lui - 7 ianuarie; taierea capului - 29 august; prima si a doua aflare a capului - 24 februarie; a treia aflare a capului sau - 25 mai.

Semnificatia numelui Ioan

Ioan este nume iudaic: "Iohanan" prescurtare din Iehohanan" si inseamna "Dumnezeu s-a milostivit". Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan, Ioana (fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana s. m. a.), alcatuind cea mai bogata familie onomastica de la noi.

Va postez si www.crestinortodox.ro/sarbatori/72708-taierea-capului-sfantului-ioan-botezatorul-zi-de-post" target="_blank">link-ul.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Sunt sigura!! Dumnezeu te va rasplati pentru asteptarea ta si pentru incercarile grele pe care le-ai trecut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Sunt sigura!! Dumnezeu te va rasplati pentru asteptarea ta si pentru incercarile grele pe care le-ai trecut!

Picaturi de relaxare

Sa dea Bunul Dumnezeu asa sa fie, iar tie iti doresc acelas lucru!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 6+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Alina, am convingerea ca Dumnezeu va lasa sa ne tinem puii, sanatosi, in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

OOOFFFF.NU POT GASI NICI O CASA PE GUSTUL MEU.M-AM SATURAT AZI CATE CASE AM VISIONAT,DAR NIMIC CARE SA-MI PLACA.DE LUNI TRE SA O IAU DE LA CAPAT.SI EU M-AM GANDIT LA NUME..DACA VA FI BAIAT E DARIUS DACA E FATA E DARIA.LAS AL DOILEA NUME SA IL DECIDA IUBITUL.VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI SI DE BEBEI.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

fete dragi,
nu ma dati disparuta, dar pina pe la sf lui octombrie imi este tare greu sa intru pe DC

multumesc happy ca ai mai dat vesti de mine

pina acum am facut prima parte a testului integrat pt sindromul down, (eco plus sange) a iesit risc mai mic de 2 % asa ca intre sapt 15-17 mai fac un test de sange a carui rezultat va fi corelat cu ce am facut deja si voi primi un risc estimativ

se pare ca bebe meu e baietel, 89 % dupa un eco, 55% dupa altul, cred ca-i punem numele david nicholas

l-am vazut cum se impinge in picioruse si salta prin burtica (eu nu simt nimic), isi suge degetul, face cu mana

la 12 sapt si 2 zile avea 65 mm , 165 batai/minut si 1.5 mm translucenta nucala

eu m-am ingrasat 7 lbs = 3.2 kg de cand am aflat ca sunt gravida

bun venit mamicilor de aprilie

13+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Uta ma bucur ca ne mai spui despre tine.Ma bucur ca ti-au iesit testele ok si te felicit pt baietel.
Noi ,daca va fi baiat, il vom boteza George-Theodor si daca va fi fetita Maya-Theodora.Mie imi place fff mult numele Theodor si am noroc ca si sotului ii place.PLus ca semnificatia lui -Darul lui Dumnezeu- este extrem de importanta pt noi.
Azi am fost la Class One Formula si am mers cam mult pe jos si ma dor picioarele ceva de speriat.Il astept pe sot cu o para si ma culc.Va pup pe toate!

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

felicitari pentru rezultate si baietel, raluca !

bun venit crissi si celorlalte fete, stiu ca cineva a postat la capitolul vechi, spunea ca are probleme cu tatal copilului, sper ca e ok, poate intri sa ne mai dai vesti

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput