Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ellanik deocamdata vad ca nu am mai greata, si remediul e laptele, sper sa nu am greturi deloc de acum inainte.
Rebiana27 sper sa functioneze si la tine.

Am filmat-o pe Ioana cum papa si apoi cum danseaza pe melodia Cleopatrei Stratan (dar prima filmare e fara sonor , cat si cea in care papa piureul).
1. www.youtube.com/watch?v=2mtwzPhEjbw" target="_blank"> Asa pap eu piureul;
2. www.youtube.com/watch?v=26bhEFIZnZ8" target="_blank"> Dansez pe melodia Cleopatrei Stratan - Zunea, zunea (fara sonor );
3. www.youtube.com/watch?v=d4Y0FRhFqp4" target="_blank"> Dansez pe melodia Cleopatrei Stratan - Zunea, zunea (cu sonor).

danmin imi pare sincer rau , dar sper sa vii cat de curand cu un bebe sanatos si sa poti duce sarcina pana la nastere.

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Jeni ce medic te-a trimis sa faci si DT si TT deodata?Fiecare se face in cate o alta perioada.DT intre s11 si s13 si TT intre s15 si s18.Altfel nu au relevanta .Poate ai facut alt test in afara celui triplu .DT ai cum sa fi facut pana la varsta asta de sarcina dar TT exclus.

Danmin nu se poate.Si tu?Ce de vesti triste!Poate da Domnul si va fi bine data viitoare. pt tine si sotul tau si ingerasul vostru.
Ate , stai calma si relaxata .Noi o sa nastem in aceeasi perioada.Vei vedea ca DT va iesi super.Mai faci si TT?Pupici.
Cate un la toata lumea cu mare drag.Eu azi-noapte am visat ca mi-a miscat bebe si eram tare incantata.Mai am de asteptat putin pana simt cum i se "falfaie" lui bebe sa ne dea de stire despre Maria -Sa.

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina Ioana ta este o dulceata, o dansatoare inascuta!
Deseara imi prepar cacao cu lapte si-o beau putin calduta. Sper sa functioneze si la mine!!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

foarte scumpa , ioana :) m.am amuzat cum mananaca piureul :))

tot inainte rebiana, pana la 40 si fara probleme

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Roxana multam' asemenea! Off topic, cum reusesc spaniolii sa-ti spuna numele? Ca pe-al meu il pocea toata lumea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Roxana multam' asemenea! Off topic, cum reusesc spaniolii sa-ti spuna numele? Ca pe-al meu il pocea toata lumea

ei il rostesc rosana, dar roxana e destul de cunoscut chiar cu x :)
pe tine cum te cheama?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

ei il rostesc rosana, dar roxana e destul de cunoscut chiar cu x :)
pe tine cum te cheama?

Rebiana

Mergi la inceput

e un nume frumos, dar nu l.am mai auzit , eram convinsa ca e doar nickul ma gandeam la bianca, roberta ceva de genul asta :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

e un nume frumos, dar nu l.am mai auzit , eram convinsa ca e doar nickul ma gandeam la bianca, roberta ceva de genul asta :))

Saru'mana!
Multa lume se duce cu gandul la Bianca (e un prenume fain). Mai compensez putin cu celalalt prenume Florentina, care e mai romanesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Alina, felicitari din toata inima pt cum o cresti pe Ioana.Eu nu am indraznit niciodata sa o las pe Bianca sa manance singura, pt ca numai gandul la cat aveam de sters pe urma ma umplea de groaza.Asa ca la 3 ani si 5 luni fetita mea papa hranita.Culmea e ca la gradi papa singura fara probleme, si nu vine cu prea multe pete de mancare pe ea.Insa eu nu am rabdare sa stau cu orele dupa ea sa termine de mancat, asa ca ii dau eu, si istoria mesei se termina repede si cu fericire de ambele parti.Cred insa sincer ca ei trebuie sa fie lasati sa descopere singuri totul de la varste mici...Deci inca o data felicitari.
DANMIN Doamne ajuta sa treci cu binene rugam sa ai putere, si cat de curand se poate sa ne dai vesti bune care sa te faca fericita pe tine si familia ta.Inca o data mii de

Stefanna mami de fetita si 13+

Mergi la inceput