Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
ladyD spune:
Buna seara burtici! Sunt ingrijorata si va rog sa ma ajutati daca stiti...mi-am vazut in seara aceasta buletinul de analize si.....printre rezultatele cu NEGATIV am gasit si asa ceva...
Test: Ac Anti-virus rubeolos IgG
Rezultat: Reactive(18.7)
Interval de referinta: <4.9 nonreactive 5.0 - 9.9 grayzone
>10.0 reactiv
Nu stiu ce inseamna exact...sunt ingrijorata...va rog daca ma puteti ajuta!
Pupici dulci burtici!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna Alina, felicitari din toata inima pt cum o cresti pe Ioana.Eu nu am indraznit niciodata sa o las pe Bianca sa manance singura, pt ca numai gandul la cat aveam de sters pe urma ma umplea de groaza.Asa ca la 3 ani si 5 luni fetita mea papa hranita.Culmea e ca la gradi papa singura fara probleme, si nu vine cu prea multe pete de mancare pe ea.Insa eu nu am rabdare sa stau cu orele dupa ea sa termine de mancat, asa ca ii dau eu, si istoria mesei se termina repede si cu fericire de ambele parti.Cred insa sincer ca ei trebuie sa fie lasati sa descopere singuri totul de la varste mici...Deci inca o data felicitari. Stefanna mami de fetita si 13+ |
Multumesc!
Deasemenea si celorlalte fete:(dayanara
si Rebiana27
) care ne-ati vizionat filmuletele.Nu o las de prea mult timp (adica de acum la 1 an si aproape 8 luni) sa pape singura, rareori inainte.
Asa este, tb sa ii lasam si pe ele singure, sa descopere, si apoi sa invete cum sa pape.
Dupa ce am terminat de filmat, i-am dat cu lingurita, dar de multe ori imi i-a lingurita ca sa pape singura.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ladyD spune:
Am aflat intre timp, burtici...de la suratele noastre mai mari....![]()
MS
Pupici...m-am linistit
freedelia spune:
Salutari fete dragi! Azi am avut o zi foarte grea, copiii sunt inca dati peste cap cu fusul orar, eu am inceput iar sa vomit, asa ca atrebuit sa merg la spital sa imi puna o perfuzie si de acum ma duc iar la 2 zile sa imi faca medicamentul, cel putin 2 saptamani. Atunci o sa am 16 saptamani si o sa incerc sa mai fac o pauza sa vedem poate cedeaza greturile pana atunci. E grea tare sarcina asta -- si celelalte au fost cu greturi si greutati, dar parca asta le intrece pe toate...
Danmin, nu am cuvinte, e foarte trist, sa ai putere sa depasesti momentul si sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos cat mai repede.
Si noi am lasat copiii sa manance singuri -- trebuie insa sa recunosc ca probabil nu as fi avut aceeasi rabdare daca eu trebuia sa fac curat dupa ei ![]()
Va pup si sper sa doarma copiii mai tarziu de 2 noaptea azi...
13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
papushicata spune:
Bine venit noilor burtici !!!
Am avut ceva de parcurs, si nu numai vesti bune. Fruntea sus , si mult noroc la viitoarea sarcina.
Eu abia mi/am facut primele analize , cam multe cei drept, aici e un pic mai complicat pt ca atat pt eco cat si pt vizita ginecologica iti tb programare. Vizita ginecolegica o am miercuri, iar eco pe 21 sept. Abia am gasit loc. Sper sa nu fie prea tarziu. Asta la stat. Oricum sper ca totul sa fie bine, as fi distrusa daca ar fi ceva in neregula ...
In rest deocamdata am doar stari de voma, varsaturi inca nu. Doar ca sunt obosita tot timpul , dorm mult ziua iar noapte stau de veghe.
Mancare mai putina.....nu pot sa mananc mai nimic, totul imi provoaca greata, iar de o o mare bautoare de cola si cafea , am ajuns sa beau decat apa.
Cei drept asta e un lucru bun pentru ca de mult imi doream sa renunt la viciile astea.
Multi pupici si numai vesti bune.
Cris
7 +
delsim spune:
LadyD, stai linistita, faptul ca ai IgG de rubeola inseamna ca ai facut boala sau ai venit in contact cu virusul si acuma ai anticorpi protectori, deci nu esti in pericol sa faci boala pe parcursul sarcinii
ladyD spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delsim LadyD, stai linistita, faptul ca ai IgG de rubeola inseamna ca ai facut boala sau ai venit in contact cu virusul si acuma ai anticorpi protectori, deci nu esti in pericol sa faci boala pe parcursul sarcinii Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
Multumesc mult Delia...citisem si eu cate ceva dar nu eram sigura...
pupici
kossir spune:
Buna burticilor,
Danmin, imi pare tare rau pentru pierderea ta, suntem alaturi de tine si sper sa treci peste asta, sa mergi mai departe si sa te vedem la o alta odisee
.
Bun venit noilor burticute, sarcini usoare si la termen 
.
Ioanact, superba fetita, asa o veselie, e dulceata 
.
Fetelor constat ca eu sunt o vicioasa printre voi care va ingrijiti atata
. Adica am mancat branza de acasa de la tata, m-am scapat si la icre, am gustat si slanina afumata, ce mai dezmat
.
Si unde mai pui ca n-am facut nici analizele, din cauza imprejurarilor (hemoragie, apoi plecat in tara). Maine merg la analize, doamne, sper sa fie totul bine.
Nici eu nu fac DT, merg direct la TT, asa mi-a zis dr. pe 8,9 sept. Si stiind ca e statistic, iar eu nu stau deloc bine cu datele initiale, mi-e o frica 
.
Oricum nu vreau sa fac amniocenteza, nu as vrea sa risc si nu stiu daca as putea lua vreo hotarare.
In alta ordine de idei, puteti sa-mi spuneti si mie cum pot pune poze? As avea ultima ecografie cu o poza 4D superba.
Merci mult!
Pupici pe burtici
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
14+ sapt
adaina spune:
seara buna, vreau sa va intreb daca stiti la ce clinica se poate face analiza pt anticorpi la varicela, nu cred ca am facut-o in copilarie si vreau sa stiu daca am anticorpi; stiu ca la Cantacuzino nu se face.
5+