Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
kossir multumesc!
Ca sa pui poze, tb sa ai un cont pe una din urmatoarele site-uri: webshots.com, picasa.com..si mai sunt, dar astea le folosesc eu.
Daca nu ai, tb sa te inregistrezi (sa-ti creezi un cont), si apoi sa-ti uploadezi pozele.
E simplu..
Tu creaza-ti contul si daca nu te descurci, ne spui, da?![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Din pacate eu nu vin cu vesti bune,la mare am pierdut sarcina...adica era oprita din evolutie de la 4 saptamani,dar eu tot luam utrogestan si de aceea nu se elimina.N-am mai luat si s-a eliminat singura.Am ajuns azi la eco,nu a mai ramas nimic,si vestea buna nu e nevoie de chiuretaj.
N-am apucat sa plang sau sa ma gandesc prea mult la asta,pt ca fetita mea s-a imbolnavit de enterocolita la mare,a fost internata acolo o zi si o noapte iar acum e de 3 zile internata la Cluj.Am noroc ca mama mea sta cu ea peste noapte iar eu ma odihnesc.Acum e mai bine,maine cred ca ii da drumul acasa.
Asta e,asa a fost sa fie,prioritatea mea e acum Beiuta,sa se faca bine si sa vina acasa.
Mi-a facut placere sa va cunosc,va doresc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
O sa va mai citesc din cand in cand.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta
briza_marii spune:
Bun venit noilor burtici
!
Danminimi pare asa de rau ca bebeul tau a devenit ingeras
. Sper sa va dea DD puterea sa treceti cu bine peste, si sa va ajute sa va mutati cat mai repede la o alta odisee.
Paps sa iti traiasca fetita, si sa fie o surioara mai mare tare fericita.
Ioana cred ca e inutil sa iti mai spun si eu cat e de scumpa fetita ta. I-am aratat-o si sotului
..sper sa fie si a noastra tot asa de vesela si de scumpa..asta daca o sa fie fetita (si eu si sotul am visat ca o sa avem o fetita..sunt asa de curioasa cum o sa fie pana in final
)
Freedelia esti foarte curajoasa, daca spui ca si celelalte sarcini au fost asa grele. Eu, sincer, nu as mai fi avut curajul sa mai fac un bebe, daca as fi trecut prin ce ai trecut tu. Bravo tie!
Kosir sa stii ca si eu pap tot branza de casa (e adevarat ca acum manac mai rar si mai putina). Noi cumparam de ani de zile de la cineva de la tara de la bunici. Doar iarna mai cumparam de la magazin. Ma refer la telemea, ca asa, Feta tot din magazin cumparam (dar am inteles ca nu e prea OK sa mananci Feta asa ca nu am mai mancat deloc). Iar sunca afumata, zau de nu o sa mananc si eu de craciun..cu ceapa rosie..mmmm
, dar facuta in casa de socrii
Noapte buna burtici! Si fara prea multe intreruperi si deplasari la Wecinul Costica ![]()
6+
babyangel spune:
Fetelor,
Vestile triste mi-au umbrit putin fericirea de astazi la eco!![]()
Danmin , speram din tot sufletul sa avem o saptamana fara pierderi...sincer imi pare rau..alte cuvinte sunt de prisos
Ramonella, sa ai grija de Bea in primul rand, si sa nu te dai batuta 
Totusi , hai sa vina si vestile pozitive: am fost la eco si am vazut minunatia
..vreau sa va zic ca nu imi mai incape inima in piept de fericire
...e asa de simpatic bb...Are 7cm si aprox 40 de grame, pliul este in "grafic"...totul e ok Acuma sarbatoresc cu al meu sot
cu un pic de vinulet rosu..
Mi-a scos si poza , care mi se pare asa de clara, ca pot spune ca va sermana perfect cu Lucas...Ar fi posibil sau poate mi s-a parut fiin atat de euforica?
Ella, ai avut dreptate cu schimbarile majore..Oricum sant in extaz...in al 9-lea cer..parca am intrat in transa...
Ma duc sa ma linistesc... asa ca va pupacesc pe toate, si sa ne auzim cu bine maine!
Noapte buna
Anca
12+ si mami de
Lucas
ellanik spune:
Ramonella imi pare rau pt pierdere.Insanatosire grabnica celei mici si refacere rapida si tie si sotului tau.[ruga[
Baby ce ma bucur ca ai vazut nazdravanucul!Felicitari!
Freedelia tu esti graviduta martir aici intre noi.Oare cat te vor mai tine greturile si starile astea de rau?POate mai au asa ca o ultima rabufnire si scapi.Doamne ajuta!
Kossir nu s-a vazut sexul lui bb?Cat despre sunculitze si branzici...am scapat si eu o data si dupa am refacut analizele si sunt ok.Cred ca e fff importanta sursa acestora .Si bineinteles organismul nostru cu anticorpii aferenti.
Briza_marii sa stii ca poti papa feta linistita de la supermarket deoarece e facuta din lapte pasteurizat.Cat despre mancatul lactatelor de la tarani iarna....adik mai rar iarna...eu cred ca iarna e mai sigur ca gerul distruge virusi, bacterii, germeni.
Eu personal poftesc la smantana de la tarani sau la branza de capra insa pap urda de la supermarket...vanzatoarele zic ca e sarata adica asa scrie pe eticheta dar are putina sare .In unele magazine au trecut-o "ricotta" insa am rezerve sa cred ca e asa ceva.
A!A propos de branzeturi din piata.O amica de-a mea a mancat niste branza proaspata de la piata si a facut o chestie urata de tot care s-a terminat cu salvare, spalaturi stomacale , perfuzii.Cred ca a contractat un pui de listerie ca asa citeam ca se manifesta.Doamne fereste-ne!
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor,
revin si eu dupa ceva zile ca nu scriu, dar credeti-ma sincer ca v-am citit, cam cu sufletul la gura si...asa m-am amarat cand am vazut ca-s atatea pierderi de sarcina, opriri din evolutie...
Noi, adica eu si burtica, mea suntem bine papam cam cu pofta gen haplea si apoi imi este ffff rau. Asa mi s-a intamplat sambata, dupa o iesire la un concert la filarmonica am mancat la un rest cu prietenii... toate bune si frumoase dar asa am mancat de repede ca parca imi lua cineva din farfurie. Noaptea de sambata, duminica toata ziua rau, greata si fara puterea de a ma mai gandi la papa.
Ce bine ca nu am varsat, dar incerc sa ma controlez un pic, prea ma infig in farfurie... si ma apuca niste nostalgii si pofte de chestii pe care le papam acasa in copilarie... Ieri mi-am facut cartofi prajiti (din cei mici rotunzi sa semene cu cei noi, aici se cheama baby potato) cu branza rasa deasupra, ou ochi si salata de rosii...
Daca ma vede cineva strain zicea ca nu -mi da sotul de mancare.
Sotul meu saracul ma intreba, si-ti place asa mult chestia asta?
Am ras cu pofta, el papa tot ce-i dau eu si mereu imi zice ca nu-i problema dar lui ii plas schimbarile...
Oricum daca va vine sa credeti eu de cand sunt aici niciodata nu am mai facut cartofi prajiti, de felul meu nu prajesc nimic!!!!!!
Chiar si ouale le pap fierte sau romanesti, dar acum..... as devora orice prajeala si acrituri..... chiar si fara greata sau varsatura eu la fiecare cumparatura trebuie sa ma aprovizionez cu castraveti murati. Banuiesc asa un pic ca va fi baiat bebe asta...
Azi dimineata s-a oripilat cand i-am zis ca as manca orez cu lapte si dulceata deasupra...mi-a zis: oare asa o sa manance si copilul nostru? Eu: acum da, dupa ce se naste... vedem ce preferinte are ![]()
In rest sunt bine, nu pot sta mult la calc, sa stiti, ma ameteste de cap si am o senzatie ce greata si acesta e un motiv ca nu am mai scris, apuc sa citesc (si cum aici se scrie intr-un ritm nebunesc) dar cand aj la scris...trebuie sa ma ridic sa ma plimb un pic, sa ma uit pe fereastra...
Nu stiu cu cine sa incep sa va scriu in parte...gandul mi se indreapta la mamicile de ingerasi... nu am cuvinte, 

, mi se pare nedrept si.... raman fara grai!
Putere fetelor, plangeti-va of-ul cat vreti, ca suferinta trebuie consumata si apoi capul sus si mergem mai departe!
va pup pe toate si va doresc sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!!!!!!!!!!
castelana fericita
8+
jeni_h spune:
[quote]citat din mesajul lui ellanik
Jeni ce medic te-a trimis sa faci si DT si TT deodata?Fiecare se face in cate o alta perioada.DT intre s11 si s13 si TT intre s15 si s18.Altfel nu au relevanta .Poate ai facut alt test in afara celui triplu .DT ai cum sa fi facut pana la varsta asta de sarcina dar TT exclus.
Danmin nu se poate.Si tu?Ce de vesti triste!Poate da Domnul si va fi bine data viitoare.
pt tine si sotul tau si ingerasul vostru.
Ate , stai calma si relaxata .Noi o sa nastem in aceeasi perioada.Vei vedea ca DT va iesi super.Mai faci si TT?Pupici.
Cate un
la toata lumea cu mare drag.Eu azi-noapte am visat ca mi-a miscat bebe si eram tare incantata.Mai am de asteptat putin pana simt cum i se "falfaie" lui bebe sa ne dea de stire despre Maria -Sa.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Buna dimineata,
medicl meu m-a trimis la o clinica pt TT . Eu sunt arondata si la o clinica particulara si acolo mi-au facut DT si eco fara sa platesc nimic. Medicul meu a vrut doar TT, dar eu ... am profitat de cardul meu de la aceea clinica. Nu cred ca-i nimic aiurea. Am prietene care au nascut si au dus toata sarcina cu acest medic, am incredere totala in el. Este un om in adevaratul sens al cuvantului.
Va pup si numai bine!
GabyHila spune:
Neata,
Am lipsit la apel pe teme de concediu o saptamana.
Mi-am luat rezultatul la dublu test si rezultatul e risc scazut. Suntem in grafic cu toate analizele!
Mi se indreapta gandurile catre mamicile care au pierdut bebei! sa ne povestiti tot ce va vine prin cap si sa dea dzeu viitoare sarcini sanatoase daca va doriti!
Eu mai am foarte putine greturi, dar fara varsaturi. Ma lupt in schimb cu digerarea a orice mananc cate o ora cel putin. Si mi se pare ca incep sa stiu cand doarme sau e treaz bebe. Mi se intareste burta si cand doarme e liniste totala si nu ma inteapa nimic. Ma astept sa ii simt miscarile repede!
Am ramas cu un somn.... nebunie!!! as dormi non stop!
va pup pe toate! Gaby
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
nibi_niki spune:
'Neata.Mamicilor de ingerasi putere multa si
.M-am trezit asa bine dispusa ca mi-am luat rezultatele de la analize si totul e ok...itr-o ora plecam la doctor pentru masurarea pliului nucal..Greturi nu am deloc si nici nu am avut pana acum in schimb au aparut poftele....
Revin cu amanunte dupa ce ma intorc de la tanti doctor.Sper sa fie bine
11+
nibi_niki spune:
Am ajuns de la doctor.totul e foarte bine.Translucenta nucala 1.30.Maine ma duc sa-mi ia si sange.Bebelul masoara 6.10 cm si bataile inimioarei 143/min.I-am vazut si nasucul si coloana vertebrala,manutele,piciorusele, ce mai...sunt in al noualea cer.Va pupic si sanatate multa.
11+