Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
samaria spune:
Salutari la toata lumea!
Am lipsit doar doua zile si multe s-au mai intamplat...
Dragi mamici de ingerasi,vreau sa va spun ca imi pare rau din suflet pentru pierderea puiutilor vostri
...Sper sa nu deznadajduiti si sa reusiti cu ajutorul lui Dumnezeu sa treceti peste aceasta incercare care v-a fost data!

Bun venit fetelor noi,sa dea DD sa fie totul bine in sarcina si sa aveti bblasi frumosi si sanatosi!

Ma opresc aici,va pup dulce pe burtici si sa aveti grija de voi!![]()
Maria
9+
Mami de Sammy
ladyD spune:
Salutare burtici!
Am citit astazi pe forum si m-am intristat f tare....imi pare nespus de rau pentru mamicile de ingerashi care au suferit pierderea....cumplita....sa va ajute DD si MD sa treceti peste incercarea grea la care sunteti supuse!
Burtici cum mai stati cu raul...eu nu am dormit deloc pt ca m-am imprietenit f tare cu domnul WC....de 2 sapt raul de dim s-a mutat in noapte...nici nu pot sa dorm noaptea de rau...uoff...cat o mai dura...
Ce mai gatiti bunut?
Eu simt nevoia de acreala si pt lamaile nu le mai suport am trecut la salata orientala....cu mult otel de mere si miere...![]()
pupici burtici si sa ne ajute DD sa avem sarcini cat mai usoare si la termen...apropos...si noi ne dorim fetitaaaa!!!![]()
Ina_3040 spune:
Dragele mele,
va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase. Nici nu stiti cat de tare ma bucur sa gasesc un forum unde se vorbeste despre vise, sperante si anxietati atat de similare cu ale mele!
Daca tot ma simt binevenita indraznesc sa pun deja o intrebare ce ma macina de ceva timp, poate cineva se mai afla in aceesi situatie si imi poate da un sfat. De ceva timp deja am observat niste scurgeri vaginale foarte lichide, incolore si fara un miros anume. Paranoia si prapastioasa cum sunt m-am gandit direct ca pierd lichidul amniotic :(( pur si simplu mi se udau chilotii (dar nu asa mult incat sa imi treaca prin pantaloni) si cand se uscau nu prea ramaneau patati sau foarte putin; nu cred ca sunt scapari de urina ca ar avea mirosul specific intepator. l-am sunat pe ginecolog dar el m-a asigurat ca nu poate fi vorba de lichid amniotic asa de devreme in sarcina (pe atunci aveam vreo 9 saptamani). scurgerile de genul asta continua si am merau o senzatie neplacuta de umezeala la servici si desigur obsesia ca de fapt pierd lichidul.
V-ati mai confruntat cumva cu asemenea "simptome"? Urmatoarea intalnire la doctor este programata peste 2 sapt si stau si numar zilele pana atunci facandu-mi tot felul de scenarii sumbre.
Va multumesc si sper sa nu va dau dureri de cap cu acest mesaj dar chiar nu am cu cine sa imi impartasesc angoasele...
Cu drag, Ina.
dayanara spune:
ina, nu cred ca poate fi vorba de lichid, cum spune si doctorul e prea devreme, eu n.am avut dar prietena mea a avut asa ceva la inceputul sarcinii si e normal, ea chiar folosea tampon ca pt ciclu asa de mult ii curgea
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Ina - in mod sigur nu e lichid amiotic. ca sa se sparga sacul ar fi trebui sa ai contractii seriose si sangerari . In sarcina secretia este mai abundenta, e normal. Eu am zile mai ude si unele mai putin daca pot sa le numesc asa. Ieri mi-am petrecut ziua in masina si de 4 ori am schimbat chilotii din cauza scurgerilor![]()
![]()
. Am pus si dr sa-mi faca analiza pt candida ,de a zis saraca ca am o problema la cap.
Denisa,
9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
ellanik spune:
Ina, bun venit si sa ai o sarcina usoara.Nu iti face griji in legatura cu scurgerea aceea.Este normala in sarcina.Citeam pe un site american ca acel lichid ar fi specific sarcinii si are rolul de a proteja embrionul.Sunt zile in care secretia este mai abundenta sau nu.Nu ai de ce sa te impacientezi.Foloseste absorbant zilnic si ...eu si acum mai am acea secretie si e posibil sa mai fie.Si inca ceva:scrie 10 mesaje ca sa iti apara in timp real pt ca asa iti sunt moderate-asa e regula- si nu apar pe forum cand ai tu nevoie.
Jeni, nu vreau sa mi-o iei in nume de rau nici nu mi-a trecut prin cap sa spun ceva ce ar suna a morala insa raman la parerea mea si fetele pot confirma:TT nu se face decat dupa s15.Facut mai devreme nu este elocvent.Este ca si cand ai masura translucenta nucala la 20 de saptamani.Medicul poate fi exceptional insa pe mine m-a intrigat faptul ca ti-a spus de TT la aceasta varsta a sarcinii.
Honey si noi am ales si nu renuntam la Maya .La noi are o alta semnificatie.Suntem fascinati de cultura Maya si in plus de asta m se pare ca da foarte bine cu numele de familie.
Oanaaaa, ce bine ca ai venit!Imi era dor de tine!Ma bucur ca v-ati destrabalat.M-am gandit la tine cu puiul cu smantana in fata
Bafta la TT .Sa nu stai cu stres!
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dayanara spune:
si eu m.am uitat si la ivan am facut triplu test fix dupa saptamana 15
pana atunci, adica in 12 fac un fel de dublu test de sange impreuna cu o ecografie
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
honeybaby spune:
Fetele cu 2 nume ( pt bebe ), cum o sa alegeti numele pe care o sa-l folositi ??
Eu m-am gandit ca pt baietel ramane Eric , nu cred ca-l vom striga Andrei. Pt fetita e mai problematic...... Maya daca o sa aiba ochii albastrii ( ca marea ) sau Sofie daca nu .![]()
Si daca mai fac un al doilea copil si nu mai gasesc nume pt el/ea pt ca le-am epuizat la primul ( cate doua , din care o sa folosesca decat unul oricum)????
Vedeti ce de probleme am eu pe cap ![]()

Denisa,
9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
ellanik spune:
Dayanara ,da si aici tot DT se face pana in s13 care consta in eco si analiza de sange.Tu cum mai esti cu poftele?
Vladimir, unde ai disparut?Lucrezi la statuia de la firma?Mai intra si mai povesteste-ne si noua una ,alta.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dayanara spune:
ella , mai am pofte dar incerc sa.mi fac greata, cum spuneai tu ca faci cand poftesti la ceva interzis, oricum ca sa vezi in ce hal sunt,in fiecare zi ma gandesc la feliile alea de paine cu unt si miere care le.ai mancat acum cateva saptamani, parca as vrea parca n.as vrea :))))
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)