Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 17

Ina_3040 spune:
Ufffff fetelor, va multumesc din inima tuturor pentru raspunsuri, mi-ati luat o piatra de pe inima. Sunt un pachet de hormoni (ca si voi de altfel! ce bine e sa vorbesti aceeasi "limba" pe care ceilalti nu prea o inteleg) si acuma de exemplu imi vine sa plang la servici, nu stiu exact de ce, de emotie sau de bucurie sa aud ca aceste "simptome" cu scurgerile nu sunt chiar asa rare. sper totusi sa nu plang, inca nu i-am anuntat nimic pe la servici asa ca o sa dau de banuit.
ca sa imi aduc si eu cumva aportul, am vazut o discutie recenta despre triplu test, si pe mine m-a programat medicul pe 11 sept (o sa am exact 12 saptamani, Doamne ajuta!) pt ecograf si "triplul test", cel putin asa l-a numit el. eu nestiind despre ce e vorba nu am clarificat daca e "dublu" sau "triplu" desi habar n-am care e diferenta... dar o sa intreb la spital cand merg si o sa va anunt.
Va multumesc inca o data pentru cuvintele calde.
Ina

Stefanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Fetele cu 2 nume ( pt bebe ), cum o sa alegeti numele pe care o sa-l folositi ?? Eu m-am gandit ca pt baietel ramane Eric , nu cred ca-l vom striga Andrei. Pt fetita e mai problematic...... Maya daca o sa aiba ochii albastrii ( ca marea ) sau Sofie daca nu . ![]() Si daca mai fac un al doilea copil si nu mai gasesc nume pt el/ea pt ca le-am epuizat la primul ( cate doua , din care o sa folosesca decat unul oricum)???? Vedeti ce de probleme am eu pe cap ![]() ![]() Denisa, ![]() http://picasaweb.google.com/deni757/Noi# Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() |
Nu esti singura.... si noi avem aceeasi problema.Sotul meu a zis ca nume mai frumoase ca bianca-nicola nu exista, deci prin urmare daca acest bebe va fi tot fetita o va chema nicola-bianca

Azi nu am chef de nimic.E ingrozitor... desi mi-e somn, nici macar nu pot sa dorm.
Pupici la popor
Stefanna mami de fetita si

kossir spune:
Buna burtici,
Ramonella, nu am cuvinte sa-mi exprim dezolarea pentru pierdere ta, dar acum fii foarte atenta cu Bea, sa se faca ea bine si in acelasi timp ai grija de tine, pentru ca trebuie sa-i faci un fratior .
Ioanact, multumesc mult, am reusit sa-mi fac un cont pe webshots.com, dar acum nu stiu sa bag pozele aici .
Ellanik, nu mi-a trecut prin cap sa intreb asa devreme de sex, desi a fost ecograf 4D si se vedea asa de clar , iar dr. nu mi-a spus nimic. Data viitoare - pe 3 octombrie - sigur vom vedea ceva
.
Azi mi-am facut si eu analizele, sper sa fie ok.
Ina, bine ai venit in barca. Sa dea DD sa ai o calatorie lina, fara probleme. Si cand ai nelamuriri, spaime, incertitudini, vino aici si vei fi inconjurata de suflete calde.
Honeybaby, esti o dulce cu problemele astea. Nu-ti fa griji, sunt atatea numeeeee........ Ai sa gasesti tu altele
Fetele care ati ajuns pe la casele voastre, bine ati revenit, servici usor, si sa ne auzim mai des.
Mie mi-au cam trecut greturile, acum am probleme cu arsurile, azi a fost nenorocire .
Pupici la toate burticile
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 14+ sapt

kossir spune:
Incerc sa pun poze, sper sa-mi si iasa
http://community.webshots.com/user/kosscar

kossir spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa! Am reusit
Dupa ce ma mai odihnesc putin o sa mai pun poze cu noi
http://community.webshots.com/user/kosscar

ellanik spune:
Honey stii cum faci?La al doilea copil pui aceleasi nume dar in ordine inversa si il/o strigi dupa primul.Hihihi!Gata problema.
Kossir de ce nu ai intrebat?poate se vedea ceva.Mai ales ca ai facut 4D.
Dayanara si ce mai astepti?Iei o chifla proaspata rraaauu, eventual sa aiba si susan/mac deasupra , pui putin unt si picuri niste miericica.Haaai ca nu e greu.Daca nu gasesti fa tu repede cateva.
Sa va zic o faza.Azi m-a sunat taticul meu sa ma intrebe cum ma simt si i-am zis ca in curand o sa ii fac o vizita si atunci cand vin sa imi faca niste chiftelute .Ca eu am tot cumparat si nu seamana cu ale lui.La care el saracutzu' a sunat la mama , a trimis-o sa ia carne proaspata ca ii e pofta lu' fii-sa de chiftelute.Ramasese sa le ia sotul maine ca merge la ei(stau in alta localitate) .S-a schimbat planul.Mi le pune in ceva si mi le trimite printr-un sofer de autocar de naveta , sofer cunoscut de el .Deci la 8 jumate am livrare la domiciliu.Hihihi!Oare ce sa il mai pun sa faca?Hmmm.Ma gandesc. 13+
Eu si bebe il iubim pe tati !

dayanara spune:
ella, asta da coincidenta, de cateva zile ma bate gandul de chiftele, si azi nu mai rad ma duc sa iau carne sa.mi fac doar ca am pofta sa fac si un sos pt cateva chiftele si sa mananc cu piure de cartofi
roxana 8+ si
ivan (2.12.2006)

Rebiana27 spune:
kossir eu ma topesc dupa Mihai!! Are niste ochi asa frumosi!!
I can't fake with dignity so i'll not try!!

vladimirescu spune:
Nu lucrez la statuia de la firma, Ella!
Firma, mica cum e ea, e chiar a mea, asadar ceva trebuie sa lucrez ca sa am cu ce palti chiria la birou, salariile, impozitele.. Din pacate asta fac.
M-am mutat iar acasa in pat pt ca, desi in weekend am stat numai in pat, luni dimineata m-au trecut niste junghiuri si iar au aparut niste pete de singe proaspat... Of, asa ca back in bed cu mine si azi e mai bine ca sint pete maro, deci de la singerarea de ieri. Nu mai sint asa disperata, dar nici prea happy nu-s, de aia prefer sa nu scriu, ca nu vreau sa va deprim. Sper totusi ca e bine, am auzit de atit de multe cazuri din care a iesit copil sanatos dupa singerari mai nasoale decit ce am eu... Incerc sa fiu matura si sa am pur si simplu rabdare (by the way, am impresia ca degeaba trec anii, ca noi nu ne maturizam niciodata, tot "fetite speriate" raminem in sufletul nostru :)) Ma duc miine la eco, eu si rezultatele mele nu tocmai perfecte la analizele de singe, si va tin la curent.
Stiti ce? Daca ma ajuta Dumnezeu sa nasc copilul asta, trebuie neaparat sa-i dau un nume de luptator... Siegfrid ceva - ei, nu se potriveste asta, dar ca sa intelegeti ce e-n capul meu :)))
DAYANARA draga, fa cu Ivan si colegiul cum crezi tu ca e mai bine, dar sa stii ca orice decizie iei, va fi buna! La colegiu nu va avea parte de gripa porcina (zau asa, ia calculeaza tu daca e riscul mai mare de 1 la 10.000 sa ia aceasta boala - mediatizarea excesiva ne face sa credem ca e un pericol iminent, dar procentual in po****tie de fapt e extrem de mic - e mult mai mare riscul sa te apuci sa faci copii, ia gindte-te), iar daca-l mai tii un an acasa sa fii sigura ca o sa-i placa, ca doar sta cu mama lui :) Iar in parc ai sa poti iesi cu siguranta, acusi esti in trim 2 si problemele vor disparea, vei fi vioaie si fericita si vei putea sa te joci cu el in parc (in aer liber mie nu mie teama de microbi, ca pot sta departe de oricine mi se pare suspect - doar in camere, magazine, masini si avioane mi-e teama rau de virusi!! Hai, fruntea sus, va fi bine!
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

oanaiacovita spune:
Eu am tras un somnic dupa ce am venit de la cumparaturi. Dar si ziua dorm rau, off...
Rebiana multumesc. Am luat No Spa, si azi chiar ca vad ca ma mai inteapa prin burtica. Apropo, ai un nume deosebit de frumos. Ne poti zice povestea lui sau ce inseamna?
Babyangel asa si eu cu leganatul. Imi tineam burtica cu ambele maini.Le-am urat numai de bine celor din guvern in gandul meu.
Denisa, da, ne-am odihnit, a fost frumos, dar daca erau si drumurile ok, ce bine mai era. Offf, in ce tara traim. Tu cum mai esti?
Selina bafta multa cu mutatul si menajeaza-te cat poti.
Ina bine ai venit, sarcina usoara si la termen. Cu scurgerile, poti sta linistita. Toate suntem ude pe aici. Vei avea zile si zile, dar pana la nastere nu scapi de ele.
Ella a fost buunn puiul cu smantana. Deci m-ai pomenit. Daca vrei, iti dau reteta, mai ales ca merge doar cu smantana de tara. Cu aia de supermarket nu iese nici daca incerci.
Denisa la fetita de exemplu, ca la baiat nu am inca , o sa aleg sa o strig Sonia, dar daca ei ii va placea Karina cand va mai creste, o sa o strigam asa. Nu-i bai. Am vazut la verisorul meu ca mama ii zice pe un nume si tatal pe celalalt. Si nu e ametit copilul.
Kossir ce frumos. Si ai un baiat mare tare tare frumusel.
Ella ce simpatica ai fost cu chiftelele.Pofta buna si papa si pentru noi una.
Oare sa merg si eu la un 4d? Nu e devreme? As putea profita de cardul ce il am la CMU si e gratis. Ce ziceti?
Vladi ai grija de tine, mai ales ca poti lucra de acasa.
Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!