Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - ma bucur ca iti plac numele . Si mie imi place Marc, dar e '' luat'' deja in famile, la fel ca si Vlad, un alt nume care imi place.
Pe mine ma cam sperie gripa asta porcina, imi este firca de o epidemie care ar putea izbucni in primavara , exact cand trebuie sa nasc. Asta ca si cum nu ar fi destul ca am DPN pe 3 apr si pe 4 apr e Pastele. Cred ca o sa nasc acasa in cada, e mai sigur
Ina - Bine ai venit la noi la odisee. Sarcian usoara si bebe la termen.

Denisa, 9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Oana- Bine ai venit din concediu. Sper ca v-ati relaxat si v-ati intors cu forte proaspete.

Denisa, 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Revin si eu dupa cateva zile. Sunt intr-un stres maxim legat de mutat, mai ales ca sunt multe lucruri nerezolvate si nu stiu cum o sa le dam de capat Ofof abia astept sa se termine.

In casa la noi e ca in gara cum vine lumea sa vada apartamentul. Ieri a fost si ziua juniorului si abia am apucat intre 2 vizionari sa ii fac tort.

In rest mi-e rau rau. Mai ales dupamasa si seara si nici sa adorm de rau nu pot.

Imi pare foarte rau de vestile proaste de aici. Le doresc multa putere mamicilor de ingerasi sa poate trece cu bine peste incercarea asta.

Nu cred ca voi avea timp prea mult sa scriu in saptamanile urmatoare. Cand se mai linisteste treaba cu mutatul sper sa mai pot intra si eu.

Mami 7+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Paps - inteleg ce spui, dar mie mi s-ar fi rupt sufletul sa o dau pe Irina la cresa la 1 an si 2 luni, cand s-a nascut Nati, nici nu stia bine sa mearga. Imi aduc aminte ca eram cu ea in ham in parc, sotul o tinea si eu ma leganam in urma ei, gravida in 8-9 luni, si o incurajam sa mearga singurica .
Pe de alta parte, Dayanara, Paps are si ea dreptate, vezi sa nu asocieze venirea bebelusului cu plecatul de acasa. Desi daca il dai in toamna, vor avea deja 6 luni petrecute impreuna, poate nu mai face asocierea asta.
Dar te inteleg perfect la temerea legata de gripa porcina. La noi vad ca nu au existat cazuri grave, dar mi s-a zbarlit parul cand mi-ai zis de cele 4 gravide.

Iar cu gelozia, eu zic ca va exista indiferent ca va merge sau nu la gradinita. La mine a fost destul de greu, fiind diferenta asa de mica era aproape ca si cum as fi avut gemeni. Irina a stat la bunici cam 3 luni dupa nasterea lui Nati, insa nu mai puteam de dorul ei si am luat-o inapoi acasa. Dar n-a fost usor, geloasa a fost si ea, si inca mai e, desi o iubeste foarte mult pe Nati. Au fost insa perioade, ca sa va dau doar un exemplu, cand Nati se lasa sa cada in funduletz cand trecea Irina pe langa ea, ca sa nu cumva sa o imbranceasca. Mi se rupea sufletul, si incercam tot timpul sa ii arat Irinei cat de mult le iubesc pe amandoua.
In plus, Irina inca se trezea noaptea, desi nu a mai mancat noaptea de la 2,5 luni. Si totul a culminat intr-o noapte cand efectiv s-au trezit din ora in ora, cand una cand alta, de la 12 noaptea pana la 7 dimineata. I-am zis sotului atunci ca i-o repartizez pe pishcotzel noaptea, ca sa o alaptez eu pe Nati, pt ca nu mai rezistam de oboseala.

Honeybaby - si mie imi place Sofia foarte mult, chiar ma gandeam la asta. As mai avea Olguta Alexandra (dar nu-i place sotului Olguta), Ilinca si... ma mai gandesc .

Babyangel - sa stii ca eu tot fetita vreau. Nu mai schimb garderoba, tehnicile de ingrijit etc . Plus ca ale mele sunt cuminti, sau cel putin asa zic eu, si de altfel si bunica lor, care a stat cu ele de cand erau bebelusi, cand m-am intors eu la servici. Mi-a zis ca daca n-ar fi fost cuminti, n-ar fi facut fata totusi la amandoua, asa mici cum erau. So, i-am spus lui tati ca tehnica e foarte buna, sa o pastreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ina bine ai venit! Sarcina usoara!! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare...
Si noi avem calculata data probabila pentru a naste tot raportat la ultima menstruatie.

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ina, bine ai venit la noi in odisee, dar nu spune ca e o calatorie inspaimantatoare...Dupa cum observi, nu esti "singura pe lume' si la orice lucru nou sau simptoma noua, trebuie doar sa ne intrebi, si de la noi vei afla multe experiente pe aceleasi teme

Andira, mi-a placut ca sotul tau a pastrat tehnica, in schimb noi a trebuit sa ne schimbam radiacal tehnica Vom vedea peste vreo luna daca am reusit

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

fetelor cu somnul cum stati??
la mine au disparut starile de voma si greata ...dar ma lupt in continuare cu somnul!!!
As dormi non-stop!!!

asteptam un 13+ Doamne ajuta!

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honeybaby, vreau sa zic ca am o nepotica Maya, si o prietena buna "Sarah Sophie", si sora mea daca ar fi avut baietel (are fetita 9 luni) l-ar fi chemar Eric Matei...Numele sunt super..pacat ca nu-i place sotului Matei...

Selina, spor la treaba, ca vad ca ai destule..dar grija maareee...sa nu faci pe eroina sa muti si sa cari bagaje, ok?
In rest sa ne auzim CU BINE cand termini!

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani victor de selina, sa cresti mare si voinic :)

bine ai venit ina, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos

andira , da va merge la anu in septembrie, aici nu.l pot duce decat cand se incepe anul scolar

si eu tot fetita imi doresc :)

eu nu aveam greturi iesite din comun, dar de cand mi.a schimbat acidul folic cu altul care are si iod e crima si pedeapsa

roxana 8+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Selina- Bafta cu mutatul . Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu trebuie sa fie cu un copilas mic dupa tine si cu greturi sa te ocupi de mutat.
andira- Olguta il vad la o fetita delicata si finuta.. E tare dragut.
babyangel- Sarah Sophie e super. La noi si numele de familie e cu S cred ca ar fi prea mult ( Sau poate nu?). La Maya clar nu renunt pt ca insemna ''mare'' in tibetana ( maya a fost mama lui Buddha). Eu iubesc marea si Tibetul.

Mi-am mai amintit un nume : Eleni de la Elena, dar din nou nu vrea sotul . Cica s-o strige lumea Lenuta .
Iar pt baieti mai imi place Raul

Denisa, 9 +

Mergi la inceput