Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net . Va pup si va tin la 220V . Selen"

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Am vazut si eu o viitoare mamica fff frumoasa si slabuta DANA...(mama ce te invidiez, eu am picioarele ca butucii)

KATERYNAbafta pe maine! Vei naste in zi de sarbatoare!!!Va fi totul bine

CRISSBEBEDoamne ajuta sa fie o alarma falsa...si totul sa fie bine! iti tinem pumnii

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Pai cand am fost plecata Selenica noastra scumpa ma intreba de Katteryna si monicutz si pt ca nu aveam chef de butonat mesaj am sunat-o sa ii spun si am aflat ca o chinuiau ceva contractii , dar am lasat sa lanseze ea vestea , dar situatia s-a schimbat si am primit urmatorul mesaj :"Am tras o tura pe la spital : alarma falsa , contractii BH , dar mi-a picat dopul la control pe masa ... mi-a zis sa ramanem pe aproape , asa ca ne mutam la soacra unde nu am net . Va pup si va tin la 220V . Selen"

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

AIDA multumim de vesteii tinem si noi pumnii!

KIKI 35+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Aida, si te tin la curent! Lucruri de genul asta e de preferat sa nu trebuiasca sa le stii!
adevarat , dar si sa stii ca nu e cazul sa te stresezi pt ca analiza nu e de speriat , este doar de atentionat si avut in vedere .
Aaaah si daca ajungi la un hematolog , ceea ce nu e rau , si daca e mai prapastios , tu sa nu te pierzi si sa fi stapana pe situatie si sa pui multe intrebari gen 'daca si cu parca' , eeeeeh , trece si asta.
Am aici langa mine o forumista cu 2 copii si ajung vara trecuta la ea cu Emma si se dezbraca si era vanata toata , am stiut imediat ce are si cand i-am spus a zis a inceput sa planga ca trebuie sa umble acoperita sa nu zica lumea ca o bate barbatu ... asta situatie , ea cred ca e pe la 50.000 de trombocite (pe acolo se invarte cand sus cand jos) si uite ca merge mai departe
Si mai stiu o tipa tot cu 2 copii care deja intra in menopauza cu o trombocitopenie la fel de severa ca vecina mea ...

Atat vreau sa fi atenta si totul este ok

Aida ... 36+
Poze cu noi

Saru' mana! O sa mai vedem cum evolueaza, eu vad ca pana acum nu am vanatai, pete sau alte chestii; doar pe sani, unde au fost mai stransi am vreo trei pete rosiatice, ca si cand ar fii sparte niste capilare, probabil fara nicio legatura...si zilele astea m-am tot taiat in diverse, chestii minore, dar am vazut ca s-au inchis imediat ranile; eu sunt optimista, dar asa cum spui, o sa fiu atenta la evolutie!

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai Katerynaaaa !!!!!!
Maine vei fi mamica !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Adinus uite AICI pagina unde discutam noi despre dvd-ul "laugh and learn..."..sunt 2 linkuri pe pagina aceasta de unde ar trebui sa mearga treaba;
sa nu te gandesti ca m-am chinuit cu cautatul...mi-am adus aminte ca se discuta despre asta cand faceam galerie pentru ralu; sper sa-ti mearga!

Elle, Uve,, Aida, Kiki

nu am inteles eu bine ..Selen se baga in fata?!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Usor usor i se arata si lu' Selenica..... aramas si ea fara dop

Scot la incalzire niste fetite:

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Am pus niste poze cu wrapul, camesile si burtica noastra la 34 s

aici

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Ptiu ptiu, ce burtica frumoasa, si tuguiata
Iar camasile demonstreaza ca o sa fii o mamica fericita dar si sexy
Si tati cu Patrocle merita toate laudele!!!

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salut toate viitoarele mamici, azi nu v-am citi ca n-am avut net.Dana15, ce fotomodeala de mamica esti! Pai normal ca esti asa dulce in raspunsuri. Dar stii ce nu am priceput? Care sunt camasile pentru barbati, cele de la Zara? 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Doamne ajut-o pe Crisbebe sa fie totul bine.

Danuta15 esti o slabuta si o finuta....

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput