Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 16
miha74 spune:
kemsy- la noi...ca la nimeni...s-apoi vorba tipei din autobuzul Danei, da' ce m-au pus ei sa fac atatia copii...si sa mai merg si la cumparaturi

luto- merci!
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
37+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
Diana asa de bine te pot intelege ...of of...si-un cartof.....
Sa nu pleci la spital fara sa ne anunti si pe noi 
Joi esti programata pt cezariana ?
Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
pst , auziti? Cred ca-mi aud zmeul venind ![]()
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Melania ce minunat povestesti tu acolo de cat e de frumos cu doi copii 

deja mi-l doresc si pe al doilea... ![]()
Ramo ce puiuc mare ai! Doamne ajuta sa vina cand trebuie!
Lucia mie daca era fata mi-ar fi placut mult Rebecca
. Atata ca nu e nume de sfanta cred, adica la fel ca David, numele din vechiul testament nu sunt sfinti in calendar. Dar ce conteaza? ![]()
Raluca multumim mult de vestile de la Moni
. Ce regula tampita, sa-l vada de doua ori!!!
Pai chiar daca ar fi considerat prematur, s-a demonstrat ca ei cresc mai bine daca sunt lasati parintii la ei... Ooofff, sa-i lase o data acasa... Si ce ma bucur ca totul e bine cu Adina si e dispusa sa te imparta!
Bun atunci, Elle, deci nu e nici un stres cu streptococul
. Pupici Evei sa scada febra!
Lucia
si eu ma bucur de multe lucruri de mai multe ori pentru ca sunt uituca
. Si daca stiu ca trebuie sa merg undeva, sau sa primesc ceva, sau ca am rezolvat ceva... uit si cand imi amintesc ma bucur inca o data la maxim, ca si cum atunci as fi aflat ![]()
Iulika ce frumos ai vorbit de ziua asta cu Bruce 

. Oare voi fi si eu asa de incantata si nestresata? Oofff abia astept! Cred ca Cel de Sus v-a pus pe voi cateva in fruntea listei de gravidute ca sa ne incurajati pe noi astealalte si cu nasterea, si cu cresterea bebeului...
Uau, Dana a venit wrapul!!! 
pogos multumim mult de tot ca te gandesti la noi sa ne zici de Moni 

Si eu cred ca in momentul in care vor fi amandoi si vor merge acasuca, totul va fi perfect!
Am terminat capitolul trecut! 
32+
Alex
kemsy spune:
Diana, dar de ce??

AAA, azi mi-am primit landoul
Trebuie sa spal unele componente (salteluta, etc), si asteptam doar ocupantul 

Si daca vorbim de dureri, hai sa va mai zic si eu. Nu ma plang, slava domnului suntbine...fara mari neplaceri pana acum. Dar cand ma ridic din pat ma doare spatele. Nu ma doare de la nervul sciatic, e alta durere...Ca si cum 2 oase sunt indepartate, iar dupa cativa pasi imi revin. O fi de la bebe care a mai coborat?
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Dana15 spune:
Hai ca va pup fetelor!
ca maine dimineata ne trezim devreme..sa incarce barbatu' masina cu lucruri inutile de dus la socri la bistrita..sa mai eliberam putin casuta..sa aiba loc patutul mandrei!
a venit si Raluka noastra cea harnica
, au parut si Diana, Miha,
..incepe deci sueta nocturna!
sa aveti noapte buna!
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Roxxy80 spune:
Cris, ne
pt tine si bebele tau. Totul va fi bine.
Hai sa facem putina galagie pt Katteryna:

HAI, KATTERYNA!!!!

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
crocodana spune:
fetele, dupa plimbarea de seara care mi-a cam terminat spatele (o fi vreun semn ca eu nu am avut deloc dureri de spate...un pic noaptea de la pozitia incomoda) ma retrag la somn....va pup si va doresc noapte buna si racoroasa! sa avem doar vesti bune maine!
crisbebe
!
dana si eu am mers azi la medic cu autobuzul, nimeni dar absolut nimeni nu s-a ridicat...si daca nici burta mea nu e vizibila! ![]()
ma tot gandeam daca sa ridic niste barbati sa-i intreb daca sunt mai insarcinati decat mine, dar mi-am dat seama ca s-ar putea sa imi stric ziua....
aida....nu era cu blonde slabe.. data trecuta mi-a zis ca blondele au tesuturile mai elastice bla bla...si azi mi-a zis ca cele slabe nasc mai usor....asta pt ca am comentat eu ca o gravida care astepta data trecuta ca si mine acu a iesit cu puiu in brate...iar el, cu candoare..dar ati vazut cat era de slaba...si a fost si cooperanta ..(data trecuta nu prea am suportat sa se joace cu colul meu)..asa ca mi-a zis-o...na...dar nu a durat asta cat a durat aia cu greutatea... ce sa-i faci ..fiecare dupa cum ne-a lasat natura!
Katerina in caz ca se grabeste trandafirasul in seara asta....iti tin strans pumnii! 
39 de saptamani +3
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Raluca_u spune:
in seara asta ne-am organizat altfel asa ca la ora 9 dormeau amandoi copii + tati.
eu am intrat la recuperari si am citit cele 2 capitole in care v-am tinut in priza.
fetelor m-ati facut sa plang - sunteti absolut minunate
Raluk pana acum nu ti-am spus ceva si o fac acum din tot sufletul MULTUMESC ca ai fost alaturi de mine pana dimineata.
Esti minunata si iti doresc sa ai parte doar de bine in viata.
Monica si Ramona va pup tare de tot si pe voi si amandoua sper ca stiti ca sunteti f importante pentru mine. Monica pt tine e o perioada grea dar va trece odata ce vei fi acasa cu Dragos, spun asta din experienta.
Aida
pt cateva randuri pe care le-ai scris in acea seara si care m-au facut sa plang 
asa cum stiti deja eu nu ma asteptam deloc sa nasc asa repede, dar leutul nostru a avut alte planuri. se prea poate sa il fi ajutat si noi destul de mult. noi inca ne iubeam cu foc de vreo 2, 3 ori pe saptamana, eu eram toata ziua pe drumuri cu adina sau diverse probleme de rezolvat, sambata pe 15 am fost la nunta nepoatei mele si ce am mai dansat... numai stefan stie cat l-am ametit.
acum daca as stii ca as putea naste mai repede as sta cuminte cuminte, dar pt noi e prea tarziu.
dupa nastere nu am mai revenit asa in forta cu mesaje in care sa va tin la curent pt ca au urmat cateva zile nu tocmai placute, chiar si cu o depresie, dar cu ajutorul prietenilor am trecut peste.
Stefan joi si vineri a fost destul de ok dar ma durea f tare ca nu pot sa fiu langa el. programul de alaptat/ mers la copil era din 3 in 3 ore. cand mergeam fie era super adormit, fie abia mancase... asa ca pauza sa traga la san. ce m-a daramat de tot a fost asistenta de la terapie intensiva de vineri care nu m-a lasat nici sa il tin in brate si cireasa de pe tort a fost cand mi-a spus sa nu mai vb cu el ca pe ea o deranjeaza. dupa ce ca il vedeam 5 - 10 minute la 3 ore nu puteam nici sa ii vb. atunci am cazut rau de tot, am plans vreo 3 ore intruna si apoi am inceput sa sun fete de la odiseea trecuta sa ma ajute. la voi nu am sunat ca voi nu aveati nevoie de vesti proaste si emotii de astea, trebuie sa va bucurati de sarcina in continuare.
laptic nu aveam decat ff putin pt ca el nu sugea, pt mine e f important alaptatul si apropierea de copil asa ca in miez de noapte o fosta forumista tare draga m-a ajutat sa ma linistesc si am gasit o solutie impreuna - sambata dimineata sa ma externez pe semnatura si ea venea acasa imediat cu dr, consilier alaptare, totul ca sa fie bine. vineri ii luasera si analize de sange si asteptam si rezultatul.
surpriza a venit dimineata cand bb a facut doua desaturari si si-a revenit doar dupa stimulare si oxigen. analizele de vineri nu am mai venit pt ca probele se coagulasera. i-au luat alte analize si vroiau sa ii bage antibiotic. 2 ore am pendulat intre medicul care urma sa vina acasa si dr din elias sa vad ce sa fac, raman sau plec acasa. pana la urma avand si analizele in mana am decis sa raman dar in alte conditii. leucocitele erau la 4000 asa ca l-au trecut pe antibiotic, dar in urma discutiilor am ajuns la o cale de mijloc, am fost lasata sa intru la copil cand vreau si au acceptat si alaptatul la cerere, urmand sa vedem daca stef oboseste prea tare sa ii dam laptic cu biberonul - nu a fost cazul.
marti am iesit pe semnatura pt ca dr de la elias era prea prapastioasa si imi crea un discomfort major plus ca nimic nu i se parea ok. ne-am dus la municipal la o dr neonatolog cu toate analizele si istoricul bebelui si ne-a zis ca e super ok dezvoltat ca intradevar analizele indica un risc crescut de infectie materno-fetala si pana primim rezultatele la hemocultura vom continua cu antibiotic oral. inca suntem pe tratament, dar sunt optimista, pana astazi nu se dezvoltase nimic la hemocultura.
maine imi aduce cineva cantarul si abia astept sa il cantaresc sa vad cum stam. am uitat sa va spun ca la o zi de cand am inceput sa il alaptez la cerere a inceput deja sa ia in greutate.
cam asta am mai facut noi intre timp.
va pup si fug si eu la culcare.
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
diana_n spune:
Kemsy stimularea mameloanelor induce travaliu:
Nipple stimulation
Some women massage their nipples as a way to induce labor. This stimulation brings about the release of oxytocin, which is the natural form of pitocin. Oxytocin causes contractions, which sometimes evolve into labor.
In acelasi articol am gasit ca mancarea picanta nu induce travaliu:
Spicy food
Some people swear that it was that extra-hot enchilada from their favorite Mexican restaurant that brought them face to face with their new baby. Unfortunately, the statistics are out on this one. You could try it, but if you have a full stomach when you are in labor, you might vomit and see that enchilada again--in less-than-appetizing circumstances.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)