Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Danuta imi pare rau de ce ti s-a intamplat....foarte trist.
Niste tarani....

Cea mai fericita
38 + cu 
miha74 spune:
cristina- eu nasc la sf Pantelimon

...si cred ca al meu dr vrea cezariana tocmai din pricina de greutatea bebelinei, mai e si varsta
, si faptul ca am 12 ani de la prima nastere, si cica se considera ca si cum ar fi o prima sarcina.
raluk- ca tot mi-am amintit unde nasc, pai eu o sa fiu super norocoasa sau ma rog bebelina, ca de fiecare data cand merg la control dau de baieti veseli colorati, de la mic la mare 
dana - offf, nasol moment. noi am patit-o ieri seara la Kaufland, unde la casa prioritara era coada dar nici unul din clienti nu ar fi trebuit sa aiba prioritate (cel putin aparent
). cand am incercat sa ne facem loc...ne-au sarit in cap, si eram si cu Mateo dupa noi iar eu cu ditamai burtoiul la purtator. Am cedat noi (adica aia mai destepti
) dar la iesire am facut o reclamatie mica, intrucat casiera nu ne-a ajutat deloc...de fapt ea habar nu avea ca est ela casa prioritara

Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
37+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Moni Iulia si eu zic sa nu iei inca nimic. Dar daca va fi nevoie poti sa iei un paracetamol simplu. In aceasta tara se prescrie paracetamol si daca te doare urechea si daca te doare piciorul...spatele...capul..burta .....ai febra...absolut orice Miha tu cum te simti ? Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Multumesc!
Se pare ca a inceput sa scada, acum e 36.9
.Iulia
33+ cu
"Tudorita Mihaita"
lutoniana spune:
Aida ne-ai demonstrat ca ai citit tot 
Eu nu am biberoane asa ca n-am nevoie nici de bile sa le curat ![]()
Ralu dar ce harnica esti....sa bagi tu bulioane pana la 10 noaptea....La iarna o sa stai ca o duamna ![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
miha74 spune:
a, si uitam esentialul, ieri sera in Kaufland m-am intalnit cu tatic fericit de doi pesti...stiti la cine ma refer, nu-i asa? la Techiloi
era fericit ca astazi isi aduce boracii acasa.
Si apropos de Techila mai stiti ceva????
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
37+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui miha74 Si apropos de Techila mai stiti ceva???? |
..ultima oara cand ne-a scris citea brosuri despre cum se cresc copilasii
Cea mai fericita
38 + cu 
kemsy spune:
Doamne, Dana, ce nesimtiti!!

Aici ma jenam uneori, ca se oferea mereu cineva ca sa stau jos (nu din prima...dar se ofereau
)
Iar faza cu casa la supermarket...de tot rasul...Eu stateam la rand, de fapt abia ajunsesem, si pentru ca era casa cu prioritate pentru gravide, nici nu am respirat o data ca m-a vazut casierul, si m-a chemat in fata...desi mai erau vreo 2-3 persoane in fata mea. Mi-a fost putin jena, ca mai erau niste fete, si chiar daca nu aveau burta , poate erau insarcinate...Ideea e ca si cel de la paza si protectie, care era acolo, m-a indrumat "veniti, veniti in fata"

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
diana_n spune:
Kemsy lasa sanii in pace! daca vrei sa-i pregatesti, cumpara crema de sani si da-te dupa baie si inainte de culcare.
Moni si aici se da paracetamol pentru orice, ca si in UK. E singurul medicament permis.
Am sunat la dr., baby s-a angajat pe canalul de nastere. Trebuie sa urmaresc si celelalte semne posibile si daca apare ceva nou ...stiu adresa spitalului
Nu se stie cand, e foarte posibil sa astepte pana joi si sa ne tinem de cezariana programata.
Chestia e ca o sa stau cu durerea asta pana nasc. E ceva nou, Peter a stat bine merci cu capul sus, n-am avut nici o durere.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:

Hai Kateryna ca mai e putin si devii mamica !!!!!!

Sa nu uitam de duamna fara dop Selenica
Fetelor gasca e cu voi si asteapta vesti 

Cea mai fericita
38 + cu 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ralu dar ce harnica esti....sa bagi tu bulioane pana la 10 noaptea....La iarna o sa stai ca o duamna |
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine