Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Croco, i-am transmis deja!

Eu am fost pe la cumparaturi si am luat ulei de masaj ptr bb, eu am luat toate cosmeticele de la Nivea, apoi am trecut pe la farmacie si am luat vata si comprese si garmastan....ar fi bine sa incep sa ma dau deja dupa dus, voi ce stiti?

Alex somnic usor!
sa stii ca si eu am inceput de saptamana aceasta sa ma ung cu Garmastan pe mameloane..asa, incetut, sa trezesc vreo contractie..cica ajuta..apoi, rau nu o fi!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna seara!
Nu v-am mai scris de vreo doua zile, dar de citit v-am citit. Nu sunt eu prea vorbareata de obicei si nici cu presuspusul nu-mi place sa ma dau , dar va admir pe voi ca sunteti active.
N-am vrut sa ma plang da' eu n-am mai luat in greutate de doua saptamani(bebe parca a crescut abia pe 5 am eco)si nici pofta de mancare n-am. Ieri mi-a fost cum mi-a fost da' azi am avut niste greturi de n-am putut manca mai nimic.Acum pe seara mi-a venit ideea sa-mi iau temperatura si am descoperit America: 37,2.
Si acum am nevoie de ajutorul vostru: pot sa iau paracetamol? Ma gandesc sa mai astept putin ca tocmai am baut un ceai cald si poate si d-asta e mai ridicata si oricum as sta pana pe la 37,5 si abia apoi as lua.Mai devreme am avut si burtica tare si niste dureri mai pe sub burta(mai spre ovare), dar am luat un no-spa si vad ca s-au dus. Numai greturile nu se duc.
Multi pupici!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Din categoria "ce tara frumoasa avem!!..pacat ca-i locuita"
apropo de faptul ca ziceam zilele trecute ca nu trebuie decat sa iesim afara si dam de rautate;

astazi de dimineata am fost la piata..cumpar eu niste legume si zic hai sa merg cu autobuzul acasa, sa nu ma chinui cu urcatul unui deal; statia de bus..plina ochi de "juniori" ce se intorceau si ei de la cumparaturi;

vine busul..toata lumea buluc; bineinteles ca scaunele cu prioritate pentru batrani si femei insarcinate, erau ocupate de persoane care pareau super integre..fizic, ma refer; eu stateam cu o mana agatata de o bara si in celalalta plasa..mentionez ca eram cu o bluzita stramtuta pe burtica (de mi se vedea si buricutul iesit);

la prima statie coboara o duduita de la geam..femeia de la margine care mine" doriti sa stati jos?!" ; nu am apucat decat sa-i zambesc ca din fata mea vine una ca o vrajitoare "las' ca stau eu, ca domn'soara este tanara"..."dar domnisoara este insarcinata" zice prima ..la care cotoroanta "da' ce am pus-o eu sa fie gravida"

nu am putut sa zic nimic ca eram socata..mai ca imi venea sa plang acolo! si imi era ciuda pe mine ca nu pot sa-i zic vreo 2 "de bine"..exemplu tipic de rautate gratuita! inutil sa mai spun ca in ciuda faptului ca jumate de autobuz a auzit ca o gravida sta in picioare, nimeni nu a oferit locul;

acum sunt ok..de fapt, am fost bine imediat ce m-am dat jos din mijlocul de transport, dar asa ca si chestie..sa nu ne mai miram ca nu avansam!

dar lasa ca invat eu si drumul pana la piata

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

moni_iulia nu iei nimic . Asteapta. De la 38,5 in sus se considera febra. Incearca sa te racoresti.
Relax ....aammmmmmmmm

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hello fetele!

Imi cer scuze ca am iesit asa rapid azi fara sa spun nimic Si o pup dulce pe Dana ca m-a sunat ingrijorata.

Intru la recuperari mai mult de un capitol...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

gata v-am prins din urma! Seara buna!

crisbebe- suntem alaturi de tine si de bb

nu am inteles eu bine sau trebuie sa scoatem agitatele pentru Selen???

de santorini mai stiti ceva?

Sa imi dau si eu cu parerea la subiectele zilei:

- eu am nascut-o pe Laura indus, dar avem 41 de sapatamani...m-am internat la ora 8.00, apoi facut niste injectii la dansa, rupt membranele (fara dureri) si apoi au inceput contractiile dar usurel. La ora 14.00 au venit cele dese si puternice, iar la ora 15.00 o tineam pe Laura in brate. Nua fost rau deloc. Mititica a intarziat pentru ca a vut dubla circulara de cordon, iar la ecografele de acum 12 ani nu au vazut

- imediat dupa mi-am pus sterilet (asta pentry Roxxy), intrucat sarcina cu Laura am avut-o in timp ce luam anticonceptionale . Am tinut steriletul 6 ani, cu control de doua ori pe an fara nici un fel de problema...in schimb cand am hotarat sa mai facem un bb...nu mai mergea, una din cauze cica ar fi fost si steriletul.

raluk- cu diferenta intre frati, cred ca eu le voi avea pe ambele, si mai mare si mai mica.... iti voi spune peste vreo doua-trei luni cum e mai bine. pana acum cu Laura e super, ca ma mai si ajuta din cand in cand, iar Matei e topit dupa Laura, face orice ii spune ea...problema este cand ea vrea sa faca anumite lucruri in camera ei, el se pune pe plans ca vrea la ea...asa ca avem si calde si reci.

clodute- si mie imi este foarte teama de cum va reactiona Matei...ca e super posesiv

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 37+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

moni_iulia nu iei nimic . Asteapta. De la 38,5 in sus se considera febra. Incearca sa te racoresti.
Relax ....aammmmmmmmm

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Moni Iulia si eu zic sa nu iei inca nimic.
Dar daca va fi nevoie poti sa iei un paracetamol simplu. In aceasta tara se prescrie paracetamol si daca te doare urechea si daca te doare piciorul...spatele...capul..burta .....ai febra...absolut orice

Miha tu cum te simti ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

adinus8 alea sunt cateva lucrusoare? jiiiiiiz , acolo sunt jumatate de magazin si sotul tau ce mandru manuieste el carutu
hatsumomo felicitari pt vestile bune
alex25 voltaren sau diclofenac daca ai in casa ... sper sa treaca ca e groaznic
madalina84 cel mai bine stau la volan ca in dreapta imi balangane burta in toate partile ... asa ca am ridicat putin scaunul si l-am dat mai in spate (ca am picioare lungi , emoticon cu barbi ) si e altfel pozitia ca burta imi sta pe picioare si nu se zdruncina , nu se balangane ...
croco faina burtica , nu e mare ... sa o vezi pe a mea + ca dr tau spune povesti frate cu blonde slabe
alecsxa0208 pofta buna la curcan cu legume , eu de la un timp tot peste si pastrama de oaie cu legume bag si nu ma mai satur
kemsy stai calma ca nu o sa te doara deloc
ioi elle unde ai gasit mocofana aia mica si vorbareata jiiiiiiz ce viteza avea la limba
kiki_cri tu cum esti?
mariaanna nah pai sa nu iti fie frica , oricum o sa nasti cumva
diana_n cum e treaba? Ai sunat la dr?
Katterina cum adicatalea ultima pofta? Pai dupa ce nastem nu mai poftim? Pai cum altfel sa avem lapte ?

... si ASTA ca sa intelegeti ca se poate face si altfel adica fara apa

Aida ... 36+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

PFIU, AM RECUPERAT!!!
kATERYNA, MAI REZISTA...MDA...NICI EU NU INTELEG DE CE II INDUCE ASA DEVREME NASTEREA!Apropo de ce zicea Alex, si eu ma dau cam de 2 saptamani cu o crema care, cica, intareste sfarcul. Dar eu am mai inceput sa fac ceva: sa storc putin sanii, ca sa iasa o picatura, doua, de colostru. Mi-e ciuda ca dintr-un san iese foarte usor, iar din celalalt nu prea. Asta inseamna ca sunt infundate canalele??
Stiu ca nu trebuie sa insist, ca se pot declansa contractii. Voi ce ziceti de asta, o fi util ca sa desfunde canalele?

Gianina 35+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput