Burtici fericite de septembrie-octombrie (178)
Raspunsuri - Pagina 17
diamar78 spune:
Raluk, in calendarul ortodox este trecut David preacuviosul pe 26 iunie.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
miha74 spune:
raluca- offf, prin cate ai trecut si tu si bb Stefan
Doamne ajuta sa va fie bine!
sa ne tii la curent
dana, croco- noapte buna!
nici eu nu voi intarzia prea mult, ca Matei doarme de la 20.30 asa ca maine va fi foarte matinal![]()
KATERYNA - NASTERE USOARA, poate se intampla in noaptea asta
incalzim si agitatele pentru Selen:
,
, 
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
37+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
diana_n spune:
Raluca bine ca a trecut totul, va fi bine, ai sa vezi.
Adica Dana n-a primit locul in autobuz ca doar n-a pus-o tanti sa ramana insarcinata, iar tu nu puteai vorbi cu baby c-o deranjai pe-o nevrotica ce si-a gresit cariera?
Alaptat la 3 ore e un mit. Toata lumea stie ca asa trebuie, cica, dar nimeni nu zice asta si bebelusilor. Peter a dat cu teoriile astea de pamant din primul minut de la nastere.
O experienta asa de minunata, e pacat sa fie umbrita de nesimtirea altora. Incercati sa uitati si sa va gasiti forta din familia care va inconjoara.
Lucia dr. zice cezariana pe 3 sep.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Lucia dr. zice cezariana pe 3 sep. |
Poate te trece Aida la panoul de onoare

Pentru care am doua variante:
- ori e in brate la zmeu
- ori citeste instructiunile de la masina de cusut
Cea mai fericita
38 + cu 
kemsy spune:
Diana, hm, asa deci...atunci ma linistesc...poate de asta s-a intarit cam des burta mea in ultima vreme 
Lutoniana, de mult vroiam sa-ti spun ca la testul cu dopul acum sunt si eu la c. Sa vezi ce privire scarbita ii arunc dopului cazut pe jos...si-l las acolo ![]()

Marianna, nu stiu de ce uneori si eu cred ca bebe e asezat transversal. Chiar sunt curioasa ce zice dr pe 4 septembrie, cand am control.
Iar face netul meu figuri, cred ca e de la reteaua de 2 lei...pardon...o caruta de euro 

Si din cauza asta va zic noapte buna, poate nu mai intru. Dar maine aici sunt, ca e sarbatoare si azi am fost gospodina 
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Loris
Fotografii
anco spune:
sunt prin zona si eu
am bantuit azi pe afara......ce bine a fost, si acum seara am mai iesit putin la aer. nu stiu ce ati facut, am vazut ca nu s-a nascut nimeni, deci e ok
.mai raman putin cu voi si apoi ma duc la somn ca azi noapte a fost cam putin.
anco
37+
???? si 
poze
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Lutoniana, de mult vroiam sa-ti spun ca la testul cu dopul acum sunt si eu la c. Sa vezi ce privire scarbita ii arunc dopului cazut pe jos...si-l las acolo ![]() ![]() |
Vaiiii ca am citit de 3 ori ca sa inteleg, credeam ca e vorba de dopul gelatinos si nu intelegeam cum de ti-a cazut ca e cam devreme.
Intr-un final m-am prins ca te refereai la testul meu.....
Deci vezi,.....ca e valabil ?

Cea mai fericita
38 + cu 
Roxxy80 spune:
Mai Raluca, prin ce emotii ai trecut si tu cu bebe Stefan. Mi-a urcat tensiunea cand am citit despre aia de la Terapie Intensiva. Doamne, in ce lume traim?
Iar faza cu locurile in mijloacele de transport deja nu ma mai mira. Casele prioritare din hipermarketuri sunt doar asa de forma. Offf, iar m-am enervat.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
raluk16 spune:
Melania ce minunati sunteti amandoi!!!
Serios acuma, fetelor, eu am impresia ca dupa nastere voi arata cel mai dezastruos din toata viata mea... voi aveti ceva filtru pe aparat sau ce se intampla ca numai mamici frumoase frumoase vad?
hatsumono ce de vesti bune de la doctor!
Felicitari!
adinus ce frumoase lucrusoare!!!
Sa le poarte sanatoasa! Si m-a dat gata salopeta cu "santa's little helper"
Toate sunt speciale! Si ce frumos carucior! Si insula aceea de joaca... super!
croco saracutza de tine, sa treci prin asa chinuri... oofff, printesei tare ii place la tine in burtica
Ce burtica frumoasa! 
alex multumim de vestile de la Katteryna
. Ce scumpica e ea cum se intereseaza in momentele astea de toata lumea... 
Elle, multumim de vesti. Crissbebe Doamne ajuta sa fie totul bine 

Iulika multumim mult de detaliile despre nastere!
Pe mine m-au incurajat! Desi am citit ca hormonii secretati imediat dupa nastere le fac pe femei sa uite total durerile... ![]()
Cu ruptul membranelor, nici eu nu cred ca e dureros. DAR am inteles ca daca se poate sa nu le rupa (daca nu e necesar), bebe iese foarte foarte usor deodata cu apa!
Clodute ce super sunt lucrusoarele!!!
Sa le poarte sanatoasa! Cred ca va aprecia foarte mult cat ai lucrat pentru ca ea sa aiba hainute originale, facute de tine cu grija din timpul sarcinii!
Dana hihihi l-ati pus pe patrocle in wrap
. Si mi se pare ca ti-a crescut burtica 

Super! Nu mai zis de camasa sexy de la jolidon! Ai niste camasi foarte faine si originale, asa... boeme, artistice!
. Esti superba! Asa de feminina! 
Da...
vezi, zice si croco ca ai toate semnele. Cum zici tu, mai trebuie sa bifezi si asta cu tiganusii ![]()
Heeeeiiiiii Aida cum se poate un nume asa rar ca Rebecca sa il vrem amandoua!!! 
Multumim ca ne spui de Selen
. Saracutza, a fost la spital... si nu va mai intra pe net pana la nastere oare? Tinem pumnii!
Diana multumim si ne cerem scuze ca te deranjam atata cu dvd-ul acela!
Sa ne tii la curent cu presiunea! Si speram sa nu te chinuie mult pana joi. Deci joi facem galerie? Sa te scriem in lista, ca suntem uituce ![]()
Ooofff acuma am citit si al doilea mesaj de la crissbebe
... Doamne ajuta sa fie totul bine.
Saracutza, cum ne scrie si noua, in clipele astea... sa ne rugam toate pentru ea! Offf, cred ca e la pamant, nici nu-mi pot imagina. Dar nu se stie ce s-a intamplat? Din ce cauza?
Dana mi-a placut cum te-a descris Cristina! 
moni_iulia daca tot ai greturi, de ce vrei sa iei paracetamol, ca si asta va fi greu la ficat? Asta e o stare subfebrila, la temperatura asta, seara, cand de obicei o avem mai mare... Eu stiu ca daca ai peste 38 incepi sa iei paracetamol.
Vaaaiii Dana ingrozitoare faza din bus!!! 

Si pe mine tare ma enerveaza cand sunt prea socata ca sa dau o replica buna!
miha multumesc de lamuririle cu diferenta intre pui! 
Lucia da, si e a treia tura de bulion. Cred ca mergem inspre 80-90 de litri...
Si am mai pus azi si rosii cu ardei si verdeata la borcan, asa, de pus in ciorbe.
Noapte buna, Dana 
croco somn usor si spate nedureros!
Raluca ![]()
![]()
multumesc mult. Ma faci sa ma emotionez... a fost o mare onoare... cand vorbeam la telefon si tu ziceai ca atunci te coase... mi s-a parut extraordinar de flatant pentru noi toate ca te gandesti la noi in clipele alea

Si ce tare ai fost ca va iubeati cu foc ![]()
. Ooofff acuma am citit de asistenta cea rea de la terapie intensiva!
Femeile astea nu cred ca sunt mame... dar de fapt nici asa nu inteleg... Ce buna prietena ai! Si prin cate ai trecut si tu si n-am stiut, si cu antibioticul, si cu analizele...
. Si eu tot ma gandesc daca voi fi pusa in situatii din astea de ales intre doua variante, de unde voi stii cum e mai bine pentru bebe? Ma bucur tare ca sunteti bine. Scuze de aliniatul haotic, dar sunt tare obo ![]()
Diamar
ahaaaa, deci e altul decat cel din vechiul testament, nu?
Lucia eu cred ca Aida e in brate la zmeu si-i multumeste pentru masina de cusut
(Sau i-o fi adus zmeul si ceva bun de papi din tara vecina?)
Si eu am crezut la Kemsy ca e vorba de ala gelatinos
. Kemsy noapte buna!
Scuze de placintoc... n-am dat send pana cand am terminat...
32+
Alex
anomis28 spune:
dragi burtici si mamici 

,
Multumesc mult pentru urari

.
sa ne dea D-zeu la toate nasteri usoare si 

sanatosi si mancaciosi..... si fara colici.
acum m-am intors acasa, plecata de azi dimineata, dar am rezolvat o gramada.
prima ar fi ca am scapat de mersul la birou...... de luni lucrez de acasa
si am fost la doctora, col inchis..... poate pleca ea linistita in CO...... eu eram mai nelinistita..... si probabil cezariana va fi pe 18 septembrie.....

atunci ar fi intalnirea cu bebe.
Am apuc sa vad ca maine facem galerie pentru Katteryna, 

Go Kathy GO di Doamne ajuta. 

.
si pentru ca mai sunt 10 min, mai dau o runda de sampanie

ma duc sa recuperez ca sunt cu 2 capitole in urma.
va 

cu drag,
Anomis
35+