Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramonika spune:
ionela - produsele pt. bebe pe care le-am luat ieri sunt de la copilasul tau.
am reusit sa gasesc magazinul. e fain, ne-am uitat orientativ, probabil o sa mai luam una-alta de acolo, cand o fi.
nu vreau sa cumpar prea multe de pe acum, ca sa mai am ocupatie cand o sa intru in prenatal, pe la jumatea lui octombrie. ![]()
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Ramonika, cum faci sa selectezi exact partea dintr-o postare la care vrei sa raspunzi? Asa ma deranjeaza cand raspund la unele mesaje si nu stiu si ocup juma de pagina. Dar vezi daca imi explici ca trebuie rabdare muuuuuuultaaaaaaaaa la mine. Multumesc ![]() 25 + Chiara Ada |
pai cand dai "reply with quote, in casuta unde te apuci de scris ai textul pe care vrei sa-l citezi. poti umbla la el, sa stergi pur si simplu (cu delete sau backspace) textul care nu te intereseaza si-l lasi doar pe cel care vrei.
ai grija sa nu stergi primul si ultimul rand care contine cuvantul quote intre paranteze patrate, ca nu-ti mai iese citatul ca lumea.
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Ramonikaai grija sa nu stergi primul si ultimul rand care contine cuvantul quote intre paranteze patrate, ca nu-ti mai iese citatul ca lumea. |
25 +
Chiara Ada
Ramonika spune:
e bine, cred ca te-ai prins.
de asemenea, poti (chiar recomand
) sa stergi semnaturile mai stufoase
pt. ca oricum iti scrie sus din mesajul carui utilizator ai citat, asa ca nu prea are rost sa citam semnaturile. ![]()
RamonaCopot spune:
Sa stiti ca am facut si eu pastele alea cu sunca si ciuperci ieri si au iesit super .... sotul a papat 2 portii si mi-a mai ramas si mie o portie mica pe care am savurat-o acuma inainte sa-mi iau pastilutele. Insa cum nu am stiut cantitati, am pus acolo cat am avut, juma de kg de ciuperci, vreo 300 g sunca, 4oo g smantana( ca nu am gasit frisca din aia de napolact) si o punga de spaghette. Si desi am zis ca la soacra nu o sa-i dau...totusi i-am dat, numai asa sa vada si ea cum arata si ce gust are o mancare buna.
Poate sapt aviatoare o sa fac si cu ton, pt sot, ca eu de cand am ramas gravida nu mai tolerez tonul. Iau o gura si mi-e de ajuns. Inainte eram innebunita dupa salate cu ton, paste cu ton si pizza cu ton...acuma ciuciu... si parca mi-e si ciuda. Da lasa ca mai e putin si o sa infulec eu de toate 
.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopotInsa cum nu am stiut cantitati, am pus acolo cat am avut, juma de kg de ciuperci, vreo 300 g sunca, 4oo g smantana( ca nu am gasit frisca din aia de napolact) si o punga de spaghette. |
25 +
Chiara Ada
vias spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Camy te inteleg perfect cu insomniile astea. Si cu burtihanul ala....vreau si eu o pozica cu el sa-l vad cum arata la 30 sapt. Ne pui? . Si eu am auzit ca o tipa a reusit la tg mures sa nasca cu epidurala, poate ai noroc ![]() .Ramona, 30+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
poate o sa fac acum in we cateva poze...sa fie "proaspete"
..iar de nascut...nu epidurala ca eu am cezariana...si acum imi face tot cezariana...sper sa-mi faca rahi-anwestezie... nu vreau generala..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
dienutze spune:
Neata, gagicutzelor!!
Lumi, daca nu e f tarziu, hai la o cafeluta cu lapte, asa ca pt gravidoase! 
LauraB sa iti traiasca printesica!
Dankutza, multam pt medicamentul cu pricina, si eu am inceput sa ma cam constip, cu toate ca am oprit fierul de mult, si cred ca a aparut si un urat de hemoroid, of!
Lidia, bine ai revenit!
(nu am folosit tantum roza)
Stefy, felicitari pt rezultatele bune, de ce zici ca e tensiunea in neregula? Mi se pare buna!!
Laviniablaga, multi ani fericiti impreune!
Bafta la eco!
Fetelor, dau de baut... am ajuns deja la + 6 kg 
Si eu care vroiam sa pun doar 7 pe toata sarcina... o sa comand usi speciale pt a intra in casa!
Oare cat mai punem de acum incolo? Tot atatea sau maai multe?!
Si daca nu as obosi asa de repede purtandu-le, ar fi o treaba buna, dar din pacate merg si gafai ca o scrofita.
Citeam ce a scris mama matzelor ca asteapta prenatalul pt bantuit dupa lucrusoare, asa ziceam si eu, dar ma intreb serios, oare voi mai fi capabila sa iau la picior tot ce mi-am propus?
Va pup pe toate! Sa aveti un weekend minunat!
26+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui Lumi_Richard
Eu sunt la cumparaturi
la Mothercare
....online, bineinteles! Selectez cam ce as vrea sa comand....Miany, foarte curand incep sa-i achizitionez hainele de modeala, sa o placa David!!!!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise![]()
k,"cuscra "..promit sa nu ma fac de rusine..
spor la shopping!!
miany
29+
DAVID ANDREI