Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Ramonika - cu multa placere Bine ca s-a vazut, nu e prima oara cand am senzatia ca nu se vede ce scriu,sorry.Sa folosesti cu placere ce ai luat. De unde sunt pantalonii si bdin ce material? Eu am senzatia ca toti pantalonii de gravi sunt largi pe picior. |
toate mesajele se vad
pantalonii i-am luat din Siraj
blugii parca ma sufocam in ei si erau cam rigizi.
sunt si o groaza de standuri de produse pt. bebe. stiu ca nu sunt prea de calitate acolo, insa pentru anumite lucruri merge sa cumparam de la ei...
miany75 spune:
Camy de ce nu poti sa dormi?! te supara ceva?
eu ,momentan dorm destul de bine ,vb Laviniei ma trezesc numai pt.nevoile fiziologice si reusesc sa adorm repejor dupa..azi-noapte m-am trezit la 3.30 si am reusit sa adorm dupa o jumatate de ora..
Ramonika bine ai venit la cafea!!
miany
29+
DAVID ANDREI
vias spune:
| citat din mesajul lui miany75 Camy de ce nu poti sa dormi?! te supara ceva? eu ,momentan dorm destul de bine ,vb Laviniei ma trezesc numai pt.nevoile fiziologice si reusesc sa adorm repejor dupa..azi-noapte m-am trezit la 3.30 si am reusit sa adorm dupa o jumatate de ora.. Ramonika bine ai venit la cafea!! ![]() miany 29+ DAVID ANDREI |
da...ma supara burtihanul asta....v-am zis eu ca toata lumea zice ca trebuie sa nasc
...am aflat ceva ce mi-a mangaiat inima si sufletul....de face anestezie locala la cezariene in Tg Mures

..ce teama imi era ca nu se face decat generala...ufff...am scapat de o grija...peste cateva zile ajung si la control la Tg Mures...abia astept sa mai aflu noutati ..si deja sa incepem sa discutam despre nastere 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
RamonaCopot spune:
BUNA dimineata si de la noi!
Am azi o lene-n mine de ma doare
. Si cum azi e sarbatoare, o sa ma apuc de citit cartile alea ce le-am descarcat de pe mailul comun.
Mi-e ciuda pe mine ca nu am raspuns cand am citit mesajele voastre ca acuma nu mai stiu ce si cui sa-i zic 

.
Cineva intreba de Tantum ROsa... Cum de il folosesti acuma? Eu am folosit de mult, insa stiu ca in sarcina nu e voie sa facem spalaturi vaginale. Eu il diluam exact in cntitatea de apa care intra in irigator (tot tantum rosa) si era ok. In loc de tantum rosa stiu ca e ok sa folosesti bicarbonat, diluat 3 linguri la 1 litru de apa. Mie dr mi-a mai recomandat sa fierb si lenjeria (care neaparat trebuie sa fie din bumbac) si prosoapele in apa cu bicarbonat. Ce ma amuzam atunci ca ziceam ca fac ciorba de chiloti...
. Dar sa stii ca a mers.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui miany75 Ramonika bine ai venit la cafea!! ![]() miany 29+ DAVID ANDREI |
multumesc scumpa

tocmai sunt la o cana de lapte cu cafea. eu prefer sa-i spun lapte cu cafea, pt. ca pun cam 80% lapte si restul cafea, nu invers.
tocmai m-am "delectat" privind pe geam cum salta pe platforma niste masini parcate pe interzis...
masina noastra e pe partea cealalta de strada, unde e voie de parcat, dar tot am stat la panda, sa nu se lege si de a noastra.
bine ca nu s-au legat, ca ma si vedeam certandu-ma cu politistul si cu tot w-e stricat...

RamonaCopot spune:
Camy te inteleg perfect cu insomniile astea. Si cu burtihanul ala....vreau si eu o pozica cu el sa-l vad cum arata la 30 sapt. Ne pui?
.
Si eu am auzit ca o tipa a reusit la tg mures sa nasca cu epidurala, poate ai noroc 
.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Lumi_Richard spune:
V-am prins!!! Cam voi sunteti in fiecare dimineata, la cafea...restul,pauza....
Andre,imi ploua in gura cand ma ganesc la cafeaua aia......
Eu sunt la cumparaturi
la Mothercare
....online, bineinteles! Selectez cam ce as vrea sa comand....Miany, foarte curand incep sa-i achizitionez hainele de modeala, sa o placa David!!!!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
RamonaCopot spune:
Sthephy ziceai ca esti la limita de sus cu tensiunea si ca trebuie monitorizata. Si eu o am foarte mare acuma, dupa ce la inceputul sarcinii eram mai mereu lesinata si ameteam pe strada din cauza de tensiune 8/5. Nu-mi vine sa cred ca am sarit asa de la o extrema la alta 13.5/8
. Tu ai aparat din ala sa ti-o iei tu acasa? Si daca vezi ca trece peste 13/8 ce faci? E de mers la spital, sau se ia vreo pastiluta sa se tina sub control?
N-am crezut ca o sa-mi fac griji vreodata din cauza la tensiune mare!
Oare bebe ce pateste cand avem tensiunea asa mare???
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
Ramonika, cum faci sa selectezi exact partea dintr-o postare la care vrei sa raspunzi? Asa ma deranjeaza cand raspund la unele mesaje si nu stiu si ocup juma de pagina. Dar vezi daca imi explici ca trebuie rabdare muuuuuuultaaaaaaaaa la mine. Multumesc 
25 +
Chiara Ada
mihamora spune:
Neata fetele!
Multumim de cafea Andre.
Azi cred ca o sa incerc si eu pastele cu ton, mai ales ca a zis si Lauradi ca sunt delicioase si fii-miu e innebunit dupa paste.
LauraB -multa sanatate! Felicitari pentru fetita!
Shtephy- asa e,dar daca e de cateva ori la rand ...
Vine mama (e plecata din tara) si o sa ne ajute putin la inceput,
depinde si cand se naste bebe, o sa avem o sapt 2 ajutor, apoi singurei, eu si sotul. Socrii pleaca si ei din tara vre-o 5 luni exact inainte sa se nasca bebe asa ca....
La voi cum o sa fie?
Ramonika- multumesc de raspuns
SI eu am fost saptamana trecuta sa imi iau o pereche de colanti cu burtica din siraj dar nu am gasit standul cu pricina. Ai dreptate, lucruri pentru bebe de dormit si de stat in casa se merita, sau tot felul de alte maruntisuri. AM mai vazut camasi de noapte dragute si ieftine cu nasturi in fata, numai bune pt alaptat. Saptamana viitoare o sa merg din nou sa imi iau camasi si am retinut standul 9 poate gasesc si colanti.
Michelle
24+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE