Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumi_Richard spune:
Dienutze
, ms mult,niciodata nu e prea tarziu!!! Am intrat pe Mothercare sa selectez hainute pt bebeloaie, si nu am mai iesit sa cumpar cafea...acum fug, mor dupa o cafea!!!!
Shtephy, RamonaC, aveti grija cu tensiunea....doctorul ce v-a recomandat?
Ramonik, pe unde e magazinul ala?
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Ramonika spune:
dienutze - intr-o zi un magazin, in alta zi altul, doar o sa avem timp berechet. ![]()
doctora mea mi-a zis ca e normal ca in ultimul trimestru sa se ia in greutate 0,5 kg pe sapt, deci cam 2 kile pe luna. acuma, depinde si de persoana. la unele este surplus de apa, la altele bebe e mai greu, altele pun grasime, depinde.
Lidia - bine ai revenit. cum a fost in concediu?
LauraB - felicitari pt. printesa. 
miany75 spune:
[quote]citat din mesajul lui camy_pus
poate o sa fac acum in we cateva poze...sa fie "proaspete"![]()
..iar de nascut...nu epidurala ca eu am cezariana...si acum imi face tot cezariana...sper sa-mi faca rahi-anwestezie... nu vreau generala..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
Chiar asa ,Camy vrem poze noi...
miany
29+
DAVID ANDREI
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Ramonik, pe unde e magazinul ala? |
e un depozit, nu magazin.
Lumi_Richard spune:
Dienutze, te plangi de 6 kg??? Ar trebui sa fii mandra...eu am pus 12 kg pana acum....
Miany, nici nu ma gandesc ca o sa te faci de rusine!!! La ce flacau frumos ai, cum se poate?
Andre, da' cuscrela ta pe unde umbla?
Lavi, al tau se enerveaza cand il mangai??? Ce bataita merita!!! Al meu e alintat rau, daca trec cateva ore fara sa-l pupacesc sau sa-l alint un pic, imi ia mana si ma face sa-l mangai!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Andre, da' cuscrela ta pe unde umbla? |
25 +
Chiara Ada
Lumi_Richard spune:
Ramo, stiu unde e Sirajul....ma refeream la magazinul "copilasul tau".Sa inteleg ca de asta spuneai ca e in Siraj?
Numai haine de copii nu stiu pe unde sa gasesc in Iasi...Noroc ca mama,de cate ori se duce pe la mine, exporeaza
De fiecare data cand o sun, imi spune ce hainute frumoase a vazut!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Pai tu ai facut de mancare pentru o armata acolo. Scuza-ma ca nu ti-am dat cantitati, eu nu prea cantaresc, pun dupa ochi. Ma bucur ca ti-au iesit bine. |

niciodata nu am stiut sa fac papa doar pt 2 persoane. LA noi acasa, pe vremea cand am invatat si eu sa fac papica se gatea in oale din alea sanatoase. Noi suntem 4 frati, plus 2 parinti pe vremea aceea si o bunica care era mai toata ziua pe la noi cu nasul in oale...asa ca iti dai seama cum aratau oalele noastre cu mancare Oricum au fost super delicioase pastele si acuma cred ca mi-am dat si eu seama cam cat trebuie sa pun pt noi 2.
Inca o data
Andre si multu'.Ramona,
30+
DOMINIC ANDREInoi 3
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Ramo, stiu unde e Sirajul....ma refeream la magazinul "copilasul tau".Sa inteleg ca de asta spuneai ca e in Siraj? |
credeam ca de Siraj zici.
"copilasul tau" e in Nicolina spre CUG. de la Biserica catolica din Nicolina prima strada pe dreapta, in capatul strazii. pe Aleea Tudor Neculai nr. 44. e si un depozit farmaceutic in aceeasi cladire.
RamonaCopot spune:
Dienutze stai linistita mami cu kg ca este super bine ce ai acumulat tu pana acuma. Daca intri la alte oodisei o sa vezi foooooarte multe cu 20+ si aici ma refer la kg luate in sarcina nu saptamani
.
Mai pe la inceputurile noastre in forumeala pe acecst site, Camy care avusese experienta unei sarcini mai recente, ne incuraja ca in trim 2 cand ne simtim mai bine sa incepem incet incet sa ne facem liste cu cump si sa ne luam cam din timp lucrusoarele, zicandu-ne la vreme resp ce greu e sa te mai deplasezi prin magazine cu ditamai burtihanul. Nu se mai pune problema de colindat magazinele la 8 luni si comparat preturi si intors la magazinul cel mai ieftin tocmai din celalalt capat al orasului... ca e tare grele sa mergi si sa respiri in acelasi timp, apai sa mai faci tatonarea pietei. Dar poate nu om fi toate asa si or mai ramane si gazele printre noi care or sa faca slalom prin magazine pana in ziua X.
Nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar daca va simtiti bine si pline de energie, profitati de asta la maxim!!!
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3