Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
Andrecluj spune:
Camy, habar nu am cum functioneaza aparatul vostru, oricum ideea e ca tot nu va stii sa-i faca o cafea cum sunt alea din barurile italienesti. Tu poti incerca sa freci zahar cu un strop de cafea foarte tare, pana iese spuma spuma si peste asta s torni putina cafea foarte tare. Si garantat o sa-i placa. Dar il inteleg ca obisnuia sa bea cafea din juma in juma de ora. Pe langa faptul ca te tine in priza toata ziua, iti si ramane pe cerul gurii, indiferent ce mamanci si ce bei dupa .... hai sa nu povestim de lucruri sfinte
25 +
Chiara Ada
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Camy, habar nu am cum functioneaza aparatul vostru, oricum ideea e ca tot nu va stii sa-i faca o cafea cum sunt alea din barurile italienesti. Tu poti incerca sa freci zahar cu un strop de cafea foarte tare, pana iese spuma spuma si peste asta s torni putina cafea foarte tare. Si garantat o sa-i placa. Dar il inteleg ca obisnuia sa bea cafea din juma in juma de ora. Pe langa faptul ca te tine in priza toata ziua, iti si ramane pe cerul gurii, indiferent ce mamanci si ce bei dupa .... hai sa nu povestim de lucruri sfinte 25 + Chiara Ada |
aoleu..vad ca si tie iti place tare...mie nu...doar sotului...avem pliculete de-alea speciale aduse din Italia...si cafeaua iese tare..

..eu imi mai fac la ibric......dar sa nu mai vb
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Andrecluj spune:
Sunteti binevenite, fetele, Miany.
Las' ca poate apucam o cafea pe terasa la Gambrinus in Napoli (acolo e mama cafelei), cand suntem negravidoase, ca sa nu avem procese de constiinta. Lavinia, glumim noi, dar sa stii ca simptome pot avea si cei din jurul nostru. Amprieteni unde ea s-a ingrasat 8 kg in sarcina si sotul 20. So ...
25 +
Chiara Ada
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Lavinia ce mi-ar place sa-l vad si eu pe Pustache cum doarme mai mult...din pacate asta nu se intampla decat duminica...atunci nu lucreaza doar... eu in locul tau m-as duce langa el la mangaiat |
Sotul meu lucreaza de luni pana vineri, dar sambetele, atunci cand nue sarbatoare, merge la tatal sau, care are service auto si mai da o mana de ajutor...azi e acasa tocmai pentru ca e sarbatoare...l-as mangaia insa se enerveaza, asa ca il las sa leneveasca in voie, pana la amiaza cand va trebui sa ma duca la consultatie!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
vias spune:
azi am zi de 

...dar am asa o lene in mineeeeeeeeeeee....nu ma pot urni deloc ....as dormi doar.,..dar vine prietena cu familionul sa-mi aduca carutul..si nu-i pot primi cu casa vraiste..

o sa fac poze la carut sa va arat cum este..pe viu..
si saptamana viitoare imi vine si wrap-ul...abia astept sa-l vad si pe ala cum este....cred ca o sa-i fac poze lui Pustache cu wrap-ul...
Sper sa fie de calitate buna...si sa-l pot folosi...
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
Sotul meu lucreaza de luni pana vineri, dar sambetele, atunci cand nue sarbatoare, merge la tatal sau, care are service auto si mai da o mana de ajutor...azi e acasa tocmai pentru ca e sarbatoare...l-as mangaia insa se enerveaza, asa ca il las sa leneveasca in voie, pana la amiaza cand va trebui sa ma duca la consultatie! A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
pai eu ziceam sa te mangaie el pe tine mai...
eu sunt exact ca o pisica...ma lipesc de el...si nu mai plec de acolo...si el stie ce are de facut..

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Sunteti binevenite, fetele, Miany. ![]() Las' ca poate apucam o cafea pe terasa la Gambrinus in Napoli (acolo e mama cafelei), cand suntem negravidoase, ca sa nu avem procese de constiinta. Lavinia, glumim noi, dar sa stii ca simptome pot avea si cei din jurul nostru. Amprieteni unde ea s-a ingrasat 8 kg in sarcina si sotul 20. So ... 25 + Chiara Ada |
Andre, te cred!
Miany, multumesc! Sper sa aduc vesti bune
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
miany75 spune:
Andre who knows?!
poate intr-o zi cu soare...
Mai,fetelor al meu sot doarme cel mult pana la ora 8 ,indiferent de ce zi a saptamanii e...si eu dormeam (mai ales sambata si duminica )pana la 10-11..sa vedeti voi alea patrulari prin casa,dupa o vreme ..numai sa ma trezesc..si cafeaua gata facuta..
.Acum ma trezesc si eu devreme ....cred ca imi fac antrenamentul pt.cand vine David..
miany
29+
DAVID ANDREI
vias spune:
eu mi-am dat seama de ce ziua dorm atat de mult..pt ca noaptea mai mult de 4 ore nu dorm...si cand zic 4 ore...inseamna exceptie 

...cam 2 - 2,5 ore de somn pe noapte reusesc eu...

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laviniablaga spune:
in cazul meu, reusesc sa ma odihnesc noaptea...e adevarat ca ma trezesc pentru nevoile fiziologice, dar dupa jumatate de ora adorm si e totul ok...sunt o norocoasa....bineinteles ca se mai intampla sa sufar si eu cateodata de insomnie dar recuperez noaptea respectiva a doua zi, cand de obicei adorm pana vine sotul de la munca
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze