Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

la mine e 22:30 si nu pot sa dor si caut retete pe netma ia dileala stand degeaba dar tare-i bine

Lasa ca e bine si asa...macar cu netul mai trece timpul!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

mas duce eu lanumai ca bebe nu ma lasa misca tot timpul si mai tare ma enervez daca ma bag in pat ca nu pot adormi dar ii cant un cantecel de leagan si poate adoarme

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari, Lavinia, multi multi ani frumosi inainte iti doresc si eu si bafta mare azi! Este, Camy? Stai sa vezi cand fac una din aia taaaaaaaaare, spumoasa, cremoasa, de-ti ramana in cerul gurii pana seara ...... moooooooooooaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

gata am fugit la mai vb maine la mine si azi la voi daca mai e cineva sa aveti o zi buna si un w-end placut

29+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Somn usor Katy, Andre multumesc mult pentru urari! Ma chinui sa-l dau jos pe sot din pat sa imi fac si eu patul si sa incep curatenia prin casa...i-am adus cafeaua si i-am pus-o sub nas, i-am pus muzica, am lasat-o pe catelusa noastra sa se urce langa el si sa il trezeasca, insa domnul meu e tare lenes azi, asa ca mai stau pe aici cu voi! Cat dormiteaza el!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

O fi avand si sotul tau simptome de gravidutz, ce, ei nu au voie?

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Somn usor Katy, Andre multumesc mult pentru urari! Ma chinui sa-l dau jos pe sot din pat sa imi fac si eu patul si sa incep curatenia prin casa...i-am adus cafeaua si i-am pus-o sub nas, i-am pus muzica, am lasat-o pe catelusa noastra sa se urce langa el si sa il trezeasca, insa domnul meu e tare lenes azi, asa ca mai stau pe aici cu voi! Cat dormiteaza el!A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Felicitari, Lavinia, multi multi ani frumosi inainte iti doresc si eu si bafta mare azi!

Este, Camy? Stai sa vezi cand fac una din aia taaaaaaaaare, spumoasa, cremoasa, de-ti ramana in cerul gurii pana seara ...... moooooooooooaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

25 + Chiara Ada

cred ca cu una deasta l-ai da gata pe Pustache .. cand mergeam in Italia in vacante, la un moment dat eram in Quaratta...la un teren de golf (baba si mitraliera ) din 30 in 30 min sotul mergea sa isi ia cafea....invatase si cum il chema pe chelner...
de atunci am eu incasa espresor...cu o gram,ada de chestii...la care nu stim sa umblam si facem tot cafea normala...
poate odata ma inveti cum sa fac una de-aia calumea...ti-am zis ca l-ai da gata pe Pustache..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lavinia ce mi-ar place sa-l vad si eu pe Pustache cum doarme mai mult...din pacate asta nu se intampla decat duminica...atunci nu lucreaza doar...
eu in locul tau m-as duce langa el la mangaiat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,burtici!
Andre ma bag si eu lao cafea ,dar ..veritabila..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

O fi avand si sotul tau simptome de gravidutz, ce, ei nu au voie?

25 + Chiara Ada

no, sa stii ca la chestia asta nu m-am gandit! Tot ce e posibil! Daca o sa ameteasca si o sa i se faca rau imi voi pune si mai mari semne de intrebare. Saracutul..ma uit la el cum doarme...parca ar fi un bebe mic...daca si feciorul sau o sa ii semene la somn cred ca o sa imi vina sa il mananc de drag ce imi va fi!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Lavinia succes azi la medic si te asteptam sa ne impartasesti vestile bune!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput