Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
ralualexandrei spune:
Uite ca vin si eu la o daca tot m-a deconspirat Roxanici.
Laura iti tin pumnii sa reusesti la interviu.
In cel priveste pe Edy cred ca este doar o faza prin care trece.
Ioana cand povestesti despre Matei parca il si aud.
Crina vazut Maya frumoasa si pe taticul ei,seamana bucatica rupta nu te superi,nu?!
Gaia_nevia ce baiat destept ai tu,poate se face designer de masini mai tarziu,cine stie,dar asa pasiune la varsta mica mai rar.
pozne cu gasca nebuna
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
laura_oana spune:
da daaa Rox..asa..ce sa mai zicem de Anaalina, Pisikuta,Anamana123, Karla32,Mihaelaaa si mai sunt ele cateva...
Raresu plangaretu..las ca trece... prima saptamana e grea( tot asa ma incurajez si eu...) apoi se obisnuieste.
eu am inceput sa vb cu el de gradi, tot ce facem facem ca la gradi...pisu ca la gradi, papam frumos si singuri ca la gradi, dormim ca e ora de culcare si la gradi..orice facem e ca la gardi.
acum sta cocotzat in spatele meu ..ma piaptana( ma trage de par mai exact si ma ciufulit toata) si ma pupa si imi zice :
tzucaaa mea!
iubita meea!
cashunica mea!(capsunica)
gogosica mea!
bombonicaaa meeaaa!
si de ce credeti ca ma alinta asa....
edy:" te-am petenat acum da-mi o bomboana!!!"
aa si inca ceva...incepe sa incerce niste tehnici care mie nu imi plac...trantituri pe jos, urleteee, stat in cur si dat din picioare... pur si simplu nu il bag in seama( face doar in casa si vad ca a inceput de vreo 2-3 zile) si mai ceva mai sunt copii pe care atunci cand ii strigati pur si simplu nu va baga in seama???
stau langa el ii spun sa vina la mine si el nimik, strig nimik, strig mai tare el nimik, la un moment dat ridica ochii la mine se uita si isi vede mai departe de joaca.
laura_oana spune:
carmen..si mie imi plac pozele alea cu catelul si Edy ..acolo a fost in 'concediu" doar cu ai mei parinti si fratele meu la buncii mei la Nadlac si a facut frate-meu cu telefonul cateva poze.
gaia.nevia spune:
neatza si
raspuns, DA, exista.... Teo mai niciodata nu raspunde cand il strig... face mereu ceva mai important, sau interzis, si se face ca nu ma aude (uneori zambeste asa in gol, adica stiu ca ma aude...)
Faza cu masinile e deja de la doi ani. Intre 2ani si doi ani si patru luni achizitia pare a fi lingvistica. Face propozitii luuungi, si complicaaate... si spune povesti (inventate de el, dar bazate pe intamplari reale).
In rest, se lupta sa ma convinga ca el e bebe, ca radu. nu vrea sa faca la oala, nu vrea sa imi spuna cand face caca, nu vrea sa manance singur si a incepu sa-si suga degetele, cat si diverse obiecte.
O sa aiba viata grea la gradinita in aceste conditii...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
laura_oana spune:
aaa ca mi-0am adus aminte ca zici tu de suptul degetelor...Edy de vreo 2 luni tot si suge "gegetele" sau sta pur si simplu cu ele in gura.pare ca pur si simplu uita de ele in gura..si i se increteste pielea pe degete..ca la baita.la fel si cu diverse jucarii...
si ultimele "fitze" sunt :" nu aduc olita ca imi e frica e intuneric in baie", "nu strang jucariile ca nu pot"
acestea 2 se repeta la nesfarsit in diferite contexte atunci cand e pus sa faca ceva si pe un ton matzait si smiorcait!
acum de ex. a inceput sa urle ca el sta pe fotoliu si asteapta sa ii aprind eu TV. ..imi zice: " eu NU POT!"( edy )smiorcait si matzait de m-a scos din sarite si i-am zis ca :" tu l-ai stins , tu sa il aprinzi, nu ma chemi pe mine din bucatarie sa iti aprind tie Tv ca tu stai mot in mijlocul fotoliului si te smiorcai..aprinde-l singur ca esti mare si poti!"...faza e ca daca ii zic las ca il aprind eu imi zice .."lasa mami ca pot ca sunt "barbat mare"!" ..si atunci..sunt io adracului nu???
el care mereu isi aprinde TV si il stinge tot el singurel cand se plictiseste.
biky spune:
radcarmen - SURPRIZA!!!!! nu am uitat aparatul, si in plus de asta o sa ramai surprinsa de cate poze am facut! Cat despre Vlad vad ca l-ai invatat meserie de mititel, stie sa manuiasca aparatul???? Si apropos, Steli se joaca si cu tine uta-uta si ascunselea in perne?
Roxanici - important e ca intru si va salut, chiar si asa...din Pasti in Craciun sau dupa vacante....
Si...la naiba, in puii mei, fii mai barbata cand lasi copilul la gradi!!!! (spune drept, bocesti dupa poarta cand il lasi?)
Jo, cumatra - bag de seama ca si tu calci la fel de des ca mine pe aici......Patei cel nazdravan!
Laura - Tractoristul Edy stie sa si pedaleze?
crina_mio - Maya bea bere? Hai, noroc, ca merge o gura! Sa va fie de bine concediul! Si Caterina vorbeste mult in prezenta noastra, in schimb la straini abia deschide gura sa zica cum o cheama si cati ani are.
gaia_nevia- muma de bebeloi si bebedoi - Teo la 2,4 ani stie mai multe marci de masina decat mine
Loradin- mamica pe ultima suta de metri...ce sa zic....nastere usoara si daca copilul are capul mai mare o sa fie mai destept, mah!
Kitty - a scris ceva? parca nu...Asa-i? Giulica s-a desprins de la tzatza, ca nu mai stiu!
Caterina este in cea mai buna forma de integrare in mediu gradinicesc! A avut o traheita facuta la mare tratata la munte, a muscat dintr-un pahar de sticla, drept pentru care am ajuns cu copilul la urgenta, la mare am pescuit-o din mare caci un val i-a intors colacul, pe topogan la AquaPark am scapat-o la fundul bazinului....in concluzie cred ca a invatat sa inoate! Iar io merit nota 3 la purtare ca mama responsabila!
Roxaniciule la Vaslui a venit balciu....dai o tura pe aici? Hai, ca dau io micu' si berea!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
biky spune:
Aaaaaa....am uitat de poze! Nu de alta dar Carmen iar nu o sa ma creada ca stiu sa fac si io poze!!!!
la Mangalia
la Bulgari
alea de la Dambu Morii si Lepsa acum le descarc!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
laura_oana spune:
biky...ma uit la poze dupa ce culc teroristul ca deja am nervii vraiste!
si Tractoristul Edy stie sa dea din pedale dar NU VREA! pe modelul mai sus amintit " mami NU POT impinge-ma tu!
si prefera sa se impinga asa din picioare fara sa pedaleze...si io muma nebuna ma oftic toata.
daca are el chef si mai sunt copii cu biciclete afara da si el din pedale pe modelul: "uite mami si eu sunt mare ca X pot si eu !"
ma duc sa hranesc si sa culc teroristul ca nuuu maaai pooot!
laura_oana spune:
biky....da` ati avut nervi sa faceti laaa pozeeeee...le-am vazut pe toate.auzi da `sa stii ca ai fete faine ..ti-ai cumparat pusca cu luneta???daca nu...ce mai astepti???
fug la bucatarie pana doarme edy.
va pup.