Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
Rebiana27 spune:
Helau!
Am vazut pozeee! Caterina e dulce foc iar Andra o adevarata domnisoara frumoasa!! L-am vazut pe Edy biciclist si ma intrebam de ce Luca e atat de puturos si nu impinge singur in pedale; mi-a placut de Maya la mare si mi-am zis "Vreau si euuuuuuuuuuu!" (la mare.. si-as vrea si-o fetita ).
Poze cu noi, am pus doar cateva din concediu si-s la link-ul Picaturi de relaxare
Altceva.. (vorba lui Luca) sunt in saptamana a 11-a. Peste doua zile mai avansam o saptamana si toate-s bune! Doamne ajuta asa sa ramana pana aproape de 40 de saptamani!!
Kisses...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
gaia.nevia spune:
biky, ptiu-ptiu da ce fete frumoase ai! (zic eu, care deja am oki de soacra ).
Zic sa-ti iei pusca aia cu luneta, si sa pui si capcane.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
radcarmen spune:
Nu pot sa cred cate poze ai facut , dumana Catalina si cat de secsoasa sunteti. Cred ca erai ocupata cu agatzatul de aia s-a dus la fundul apei fata. Cat despre gagici is superbe. Sa-ti fie sanatoase si sa aiba parte numai de bucurii si voi alaturi de ele.
radcarmen spune:
Cat despre datul din pedale la bicicleta, Vlad stie dar nu vrea. E mai simplu sa se impinga cu picioarele ca eu nu stau sa il imping. Si noi suntem la faza "nu poooooooooooo" (t-ul l-a mancat gaina, nu pronuntam nimic complet).
Face crizute si mai nou mai are o smecherie in program. Cand mergem cu masina din 5 in 5 km cere "kaka-pi", de nici nu mai stiu cand e adevarat si cand nu. Asa ca nu ma risc si opresc, ca la nebuni.
stefimic spune:
salut mamici, am inceput si eu sa-mi mai revin si sper sa tin cat de cat pasul cu voi, macar sa fiu cu cititul la zi.
luni ma duc sa vad ce avem in burtica si cat de mare a cerscut si am asa mari emotii parca as fi la prima sarcina.
am vazut ca discutati despre gradi, mergem si noi, voi ce analize stiti ca se fac ca noua in afara de avizul epidemiologic si cel cu vaccinari nu ne cere nimic si ma cam mira ca este cam putin.
despre nazdravanii sa stiti ca facem si noi in fiecare zi, de cand se scoala pana se culca, mai noi strig la el de ma aude tot parcul dar el nu vrea sa raspunda sau sa vina la mine atunci cand i-l chem.
am vazut poze minunate din vacanta duamnei BIKY, frumoasa familie si mai ales frumoase fete, cea mare este chiar fermecatoare, asa ca ai grija pe viitor.
aha si vad ca se mai vorbeste de faza'nu pooooot", pai no suntem la faza in care vrea el sa faca singur tot, sa se imbrace, sa manance, sa faca pisu, caca, si multe alte chestii si cateodata chiar ma dispera.
gata fug ca se trezeste domnul daca mai butonez, sper sa revin
va pup pe toate si sa aveti o zi linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 15+
roxanici spune:
la naiba in puii mei, ca nu plang pe dupa usi dupa rares, plange el dupa mine. Am inima de cheatra chiar, am vazut ca o supravietuit in prima zi, gata...astept sa se acomodeze.
Si nu, nu vin la vs, ma intalnesc cu ai mei in we in alta parte si alt motiv nu ma trage acolo. :p
mai, fete frumoase ai, ce sa zic, Andra imprastie feromonii pana aici, nu stiu cum o pazesti, sincer... Cati pletoasa... cand i-a crescut pleata?!?!?
Rebiana, de ce tii baiet frumos ascuns? mai sa nu il recunosc ce pui de barbatel s-a facut.
Stefimic, hai ca trece raul si de manuta cu rebiana mergeti pana la 40...de saptamani, ce va gandeati, km?!
Crina_mio spune:
Salutare,
Loradin – Tinem pumnii sa fie totul Ok pana la sfarsitul sarcinii , cat despre Ana, o dulceata de copil. Poate mai intri si ne anunti cand sa pregatim majoretele.
Laura si Roxana – mercic de info, chiar n-am stiut ca se poate face asa ceva. Am intrebat astazi colegele mele si nici una nu stia de asta, desi au copii de 4-6-8 ani. Dar mai avem pana atunci asa ca avem timp sa aflam toate informatiile necesare. Dulce si haios foc (din afara cel putin) Edy . A reusit sa calce vre-o gaina cu tractorul?? Bombonico-ti tinem pumnii sa iasa cum vrei tu cu serviciu.
Roxana - si mie mi-a sunat si inca-mi suna foarte ciudat denumirea de limba geografica. Sora'mea ca sa ma linisteasca a zis ca a vrut Maya sa fie mai speciala. I-o fi fost teama sa nu se rataceasca prin viata asta si a vrut sa aibe harta la indemana. Ma mai documentez asupra subiectului, dar sper sa nu avem probleme, am inteles ca zonele alea depapilate (ea le are pe lateralul limbii) pot fi mai sensibile la alimentele mai acide. Dar ea e fan portocale si intotdeauna le-a mancat cu placere (si intregi si suc)si inca le mananca, asa ca nu stiu ce sa zic. Dr. a zis ca pot sa dispara si sa reapara peste 20 de ani, dar poate n-or mai aparea deloc.
Carmen – pai nu vrei sa si testezi teoria cu diferentele dintre fetite si baieti si sa-i faci o surioara lui Vlad??? Ti l-am admirat in filmulete ce harnicut si iscusit este, okisorii lui frumosi. Da, si ne-am racorit cu bere si a fost asa bunaaaaaaa. Daca am vazut ca nu putem bea si noi linistiti o bere m-am sacrificat si-mi luam eu fara alcool si am lasat-o sa bea (cea din poza era a lui tati si era cu alcool). Mai rau a fost intr-o seara cu gin tonic, ca vroia si ea, pana mi-a dat prin cap sa-l rog pe ospatar sa-mi aduca o apa tonica la fel aranjata in pahar ca si ginul meu. Sa vezi ce fericita era matza mea. Dar berea a ramas in topul preferintelor ei, duminica a zis ca-mi spune ceva la ureche, si m-a intrebat mami bee ai? Un mic betzivel, ce mai.
Si Maya e mare fan boltoci si la tara gaseste din belsugasa ca i-am luat cizmulite de cauciuc si pelerine de ploaia si abia astept prima ploaia ca sa o las sa-si faca de cap. Duminica le-a probat si nu mai vroia sa le dea jos de pe ea.
Andra – pai nu ma supar, mai ales ca m-a asigurat Roxanes ca e leita eu. Ti-am vazut gasca ta nebuna, ce sa zic, asa nebunie mi-ar placea si mie pentru tine copii cu mic cu mare.
Gaia – zic si eu ca Andra, inginer s-o face, dar trebuie sa aibe o memorie vizuala foarte buna de tine el minte masinile dupa cum arata si nu neaparat dupa sigle pe bebeloi si bebedoi
Ioana – da vi, saluti si pe Mateiul nu ni-l arati de loc??? strengarul tau.
Biky – Hai, noroc!! ptiu, ptiu sa nu ti le deochi, da frumoase fete mai ai!!! si ce mandra trebuie sa fi. Da cand i-a crescut Caterinei parul asa mult??? Doar puiului meu nu-i mai creste si de cand visez sa-I fac si eu coditze. Daca vine si pisick de pe unde e si mi-o arata pe Nora cu capul plin de palmieri ma impusc. Si parca si Iunia se mandrea cu podoaba capilara a printesei ei, cum mai sta cu parul Iarina ne-o mai arati???
Rebiana – pai la mare ai fost deja (si din poze am vazut ca v-a priit, aratati tare bine si tu si Luca) asa ca mai ai de asteptat doar vre-o 29 de saptamani si vine si fetita macho Luca bronzat.
stefimic – bine ca-ti este mai bine, asteptam sa ne spui cat de bine a crescut fetitza din burtica ta.
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
laura_oana spune:
buna seara
multumesc fetelor de incurajari ...pt interviu...sper sa iasa bine ..am niste emotii amestecate cu nisteee neeerviiiiii!!!!
deci azi Eduard a reusit sa ma scoata din toti nervii.." am nervii nervosi!"atat de agitat, nescultator, indiferent, ma ignora total, l-a "scuipat" de ciuda pe tata care ii atrasese atentia cu ceva...etc
un mic rafatat si ce a pus capa la tot a fost faptul ca a batut-o pe pretena lui..niste galeti in cap de am crezut ca ii sparge fetei capul pana ajung la el...de ce? de ciuda ca i-a luat fata galeata( care era a ei)...nu stiu azi ma uitam al el si iar ma uita si nu imi venea sa cred ca e al meu...tot ce era mai rau sau ce nu avea voie exact aia facea!
abia astept sa il scot din cada ..sa bea laptele si la somn ..sa ma relaxez putin.
va pup poate mai revin mai tarziu.
radcarmen spune:
Crina, la fata m-as baga eu dar sotul nu mai serveste copii, asa ca Vladut va fi singurel la parinti.
Cat priveste limba geografica o are si copilasul de 5 ani al nasei mele si nu are probleme. Cica se vede mai repede la el cand urmeaza sa fie virusat (nu-stiu-cum se ceteste pe ea). In rest nu pune probleme.
Lauroaso, io zic sa iti mai trimit una bucata exemplar frate cu Edy sa iti sara de tot mustaru'. Asta al meu e complet surd si ignorant cand il strig. Am impresia uneori ca si-a schimbat numele si nu il mai cheama Vlad.
Sa aveti somnic usor!
laura_oana spune:
Carmen ...io zic mai bine sa il trimit pe Edy la tine!la cat de nervoasa am fost azi ma mir ca nu au venit pompierii sa ma stinga asa fum scoteam.
noapte buna tuturor si dimineata va astept la o cana de cafea!