Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salut fetele,m-am gandit sa mai dau si eu un semn de viata ca azi-maine nasc si iar nu mai am timp de nimic...

Noi suntem bine,io-s un pic mai mare ca inainte de sarcina,am luat pana acum numai 6-7 kg,burta nu e prea mare aproape ca nici nu se vede ca-s gravida..da e bine ca inca ma pot misca si nu ma simt chiar ca o balenutza...
Acum stim si ce o sa vina..o sa mai avem un baietel..ce sa zic...am fost cam dezamagita ca-mi doream mult o fetita....poate avem mai mlt noroc la al 3-lea...sau al 4-lea?????
Pana acum totul e in ordine cu sarcina,doar ca acum sunt muuult mai inspaimantata de nastere decat la prima...poate pt ca stiu ce ma asteapta...

David e cuminte si nu prea...a avut 3 sapt vacanta,si mi-a facut nervii taitei..tac-su plecat mai tot timpul,vine numai sambata si duminica acasa...Mi-e tare greu...Sper ca o sa vina mama cand nasc...

Imi fac si cu David tot felul de ganduri, ba mi se pare ca e prea mic la inaltime,ba ca e prea nervos ,etc

Am fost si noi in ro 3 sapt,a fost super fain..David a invatat in 3 sapt f mult romaneste,acum intalege aproape tot...si vorbeste,da nu prea multe..in schimb in germana,am ajuns deja la faza ca ma invata el pe mine...scoate niste cuvinte pe care eu nu le folosesc sau...nici nu le-am stiut...na lasa...eu il invat romaneste,el ma invata germana

n-am prea citit eu din urma,dar asa in mare am vazut ca vorbiti de jucarii...eu la David nu i-am cumparat prea multe...mai multe a primit..si din ce are jumatate sunt in pivnita,le-am dus acolo cu gandul sa i le dau mai incolo;
Oricum, mai mult ca se joaca cu alte chestii...cu metrul de croitorie zice ca face un melc,cu servetele umede face curat si sterge tot ce apuca...(va incahipuiti cum arata geamurile mele,vitrina masuta,cuptorul?),cu matura sterge paianjenii probabil ca da pe sus ,nu pe podea...
Pe vara nu s-a jucat cu nimic din casa,am stat numai in gradina,da are si acolo roaba,bobycar,tricicleta,etc
Are 2 iepuri si tare mult ii mai place sa le dea de mancare,se uita daca mai au apa,si daca nu vine sa umple sticla...

are si zile rele cand il ia pe "nu" in brate..si eu nu mai am rabdare,mai ales dupa vacanta lui...dar si cand ii bun..e cel mai bun

Na... nu mai stiu daca am mai vrut sa zic ceva,oricum is rupta de oboseala ,ma duc acum la nanic..

Va pup pe toate,si pupacesc si toti copilasii din stup

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 31+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

netazaa

cafeaua e gata

..edy matinal ca de obicei.. intr-un fel e biinee ca daca incep lucrul nu o sa trebuiasca sa trag de el sa il trezesc sa mearga la gradi.

Mihaaa...ma bucur mult ca ai scris
iti urez de pe acum o nastere usoara si sa fiti sanatosi. Felicitari pt bb 2 baiat..lasa tu sanatos sa fie ca daca tot mai vrei bb3 si /sau bb4 poate iasa fata ..bb5!

David un scump ca intotdeauna.daca si bb2 iasa la fel de neastamparat ca David...

va pup aveti grija de voi si mai da un semn din cand in cand ... si mai ales cand trebuie s anasti sa punem la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'Neata,

Laura multumim pentru cafea, foarte gustoasa

Mihaela - sa ai o sarcina la fel ca si pana acum si sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani David si fratiorul din burtica.

Eu abia astept sa se faca 2 sa plec la matza mea la tara. Wk. asta o sa ramanem acolo ca sa-mi pun muraturil si zarzavatul pentru iarna. Sa vezi ce ajutor de nadejde o sa am in Maya, adora sa ma ajute la curatatul legumelor .
Sa aveti cu toii un wk minunat

Crina & Maya Georgia

Decembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Multumesc pentru aprecierile aduse asupra fetelor! Nu am pusca, dar sper sa nu fie nevoie

gaia- ochi de soacra ....lasa ca te vad io cand 'or veni fetili sa-ti fure baietii, ce flinta o sa-ti cumperi!

Mihaelaaa - oooaaaaa......incep sa apara fetele! Sa fie sanatos bebelul si nastere usoara! Urmatorul o sa fie fata, garantat!!!! sau fete....gemene

Stefimic - pai mie la gradi cu program 8-12 mi-a cerut doar copie de pe certificatul de nastere! Cred ca nu iti trebuie analize suplimentare. Sarcina usoara si fii mandra ca barbatelul tau vrea sa faca totul singurel!

Rebiana - sa va fie de bine vacanta! Pupam pe Luca pe gropita din barbita, ca tare frumusel s-a mai facut! aaaaa.....si sa-ti dea D-zeu fetita daca asta iti doresti!

radcarmen - mah, sa stii ca am facut un agatament Era un tinerel de vreo 60 de ani care imi tot facea cu ochiu' de cate ori ma vedea
Si, tu, lasa baietu' in pace....daca nu poate, nu poate! si daca cere kk-pi la fiecare 5 km este pt ca depasiti limita de viteza si creati emotii baiatului

roxanici - asa, fii chetrosa...nu te lasa!
Cati are pleata pentru ca nu am tuns-o niciodata, dar va trebui sa o fac, caci are parul rar si un pic cret la capete si se incalceste repede!

crina - ce ma distrezi cu limba geografica
Eu zic sa pui fata sa invete mai multe limbi, daca tot are geografia in gura!

Laura- of, of...mai, mai.....toata ziua te plangi, ntz, ntz!
Succesuri si lasa emotiile si nervii! De fapt cu cine seamana Edy????

Ieri am avut un mare ajutor din partea Caterinei!
Am copt ardei si gogosari si ea m-a ajutat la curatat! Mah, vreau sa va zic ca facea totul cu mare atentie si foarte bine! Manca-o-ar mama de gospodina!
Ei? Undi mi-s cuscrele?
In alta ordine de idei, Caterina nu a ajuns la faza "nu pot", dar poate nici nu ajungem....cat despre tricicleta, acu' pe bune va zic ca nu poate, adica chiar nu stie sa pedaleze!

hai, va pup, si sper sa va tin ritmul!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

hai ca ma reusit sa ma invrednicescpoze Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La si eu am vizionat pozele Paxelei si Edy ma intreba daca sunt copiii mei,bag de seama ca nu-s cunoaste fratii,preferatele mele sunt poza cu frumoasa abia trezita si cea cu iubirea frateasca.

Crina pey daca ti-a placut gasca nebuna pune-te pe treaba ca nu-i greu (e placut)greul vine mai incolo

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Am vazut ca a strigat Laura catalogul , asa ca am venit incet incet sa va salut si sa va spun S-A TERMINAT VACANTAAA!!!!. Am hoinarit o vara intreaga mare si munte , a fost frumos , eu mai vreau dar gata mai si muncim.
Paxela mi se pare mie sau Delia e mai grasuta decat junioru?

Biky tu mai si manaci? Cum faci de arati asa de bine?

Carmen daca nu mai serveste sotu copii cauta un amantcare stii sigur ca face fete

Lauralasa tu ca gesiti un job de sef[red]

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Din capitolul CATALINA nu am mari povesti , adica papa putin , e model aduca 12 kg, nu vorbeste, nu stie sa citeasca , nu stie tabla inmultirii, nu stii logaritmi, nu papa singura, nu se imbraca singura............sa va mai zic , mai bine NU . Dar va merge la gradinita ,ma apuca plansul cand ma gandesc ce va face ea acolo sa speram ca se va acomoda.
Ca sa si o laud nitel nu mai are pampers cam de doua luni. Se duce singura la baie , pana acum se aseza pe olita dar acum se urca pe Wc , odata cred ca o sa o gasesc in Wc

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

anaalinada , Deliuca este mai grasa ca Silviu, de fapt e mai soliduta
ea se apropie de 12kg ( deci nu sunteti singurele modele) , iar el are putin peste 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Anaalina- sa-ti fie bine vacanta lunga pe care ai avut-o, dar poze nik? Sa-mi vad si io tiza cat o mai crescut! Cat despre kile eu zic ca 12 sunt bune, noi inca nu am ajuns la cifra asta

Paxela - si tie sa-ti fie de bine voiajul! Mi-au placut peisajele, chestiile alea rustice si picturile de pe pereti! Tot artista ai ramas!
Cat despre Delia, ce sa zic....o bombonica de fetita mai ales in rochita aia alba mai lunguta si in pozele alea somnorici. Nici Silviu nu este mai prejos si la fel ca si Andra apreciez foarte mult cum i-ai crescut si faptul ca se iubesc si sa draganesc mereu!

Si daca tot veni vorba de Delia, mi-am amintit de cealalta Delie.... Pisikuta noastra impreuna cu Nora va transmite salutari si va pupa pe toate! Spera cat de curand sa vina cu vesti si poze!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput