Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
roxanici spune:
la multi ani Mariilor!!!!
Stefimic, sa fie sanatoasa, vad ca ati si ales numele
Eliano sa iti fie de bine vacanta.
is mereu pe fuga, nu apuc sa ma linistesc si sa imi tihneasca statul..va pove diseara daca nu adorm.
pe scurt raresu e racit deci pauza gradi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gaia.nevia spune:
Pe Teo, cum v-am zis, doar l-am dus sa vada gradi, si s-a si imbolnavit...
Arata super complexul, Elyanne... oare pentru copiii mici e gratis? Ca mie mi-ar trebui doua camere, 3 adulti si doi copii.
In seara asta se pare ca trebuie sa ma razboiesc cu frigiderul... arata 15 grade pe raftul de jos, 12 grade pe raftul de sus, si e pe max... something wrong, huh?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Stefimic, sarcina usoara si bebe sanatos!
Sper ca doctorul vostru a vazut bine. Nu de alta, dar mamei i-a spus toata lumea, inclusiv vreo 2-3 medici ca sor-mea e baiat.
Doar eu stiam ce stiam, si repetam mereu, acolo e sora mea, acolo e sora mea... si sa vezi surpriza, de au avut-o ai mei la maternitate.... era FATA!!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
roxanici spune:
Asaaa, deci la gradi a fost in felul urmator:
- dimineata la despartire urla
- apoi se linistea si cica facea ce tb adica manca, dormea, se juca, participa la activitati
- s-a lipit de educatoare adica sta numai dupa fundul ei, nu o lasa sa plece nicaieri, nici la buda...o asteapta la usa
- de dormit dormea pputin, se trezea primul (si acasa doarme putin la pranz)
- dupa masa cand il luam parea linistit, adica il gaseam mereu palavragind in legea lui sau jucandu-se
Ce s-a schimbat dupa numa 3 zile de gradi: dupa masa cand statea cu mine era f miorlait si mofturos, nu ii convenea nimic, era cu nu in brate si imediat se punea pe bocit daca nu ii faceam pe plac sau chiar daca ii faceam si i se parea lui ceva. Deci 3 zile m-a facut cu nervii in ce hal de mofturos putea fi.
Acu e acasa ca a racit si prefer sa se refaca acasa decat sa o lungeasca pe la gradi sau sa se agraveze. deci merge pe principiul 3 zile la gradi, o sapt acasa... mai vedem ce-o mai urma.
- noua ne-au taiat gazul ca cica nu l-am platit...pt 30 de lei ni l-au taiat
- am fost in we la o nunta la sarul dornei si am strabatut tara in lung si lat de mi-a iesit pe nas calatoria
- spatele meu e muuult mai bine, pot sa zic ca nu ma mai doare mai deloc... merg la kinetoterapie si m0a ajuta mult.
- is cam fugarita....de genul dimineata trezeste-te, cearta-te cu rares sa mearga la gradi, dus la gradi, scandalul de rigoare, apoi 8 ore la serv(unde si acolo ma simt fugarita psihic de toti americanii care vor cate ceva de la mine), apoi recuperat pe rares de la gradi, dus la tanti, fuga repede la kineto, facut pe-acolo ce tb, inapoi in parc la rares sau acasa, dupa caz....si uite-asa, seara, nu stiu de ce cad ca musca, ma ia somnu de nu ma vad.
v-am facut capul calendar...noapte buna
tzuna spune:
ELYANNE- f dragute pozele din concediu. Ai scris la ce hotel ati fost ca nu mai stiu. F draguta Elena cu surioara ei. Maria s-a apucat in parc sa alapteze bebelusul ei ca-i uitase biberonul acasa. Am lasat-o ca ce puteam sa fac daca asa a vazut ea ca se face pt bebeii mici.
KITTY- imi pare f rau pt ce a patit bunica ta. Saraca de ea.... Sper sa treaca cu bine si peste aceasta trauma. Bine ca nu i-au facut nimic fizic ca la ce idei le mai vin unora....
Va multumim pentru urari. Si noi la randul nostru dorim sarbatoritilor de azi La multi ani, fericire si sanatate .
Eu am fost libera azi asa ca am sarbatorit-o pe Maria. Dimineata am fost la biserica si apoi au venit copiii de la bloc la noi. Au avut tort, au dansat, au devastat casa, pe scurt a fost f frumos.
Am vazut ca mai sunt fotomodele de 11-12 kg in stup asa ca vreau sa vad si care ar fi meniul lor zilnic. Maria mea mananca de toate (in afara de dulciuri de care nu se atinge deloc) dar putin.
Meniu (e la fel ca acum 6 luni cred):
8-9 mic dejun - lapte cu cereale(max 150 ml), sau lapte( max100 ml) si paine cu unt, sau paine cu cascaval(max 1 felie), ou fiert
10 fructe -1-2 fructe maxim
12-13 masa de pranz - supa sau ciorba(250 g parca are limita)
inainte de somnul de pranz mananca un iaurt cu fructe
la trezire 1 fruct diferit de ce a avut dimineata sau 1 iaurt cu fructe dc nu a vrut la pranz
19-19.30 masa de seara - felul 2 cum ar fi : tocanita cu carne, ghiveci de legume cu carne, piure si fricptura la gratar, mamaliguta cu branza si smantana
21 -21.15 inainte de somn- 1 iaurt de 200 g ca lapte nu mai vrea. De cele mai multe ori se trezeste pe la ora 5 si-i dau 200 ml de lapte in bibe asa semi adormita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Buna dimineata!
M-am delectat si eu cu pozele Ioanei..mi-a placut mult cea cu ardeii.. si ca am mai vazut si noi ce-au facut in concediu - cat s-au mai distrat, decoltat, facut independenti...ca in ultima vreme nu mai stiam nimiiiic..
Stefimic ma bucur pentru fetita voastra. Asa vroia si Raul neaparat fratior "nu fratioara".
Giulia are intre 12,5 si 13 kg, oscileaza. Mananca bine si cu pofta..mai face nazuri, de ex intr-o zi n-a vrut nici supa nici carnita (desi de obicei ii place mult carnita) si a mancat la amiaza numai cartofii. De obicei nu comentez, nu o fortez, pentru ca per total mananca bine si variat. Si ce e f important pentru mine: ii plac fructele si legumele.
Am avut probleme cu ea ca ii aparea ceva pe piele, ca niste bubite in relief, scapase putin la ciocolata si alte dulciuri, ca de cand e RAul in vacanta il mai vedea pe el. Acum nu stiu daca asta a fost motivul, dar de cand am pus interdictie la ciocolata si dulciuri cumparate nu i-au mai aparut, incat nici macar la doctor n-am putut merge ca nu aveam ce arata. Ma gandesc ca face o reactie la ceva aditivi alimentari.
Ieri mi-am sarbatorit Capcalinul. A fost frumos-linistit, am iesit la un local cu specific traditional cu sor-mea si niste prieteni.
REviiin ca fug la servici!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
Buna dimi!
La multi ani tuturor Anutelor !
Ioana , nu cred ca tusea e de la cresa.
Dar daca pana acum era o tuse cu secretii(cel putin asa se auzea), acum e tuse uscata... Ii dam cu sirop de patlagina si azi fac sirop de ridiche neagra(
Biky)
Mie mi-e n somnnn, ca pe la miezul noptii Teodora mi-a spus ca o doare burtica, a vrut un pic de lapte, si apoi a dormit cu noi in pat...in stilul caracteristic...ea cu capul langa capul meu si picioare langa capul lui tati...eu pe marginea patului, de faceam o miscare, zburam instant din pat...Fraiera de mine, m-am trezit la un moment dat si-am pus-o frumos in pat, de aveam si eu un pic de loc, si-n secunda urm suna ceasul ,trebuia sa ma trezesc ca era 6...
gaia.nevia spune:
hello!
Deci, sa inteleg bine? Capcaunul lui Kitty e nascut pe 8 sept ca TL al nostru?
Pai sa-ti traiasca, sa fie bucuros si sanatos si sa va bucurati de el, si daca e, si daca nu e nascut pe 8 septembrie. O fi Marin si mi-a scapat mie
Teo, multumim de intrebare, a cam inceput sa tuseasca si facem aerosoli. Pe la 11 plecam la doctor, sa-l asculte nitel, sa vedem daca schimbam Eurespalul cu Erdomed... si in rest, speram sa scapam fara antibiotice ca i-am bagat si homeopate in paralel.
va pup pe toate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi