Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
of, kitty, imi pare tare rau! Bunica ta e o curajoasa! Bine ca s-a terminat totul cu bine...
Eliana, m-am delectat cu pozele voastre... super... unde ati stat, ca am inteles ca ai fost multumita.
noi ne luptam cu mucii, Teo si tuseste un pic, deocamdata as zice ca de la muci, Radu doar muci... eu muci, si duminica noapte am vomat vreo 3 ore de ieri n-am fost buna de nimic...
Batista bebelusului e un cosmar. Nu reusesc sa-l fac pe Teo sa stea, urla, se zbate, plange, dupa ce trag ceva face dublu la loc nu are cum sa fie mai bine atata de plin de muci...
La multi ani celor care sarbatoresc astazi!
E si ziua de nastere a sotului meu (nu-l cheama Marin)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
La multi ani, capcaunul meu!
La multi ani Mariilor! Sa va traiasca toti cei dragi care sarbatoresc azi ziua numelui!
La multi ani sot de Ada!
Multumesc pentru gandurile bune pentru bunica mea!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
mai intai de toate:
LA MULTI ANI tuturor Mariilor fie ele mari sau mici, albinutze sau mamici!
cumatra Jo - Mah, da' curajos Baiet ai....si calare pe ponei si cocotat la ditamai toboganul! Dar si tare haios in cosul de nuiele si cu ardeii iuti in jurul gatului!!!!!Dar si bunicu' simpatic foc, si am impresia ca-i face toate toanele! Tu cam decoltata ca de obicei
, Radulici suparat sau serios?
Hai, te pup si te felicit ca ai baiat mare si ascultator si te lasa sa-ti faci treaba si isi gaseste singur de joaca!
Elyanne - sa-ti fie de bine sejurul si bine ca nu ai avut probleme de sanatate in gasca! Frumoase poze!
Tzuna - bine ai revenit din vacanta in doi! Bag de seama ca ati fost cam plimbareti vara asta!
Petrecere frumoasa astazi! Un pupic special pt. Maria de la Caterina!
Deci si Maria are 12 kg????
Acu' pe bune.....mai sunt copii sub 12 kg, sau a mea este singura subnutrita???
stefimic - ma bucur ca dorinta ta a fost indeplinita si ai sa ai o fetita, si ca totul e OK in legatura cu sarcina!
Kitty - ce spaima cred ca a tras bunica....brrr....Iaca acu' mai ai un motiv sa nu dormi noaptea!
Gaia - sanatate la trupa de muciosi! Lasa ca o sa treceti si peste asta!
Roxanici - mah, da' tu nu mai zici nik de progresele Raresului la gradi????
Caterina tuseste putin, de vreo 2 zile, dar mai mult cand doarme. Nu stiu de la ce o fi tusea, dar alte complicatii nu are! Trebuie sa-i dau, oare, ceva? Un sirop natural din muguri de brad sau alt sirop? A mai tusit vreun copil asa, fara sa aibe alte probleme?
Poate ajung astazi la doctor sa o consulte.
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic buna dimi fetelor, venim cu vesti f bune de la morfologie, bebe s-a dezvoltat f bine, e totul ok si vestea mareeeeeeeeee: avem FETITA. noi suntem fericiti, nu-mi doresc decat sa se inteleaga intre ei, dar mai avem pana acolo, numai ca STEFI nu vrea domnule fetita,el in burtica are fratior. KITTY i-mi pare nespus de rau pentru bunica ta, saracuta de ea sper sa-si revina. ![]() fetele relaxate in concedii acum ma pun pe vizionat poze. va pup si revin dupa ce vad pozele. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si ![]() |
Felicitari !
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cat despre piticul Stefi care vrea fratior, cred ca se va obisnui. Oricum e destul de mititel, sa constientizeze diferenta intre a avea un frate sau o sora.
carmenefr spune:
Biky si Teodora mea tuseste de cateva nopti, muci n-are, i-am dat sirop de muguri de brad, azi ii cumpar sirop de patlagina.
Si poate ajung la piata sa iau ridiche neagra. Chiar or fi la piata in perioada asta ridichi negre?
Si sa nu uit,
La multi ani sarbatoritilor de astazi, cu mic cu mare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
Da, Carmen, ai dreptate .....uitasem de ridichea neagra ca este buna pentru tuse! Sunt in piata, am vazut eu!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
ioanaradu spune:
cumatra biky multumim de aprecieri. eu da ... decoltata, poate asa se uita la tzatze si uita ca si fundul e mare. radulici asa e el ... serios!
tata, da, i-a facut toate poftele lui matei ...
da' tu tragi cu ochiu pe vizor?? ca eu am facut curatenie vreo 2 ore si nici n-am stiut ca am copil. eu ma bucur ca am asa baiat independent, sa vedem cat il tine.
pupam mucosii adei!
pupam si fetele tusicioase, teodora si caterina!
carmen oare deja a inceput sa culeaga de la cresa? zi ca nu!!! ca de luni mergem si noi.
dc nu gasiti ridiche neagra puteti incerca cu felii de morcov: morcovul se taie in felii subtiri si se pune pe o farfurie, se presara zahar pudra. zeama care se lasa se da cu lingurita. 1lg/ora.
sanatate!
stefimic spune:
ce bine s-au distrat fetele in concedii.
la ELYANNE nu mai spun cand vad toata trupa pusa pe distractie, cred ca ti-a fost greu cu ei mici dar acum sunt superbi toti trei, sa va bucurati de ei in continuare.
abia astept sa vad si eu cum este cu 2.
am vazut si pozicile lui MATEI si ce bine s-a distrat el la locurile de joaca, si mi-au placut tare mult fazele cu bunicii(cred, sper sa nu spun vreo prostie), mi-as dori sa-i vad si eu pe ai mei ca se pun la mintea lui si ca se distreaza asa de bine cu el.
LAURA bafta la noul job, sa fie cu noroc.
GAIA voua va doresc sanatate multa.
LA MULTI ANI MARIILOR! si celor care i-si serbeaza astazi sotii, copii, rude.
poze voi incerca sa pun dar mai tarziu.
va pup ma duc sa culc una bucata copil.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 16+
IOANA
kmi78 spune:
LA MULTI ANI MARIA DE TZUNA!!! si TUTUROR MARIILOR!!! sanatate sa va dea Dumnezeu!
sa va fie de bine concediul celor care v-ati intors ca repede se mai gata....
Biky, si Timeea are sub 12 mai exact 11.8 kg si inaltime 96cm, si n-am apucat sa-ti zic dar ai doua fete superbe bataie va fi pe ele; sa fiti fericiti si sanatosi!!
Kitty, sanatate bunicii tale ce speriata va fi, putere multa sa treaca peste asta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Da, mai sunt copii sub 12 kg
Ai mei au 10.400 si 10.800 ... imbracati
Am stat la Majestic in Jupiter... am furta idea de la Kitty
La anu' vreau sa mergem la casutele astea:
http://www.holiday-club-neptun.ro/
Au unde alerga... si avem unde sa facem un gratar ... e un pic mai departe de plaja... dar e langa lac, langa o padure mica