Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzuna HELLO! Bomba Mariei de ieri. Eram in masina, la semafor si numai o aud pe Maria: "Mai tati, mai, trebuie sa treci pe vede nu cand e potocaliu (adica galben)". se pare ca pana a trecut sotul cu masina semaforul se facuse galben si Maria nu intelegea de ce tati trece pe galben. Am murit de ras. Seara cand ii este somn ca sa nu spuna ca vrea sa o culc incepe sa strige prin casa: "Toata lume la culcare"... |
Ce haioasa a fost !
![](radtare.gif)
Apropo de circulatie si atentia piticilor, eram in masina, mi s-a parut ca sotul merge cam tare(cu vreo 10km peste limita superioara de viteza
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Am promis poze... dar n-am avut timp deloc... merge si mai pe seara
Deci pozele aici
Despre concediu, conditii etc. ... a fost f. bine ... am plecat cu o impresai buna despre litoralul nostru, si despre preturi... parca s-au mai potolit cu japca... cum era acu o vreme... si comparativ cu grecia am avut conditii mai bune la jumatate de pret ... jumatate din pret la doua camere in loc de una...
Mancarea... f. buna si fara probleme ... am plecat cu Mihai bubos is n-am avut nici o treaba cu alergiile sau vreo indigestie... ca ma asteptam... dar n-a fost cazul...
La anu' mergem tot la noi... am vazut niste casute frumoase in neptun... multa verdeata, pomi... si loc de gratar
Nu-mi mai trebe plimbari peste mari si tari... poate doar cu avionul... si nu toti cinci ca dam faliment... decat sa plec cu soata si atat ... cu banii de avion platesc inca o sapt. la noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Buna seara.
Frumosi pui ai Elyanne, o incantare sa privesc pozele tale. MA bucur ca v-ati simtit bine, imi place si mie mult hotelul ala...conditii bune, curatenie...
Nu sunt in toane prea bune..sunt socata. Azinoapte au intrat hotii peste bunica mea. Dormea si s-a trezit cu un barbat aplecat asupra ei...a tras-o jos din pat, a pus-o in genunchi cu capul ingropat in pernele din pat...spune ca deabia a reusit sa-si elibereze fata sa respire, se ruga sa nu o omoare, el i-a spus ca daca nu se misca n-o omoara. Erau doi...celalalt cotrobaia prin alta camera si cand si cel de langa bunica a plecat sa ajute la cautari...babuta mea..care deabia umbla a fugit afara..s-a ascuns in magazie...apoi desculta si dezbracata prin iarba, prin tufe a fugit la un vecin care sta destul de departe, la vreo 300 m...a strigat, n-o auzea nimeni, intr-un tarziu cand au auzit-o n-au crezut-o, o linisteau ca ar fi visat tot..pana au mers cu ea si au gasit casa vraiste. Apoi nebunie, politie, amprente...
Nu stiu, chiar nu stiu cum de mai rezista, cum a trecut si peste asta, e atat de slabita, de abia umbla, are cel mult 40 kg...
I-au furat...25 lei, o ciocolata, un pachet de biscuiti, 3 banane, 2 l de tuica...
Chiar nu mai am cuvinte.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ralualexandrei spune:
Una calda alta rece asa am primit inseara asta ,intai pozele Elianei(absolut superbe) si apoi vestea data de Kitty(ingrozitor la ce se pot preta unii)
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ioanaradu spune:
kitty sper ca e mai bine bunica ta, care este foarte curajoasa!
avem si noi poze restante august si septembrie.
noapte buna si fara peripetii!
carmenefr spune:
Eliana, frumoase poze!
Kitty am ramas uimita...
Bunica si-a revenit din soc?Oricum, cum spunea si Ioana, chiar a avut curaj sa fuga din casa sa se salveze...
stefimic spune:
buna dimi fetelor, venim cu vesti f bune de la morfologie, bebe s-a dezvoltat f bine, e totul ok si vestea mareeeeeeeeee:
avem FETITA.
noi suntem fericiti, nu-mi doresc decat sa se inteleaga intre ei, dar mai avem pana acolo, numai ca STEFI nu vrea domnule fetita,el in burtica are fratior.
KITTY i-mi pare nespus de rau pentru bunica ta, saracuta de ea sper sa-si revina.
fetele relaxate in concedii acum ma pun pe vizionat poze.
va pup si revin dupa ce vad pozele.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 16+
anaalina spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
La muuuuuuuuulti ani celor care-si serbeaza ziua de nume !!!
Kitty bine ca a reusitsa fuga. Imi pare tare rau... tinem pumnii sa fie totul in regula dupa soc si dupa efortul fizic care l-a facut
Stefimic felicitari Ma bucur ca este totul in regula... si ca este fetita
Fii'mea mai vrea o surioara... si daca i-am zis ca nu-i mai fac... a spus ca o sa creasca ea una in burtica ... de pe acum... si ca o sa iasa cand o sa fie mare, ca mine... ca o doare daca-i face dr. injectie... asa ca mai asteapta pana trebe scoasa
Hai ca ma apuc de vizionat pozele restante