Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

NEATZA

INTRU REPEDE PE FUGA, TOT PE FUGA BEAU CAFEAUA,
TOT PE FUGA AM DUS COPILU LA CRESA ...SI AM INIMA CAT UN PURIC..A PLANS NU CUM MA ASTEPTAM EU ..DAR A PLANS..DEHH SA IMPRESIONAM PUTIN PUBLICUL.
(scuze de caps lock) nu am timp sa rescriu.

am "inceput " serviciul..de fapt suntem pontate de la 1 sept..chiar daca inca nu s-a deschis dar ieri am stat de la 8.30 la 20.00 la lucru.la ora 21.30 dormeam langa Edy( cred ca am adormit eu prima) eram franta. zilele trecute am facut curat ( nu singura cu restul angajatelor).

am uitat sa va zic..magazinul la care ma angajez e Chinezesc..e mare pe vreo 400 m patrati...si ieri venise un tir cu marfa dintre care peste 300 modele de pantofi, adidasi, tenisi( adulti si copii), si muuulte haine + ca maine mai vine inca unul dar mai micut tot cu marfa.plus de asta, patronul care e chinez e un tip super de treaba , e insurat cu o romanca au un baiat de 7 ani si stie romaneste. sper sa fie ok.

nu e ce ma visat eu dar pe criza asta tot e ceva decat 450 ron somajul meu.asa e in viata tre sa le faci pe toate.

va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata!

laura ... tinem pumnii sa fie bine. nu e nici o rusine sa muncesti, chiar dc de cele mai multe ori nu facem ce ne place. spor la lucru!

ramasesem putin restanta.
noi poze inca nu am descarcat pe august si sunt si cam "imprastiate" prin multe camere asa ca mai avem pana le recuperam. pe septembrie o sa incep sa pun. oricum sunt sigura ca toti copiii sunt niste mici golanei ca eu vad ce specimen avem acasa.
parca nu-mi vine sa cred ca acum am cu cine ma conversa. dupa ce mananca se ridica, mana masa si apoi: eu ma duc dincolo sa ma joc, ai teaba cu mine mami? n-am. bine, eu pec, ma stigi tu. si plecat ramane cate jumatate de ora cel putin. mai vine cu cate o jucarie, imi explica ce a facut cu ea si pleaca iar.
uneori incepe sa-mi povesteasca ce a facut el toata vara, cu amanunte: am fost cu tataie la chitzu chitzu (e mitzu chitzu de fapt, un parc pt copii), apoi am fost la meto, nu la faful ca erau prea multe masini, apoi acasa. acasa era lalu (sora mea) care mi-a pus mie masa ca eram obosit de la chitzu chitzu.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa

Ne-am intors de la mare... a fost frumos... vreo 2 zile mai urate... dar in rest vremea super frumoasa... copiii cuminti, nu mi-au facut nici o bucurie (adica vreo viroza, cum au obiceiul, in deplasari)... le-a placut... mai putin valurile... in zilele cu valuri mari se jucau doar pe marginea apei...

Inca sunt in recuperari... ne-am intors sambata seara... si tot desfac bagaje, spal, strang
Ne adaptam la stat in casa... fata de stat numai la aer, in afara de orele de somn... complicat

Promit poze mai incolo... intai sa le selectez cat de cat... ca nu's decat vreo 400

Cu Diana (RaisaFudulu) nu m-am intalnit ... pt ca sunt inteligenta si inainte sa plec am uitat sa salvez nr. de tel. in agenda
In schimb in ultima zi... fix langa prospul nostru s-a asezat o mamica de la gasca Elenei... fara sa ne fi vorbit, stiut a mergem in ac perioada la mare... ce mica-i lumea

sper ca's toate bune si frumoase, ca n-am reusit sa citesc din urma

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am revenit si noi de la marea bulgareasca. A fost ok, nu cine stie ce, destul de scump, mancarea sub orice critica, dar statiunea in sine frumoasa si cu multe oferte de distractie Apa cam rece (deh, e totusi septembrie), marea destul de agitata, eu n-am prea intrat in apa decat sa ma ud ca sa iasa bronzul mai frumos Am stricat si al doilea aparat foto (cumparat cu o zi inainte de plecare) - a intrat nisip in el, sper ca dupa curatare sa isi revina macar unul din cele 2 pe care le-am "rezolvat" cu nisip. Poze - zilele viitoare, ce am apucat sa facem in primele 3 zile

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata si de la noi!
Voiam sa va servesc cu o cafea, un ceai, mai pe la 9, dar nu prea merge cum trebuie DC-ul(sau calc. meu), asa ca m-am apucat de alte treburi.

Laura stai linistita si incearca sa vezi partea buna,aceea ca va vin niste banuti in plus.

Burticile mai mari mai e un pic si punem la treaba majoretele!

Burticile mai mici Pupam si sa treceti mai usor peste greutatile sarcinii.

Bicky super poze.In ce statiune ati fost? Si Aqua parcul ala unde v-ati balacit pe unde-i?
a, sa nu uit,Bicky arati super! Si domnisoarele sunt tare dragute.

Ioana tare Matei cu povestile lui !

Mergi la inceput

eliana si Diana asteptam poze
Diana,voi in ce statiune ati fost? intreb pe toata lumea deja, ca noi am fost la Albena, si vreau sa vad si posib. de ditractie pt o familie cu copil, pt la anu'
Aparatul o sa-l rezolvi, dar n-o sa fie putin reparatiaSi mie mi-a scapat in freza ap foto(a se citi in obiectiv)la Balcik, si pt reparatie, am platit o placuta de plastic de 8lei si manopera 1mil si ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Carmen, noi am fost la Nisipurile de aur. Am ajuns cu un voucher primit de sot de la firma, deci n-am putut alege Merita mers cu copilul, dar sa nu alegeti in nici un caz hotelul Central (la all inclusive, parcarea e 7 euro/zi, mancarea e aproape aceeasi in orice zi si orice moment al zilei, banuiesc ca ce ramane de la amiaz pun in vitrina seara si tot asa (sotul a facut toxiinfectie alimentara); consumabilele din hotel nu se inlocuiesc (aka gel de dus/sampon), exista acces internet in camera, dar au doar 10 cabluri pentru tot hotelul, si nu prea apuci unul, barul serveste doar intre anumite ore, in rest bei apa de la un dozator gen "La Fantana", daca vrei ceva de baut in camera iti iei de la supermarket, piscina are soare doar dimineata etc)

In rest, distractii pentru toata lumea, mari si mici. Pentru pitici: trenuletele care te plimba prin statiune, masinute electrice, barcute electrice (ah, intr-una de-asta m-as fi dat si eu ), baloane de mers pe apa, bungee, gonflabile, vapoare din lemn bune de escaladat, teren de paintball (ei zic ca e pt adulti, dar e destul de mic, merge mai degraba pentru copii mai marisori ), terenuri de minigolf, poze retro... cam astea mi le aduc aminte acum.

Cu ce te jefuiesc bulgarii: poze. Hop top, vrei - nu vrei, te trezesti tras in 5 poze si vin si iti cer 10 leva pe bucata! Pe prima am luat-o ca deh (desi ii trimisesem clar de langa mine ca nu vreau poza), la a doua tura am luat una din 5, la a treia am luat 2 din 5... acum, noi am avut oricum aparatul foto stricat si am zis sa avem poze, dar daca mergeti cu aparat bun...

Am sunat si la service la aparat, costa 150 lei curatatul... si avem 2 cu aceeasi problema

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Diana
Asteptam sa vedem maretele poze de 10 leva...
, gluma-gluma, da' tot raul spre bine, ca aveti si voi cateva poze (ca amintire). Asa am patit-o noi la cununia civila, am cumparat 2 filme de 36 si i le-am dat unui prieten care avea un aparat foto f bun, deeeeh, maicaaaaa, intamplareaaa se petreceeeea in 19..pardon, 2001, dupe ce au cazut turnurile gemene din straintataturi...asaaa, si pretinul nostru a bagat primul film, l-a terminat, cand l-a scos a avut grija ca sa ramana bucatica aia de cliseu p-afara(el isi developa singur filmele pe vremuri),si l-a bagat in buzunar, alaturi de celalalt(si el fara ambalaj)...Cand sa-l puna pe-al 2-lea, n-a mai stiut care cum e, si, ceasul rau, pisica neagra , l-a pu tot pe cel folosit...
Ne semnam noi la primarie, ne felicita lumea...si un pozar de acolo, ne trage in poze...noi , fara prea mult chef ne pozam...oricum, pozele erau fff scumpe, am facut doar 8 si ni le-au facut nasii cadou.
La cateva zile, pretinul ne-a sunat, spasit...terminat...ca ne-a lasat fara poze de la cununia civila...
Si asa de fericiti am fost cand am vazut ca totusi avem poze(cele facute de pozarul primariei), si unele f frumoase!
Si-am incalecat p-o sa,
Si v-am spus povestea asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

carmenefr - noi am fost la Sunny Beach, cam la 200 km de vama, si la vreo 4 km de Nessebar. Aqua Park-ul era in Nessebar. Am facut rezervarile de acasa prin telefon. Pe 2 camere separate (ca noi suntem 4), all inclusive, am platit 680 euro la receptie cand am ajuns (nu ne-a cerut avans). Foarte curat si dotat, curatenie faceau in fiecare zi si mai mult decat atat, strangeau prin camera si facea paturile. Lenjeria schimbata la 3 zile prosoapele la 2. Sampon, sapun cand vedea ca nu mai este. Masa a fost super suficienta si variata, intre mese tot felul de bauturi, inghetata si dulciuri. Acces gratuit la piscine (3 piscine, din care una de copii cu tobogan), sezlonguri, mese biliard, de ping-pong, sala de fitness. Noi am fost multumiti! Cornel si Andra s-au dat cu parasuta pe apa - 45 euro, iar la Aqua park cam 180 lei - 3 persoane.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

HELLO!

Ce mai faceti? Cum va petreceti ziua pe vremea asta ploioasa? Azi am reusit sa ies cu Maria 1 ora ieri insa am iesit numai dimineata la biserica. Iar sambata ...... am lasat-o pe Maria cu bona toata ziua si noi am fost cu niste prieteni in Bulgaria la Veliko Tarnovo. A fost f frumos. A fost minunat pentru noi sa mai iesim singurei. Noi chiar nu avem ocazia dar acum ca Maria a mai crescut, dc ne tin buzunarele mai iesim asa.

BIKY - ai o familie minunata. sa fiti sanatosi si fericiti cu totii.

STEFIMIC- cum a fost la medic?

Maria doarme acum eu coc vinete si fac tocanita de maruntaie de pui ca sa fiu mai libera maine ca-i ziua "fetii" mele.

MIHAELAA- felicitari pentru noul baietel din burtica. Si a treia oara va fi cu noroc. Felicitari lui David pentru cum se descurca si in romana si in germana.Oricum copiii prind repede. Si Maria invatase cateva cuvinte in italiana cat am stat la mama.

BIKY- nu e drept... auzi sa te ajute fata la curatat ardei. Vreau si eu. Maria ne ajuta si ea cum poate adica mai mult ne incurca mai ales pe taica-su cand repara cate ceva si ia si ea patentul, cheile....

KG- 12 are si Maria mea. Sau aprope 12 ca eu de cand am vazut ca a atins iar 12 kg nu o mai cantaresc nu cumva sa aflu iar ca a dat ianpoi.

PAXELA- am vazut si eu pozele voastre de concediu. Si recunosc ca-i invidiez pe toti care au 2 copii apropiati ca varsta si care se inteleg asa bine ca Delia si Silviu. Iar Delia e super dulce in toate pozele. Are insa una facuta de aproape cand e ca un ingeras.Cred ca o pupi toata ziua.

KITTY- felicitari pentru ca ai alaptat 2 ani si 5 luni.Cred ca asa as fi facut si eu dar nu a fost sa fie. Poate la bebe 2 dc o fi mancacios si eu mai rabdatoare.

Planul meu era ca in martie cand gaza face 3 ani sa o dau la gradinita de stat de langa mine ca ar fi fost chiar in grupa cu fetita bonei care incepe gradi acum. Asa ca azi ma duc pe la gradinita si surpriza: in grupa mica sunt inscrisi 38 de copii. Cum sa fie 38 de copii in grupa mica cu o singura educatoare. A, sunt numai 17 paturi si cica fie dorm cate 2 copii in pat fie mai aduc parintii saltele si dorm copiii pe jos. Ce porcarie....deci s-ar putea ca Maria sa nu mearga deloc la gradi anul asta. eventual o mai iau cu mine in Militari din cand in cand (chiar dc fac 1 ora cu metroul) si asta este.

LAURA_OANA- succes la noul loc de munca. Sper sa fie bine pt voi.

ELYANNE- bine ati revenit. Ma bucur ca cei mici s-au simtit bine.

Bomba Mariei de ieri. Eram in masina, la semafor si numai o aud pe Maria: "Mai tati, mai, trebuie sa treci pe vede nu cand e potocaliu (adica galben)". se pare ca pana a trecut sotul cu masina semaforul se facuse galben si Maria nu intelegea de ce tati trece pe galben. Am murit de ras.

Seara cand ii este somn ca sa nu spuna ca vrea sa o culc incepe sa strige prin casa: "Toata lume la culcare"...

Mergi la inceput