Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biky Rebiana - sa va fie de bine vacanta! Pupam pe Luca pe gropita din barbita, ca tare frumusel s-a mai facut! aaaaa.....si sa-ti dea D-zeu fetita daca asta iti doresti! |
Multumesc frumos! Sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos, asta imi doresc cel mai tare! (sa fie fetita ar fi un frumos bonus )
Alexa am vizionat pozele si-am admirat copiii frumosi si mari!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
gaia.nevia spune:
iou!
ce sa va mai povestesc, suntem plini de muci... (adica Teo).
Da' mai bine nu va povestesc (sssshhssss, cred ca i-am luat on-line, de la bobocei )
intrebare: ati dat careva bronchovaxom? e bun? (nu stiu daca am mai intrebat... da mai intreb...)
banuiesc ca trebuie sa se faca bine ca sa i-l dau, dar sa-mi pun sperante in el sau vax?
de la 1 oct cica mergem la gradi. Pai am stat saptamana asta doua ore in colectivitate, si iata-l!
la bb3 nu ma mai bag nici daca imi da in scris cineva ca iese fata. Pai daca pe teo il tin mucii doua saptamani, radu ii ia in sapt doi si il tin si pe el doua saptamani si teo se imbolnaveste din trei in trei saptamani, daca mai bag un copil in grup rezulta ca voi sterge muci continuu toata viata, si voi alimenta cu seringa 5ml nurofen, eurespal, imuno... de trei ori pe zi ba cate doi, ba cate trei...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anaalina spune:
Legat de Bronchovaxom - da , noi am luat toamna trecuta si pot sa spun ca nu am mai avut raceli atat de puternice ca alta data, ne-am mentinut doar cu ceva muci pe care i-am tratat fara antibiotic. Eu am inceput cura de Bronchovaxon si vitamina C picaturi. Am inteles ca este indicata si vit C inainte de intrarea in colectivitate .
gaia.nevia spune:
multumesc frumos
sa-i treaca tura asta de mucuti si incercam si noi.
toamna trecuta am mers pe imunorezistan de la plantextract, si de atunci nu am mai avut niciun episod cu antibiotic nici noi, cu exceptia celui de Craciun, si in total a fost racit in oct, in noiembrie, de Craciun, apoi in mai, in august, si acum.
De la 1 sept a reaparut la plafar produsul si am reinceput si noi cura.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
ioanaradu spune:
si noi am dat bronchovaxom. urmeaza sa incepem luna 2. si intentionez si ursuleti cu echinaceea. dar mai astept pt ca sapt viitoare mergem la homeopat.
Rebiana27 spune:
Ioana hai de te trezeste! A nascut Aida; are un baiat mare si frumos pe nume Eric-Tudor!!!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
ioanaradu spune:
rebi ... multumesc de veste. n-am avut timp sa intru azi. am calcat tone de rufe ... si mai am cam juma de tona dar mai las si pe saptamana viitoare. ieri chiar am vrut sa vb cu ea, dar era tot idle.
Kitty spune:
Ce veste minunata...multumesc si eu Rebiana!!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie un copil sanatos care sa le aline sufletele celor dragi!
Am iesit din butoi....revin imediat sa comentez la poze ....muuulte pozee!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
kitty chiar ma gandeam ca atat ai strigat sa se anime stupul, ca acum cand s-au mai adunat matcile, ai ragusit ... butoiul cu ce era? cu must?
Kitty spune:
Buna dimineata!! Nu credeam ca mai tarziul despre care am spus o sa se faca ...mai devreme...dimineata.
Jo...butoiul este cu melancolie, sunt intr-o perioada taaare visatoare, cred ca de vina a fost luna august in care am stat acasa cu plodurile si am ascultat muzica la greu si am regasit poeziile ..am citit in prostie, numai nichita, blandiana, neruda am in cap. Si da...m-am si detasat de stup din cauza incercarilor de resuscitare nereusite.
Pup Pateiu-decalotatul!
Biky... cat de frumoasaaa e domnisoara ta....amandoua sunt frumoase, dar ....pentru aia mare tot as lua nu o pusca...ci o mitraliera...sa atingeti mai multi odata din puhoiul care o sa dea navala! Poze super...tu slabanoaga raaaaaau , cred ca ai luat-o inapoi spre 20 ani!
Si raspunsul la intrebarea ta e daaaaa....Giulica s-a desprins de tzatzica...fortat de doctor, am avut niste probleme care m-au speriat, am facut analize, am tremurat nitel, si pana la urma n-a fost chiar asa de rau, dar nenea doctorul a spus gata lapte! asta a fost cam acum o luna. Deci...2 ani si 5 luni
Crina...se pare ca v-a priit la mare,voi sunteti destinsi, Maya dulce ca de obicei. Mi-au placut mult si pozele cu peisaje. Problemele cu baia le-am avut si noi...a durat o vreme pana am reusit sa trecem peste.
Roxi nu stiu daca am vorbit despre asta, RAul are sigilate maselutele, el a avut de la inceput dintii mai slabi, asa ca foarte mult ma preocupa problema si nu trec mai mult de cateva luni sa nu merg cu el la control. Eu cred ca e o chestie super cu sigilarea asta. Pup Pufu cumintel si frumusel...cui o fi semanand oaareeee?
Loradin ma bucur mult sa te revad in stup...sper sa ai mai mult timp de noi cand o sa stai acasa! Atat de frumos ai vorbit despre puiul tau....mi-era dor sa te citesc!
Laura, ce smecher Edy, cum te alinta si apoi isi cere plata
Rebiana, ce frumosi sunteti!! Si tu si Luca! Ma bucur mult ca te-ai "reactivat".
Stefimic...tu poze? nimic?
Carmen maramusho....ia pune amantu in functiune sa faci fetita iti dai seama ce frumoasa ar iesi....daca ar semana cu Vladu?
Mihaela te pup draga mea...chiar te vad in stare de 3-4 copii, fa-i si adu-i in stup pe toti
Paxela, plimbareata stupului..dupa cum vad in poze in ritmul asta in curand Silviu si Delia o sa para gemeni
Anaalina, plimbata, am inteles, dar dovada? unde "e" pozele? Pozele cu cumintica fotomodela?
Pisica mieunata e in mare pericol, are perioada de gratie pana maine sa spuna ceva...daca nu promit sa o sabotez!
Ada, sanatate multa si muci putini la copiii desteptuti!
Andra moooor..la cata lume se perinda in jurul lui Edy nu mai intelege nimic...care-or fi frati care nu...
Despre noi? Saptamana asta Giulia a stat acasa cu capca, ca a fost in concediu, de maine cresa, sper sa fie ok. E foarte receptiva, f vorbareata, cere muzica TAAREEEEE de cum se trezeste, e rockerita si ea si frati-su...(cui o fi semanand oareeeee?) dar ma termina...doarme putin si e f activa.
Eu in continuare cu probleme mari cu somnul, pot sa numar pe degete noptile de mai mult de 5 ore din ultimele 3 luni, sunt pe punctul sa fiu dispusa sa iau ceva remedii de somn...ceea ce la mine ...e grav.
Aaa...mi-am luat Jurnalul Ioanei Pellea, o cautam de o vreme si in dimineata asta am inceput-o...m-am scufundat in ea...o incantare.
Duminica placuta va doresc!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow