Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Anda pacat ca nu ti-am zis ca nici Paradise nu m-a incantat
din aceleasi motive zise de tine.
Faina cronicuta!
La fel in Zadar se jucau copii pe ruinele romane. ![]()
Copii - pai ai mei nu stiu prea bine ce fac, inca sunt la bunici. De abia astept sa se intoarca acasa!
Pe mine ma enerveaza ca vine toamna, se face frig, deja temperatura in casa a scazut la 25 de grade si a trebuit sa-mi pun tricou, nu mai merge rochita cu bretele
. A trebuit sa pun o pilota in cearceaful de acoperit.
Vin cele 9 luni de zgribuleala ale anului 
Alinush uitai sa zic ca era tare faina masa voastra de langa mare, cea din poze. [emoticon visator la vacante]
Corap ce mai faceti, tu si plozii fosti turbulenti, acu' mari si cuminti? ![]()
Gandacel helllloooouuu!!! Ce mai faceti? Cum v-ati descurcat cu gradi? Ne mai citesti?
madau in lipsa de copii n-am mai prea gatit. Mancam de pranz la servici amandoi iar seara cate un pepene. Salata de vinete ![]()
Bic te-ai intors acasa? Sau mai esti cumva prin Ro?
mandyksch spune:
Adelina, cred ca e privat albumul de aceea nu vedem pozele, fa-l public, sau trimite linkurile in contul comun de yahoo si trimite si parola de acces la linkurile respective.
mandyksch spune:
Madau, in ultima vreme am gatit mai des ca a fost Kriszti in vacanta.Am incercat sa fac mai multe retete cu legume...ca apoi vor fi mai putine si fara gust.Asa ca am facut ciorbe a la grec, ciorba de conopida, cioba de dovlecei, de salata verde sau de spanac. Pentru felul doi, ghiveci sarbesc ghiveci balcanic (noua ne place tare mult ghiveciul), piept de pui cu susan si miere (acest fel e resortul lui tati insa, eu nu ma bag),broccoli fiert simplu in apa cu sare si piept de pui la gratar, ciuperci la gratar etc etc.
Azi m-a apucat dorul de cuib de viespi asa ca probabil ca voi face o tava.
Anda , sorry pentru masina, nu te intreb cum de au reusit cei de la spalatorie ca sa nu te mai enervez. Nasol ce zici tu de turistii romani...oare nu o sa se schimbe niciodata? Altfel cred ca e super acolo, mai ca ma si vad pe plaja ![]()
La noi s-a cam racit vremea, vine toamna
, ieri erau 12 grade dimineata pe la 7 si jumatate, azi erau 9 grade.Of urasc sezonul rece! Peste zi e destul de cald si frumos dar razele soarelui par atat de obosite.
corap spune:
helouuuuuuuuuu
niooi suntem bine in principiu, anais e racita/mucioasa/ragusita pentru ca a udat gradina in we cu apa din put, s-a udat si pe ea, ma rog, o minunatie... dar am fata mare, a spus singura la farmacie ce-o doare sa-i dea farmacista cate ceva
mare si descurcareata.
a... v-am povestit ca se juca cu ta-su &andrei cu trenulete, sine, semafoare. si a trecut pe "rosu" si i-a atras gabi atentia. asa ca ea ce face? se duce la casa de marcat (de jucarie) si scoate de-acolo 200 e euro (de jucarie) si-i da lu' ta-su s-o lase sa treaca 
in rest, plozii mei turbulenti s-au cam mamosit, mai mult dupa fusta mea, e o etapa, presupun.
astept sa inceapa gradinita
o sa mergem si noi 4 zile in Moldova saptamana viitoare
la serviciu munca ca la balamuc
azi citit cronicuta andei - chiar mi s-a facut pofta de-o cafea greceasca catifelata
miri, ne vedem da' stai sa mi se inzdraveneasca copila (sa poata manca mentosane ).
pup pe toata lumea, mi-a fost dor de voi dar n-am apucat nici macar sa citesc (pana azi, cand am citit tot cap. asta)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai