Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 10
lavi02 spune:
Adelina, m-am dus in stanga sus la "Share this album" si am obtinut link-ul asta:
http://s672.photobucket.com/albums/vv88/proadelina/Albert/
La albumul cu Parang:
http://s672.photobucket.com/albums/vv88/proadelina/Parang/
Frumoase pozele, trebuie sa ajung si eu in Parang!
Albert a crescut maaareee! Si ce blond e!
Povesteste-ne din vacanta!
mandyksch spune:
Of, Doamne tocmai am aflat ca baietelul unui fost coleg de birou a murit azi noapte
. S-a nascut cu tetralogie Fallot anul trecut in primavara. A fost operat anul trecut in vara iar acum in august urma sa faca a doua operatie.Saracutul...l-au operat luni dar inima nu a rezistat si s-a stins azi noapte. Nici nu imi vine sa cred, trebuie sa ma adun cat de cat sa ii sun desi nu cred ca exista cuvinte care sa le aline durerea, mai ales ca amandoi parintii erau atat de optimisti si aveau atatea sperante!
Adelina pozele din Parang sunt absolut superbe! Iar micutul tau este un frumusel.
proadelina spune:
Multumesc Lavi! Da, este frumos masivul Parang, al doilea ca marime din tara, dupa Fagaras, inca neatins prea tare de civilizatie, dar care incet, incet se umple de constuctii. Este un loc plin de pace si liniste. Ma folosesc de o urcare pe munte pentru a ma incarca cu energie pozitiva, iar vara aceasta am urcat de 3 ori. Am urcat in Parangul Mic (2074 m) si pe varful Carja (2405 m), de unde am facut pozele de sus. Drumul nu este prea bun, dar eu sunt adepta excursiilor cu rucsacul in spate. ![]()
Saptamana de concediu a sotului am petrecut-o la Debrecen (Ungaria), la hotelul din poza. Cazarea foarte buna, serviciile ireprosabile, preturile putin mai mari ca la noi, dar pentru calitatea serviciilor merita toti banii. Mi-a placut mancarea traditionala maghiara (de altfel, sunt destul de familiarizata cu ea de la soacra-mea
). Am bantuit prin oras, prin magazine, am fost o zi in excursie la Budapesta, pe 20 august, ziua infiintarii Statului Maghiar, au fost concerte, spectacole, focuri de artificii... deci, fain. In apropierea hotelului era parcul acvatic, unde am fost sa facem o baie. Parcul acvatic are bazine pentru adulti, pentru copii, tobogane... Din punctul meu de vedere il recomand cu caldura.
Adelina si
Albert
proadelina spune:
Multumim de compliment Mandy!
Trist!
pentru parintii acelui baietel!
Adelina si
Albert
Mihaelutat spune:
Hello heloo.
Am intrat sa dau un semn de viata. Supravietuiesc la limita de jos, nu am avut dect cateva zile de vacanta, plec de aici pe la 11-12 noaptea, astept cu interes sa ne bage in fara plata.
Sper sa intru maine sa va dau cateva detalii despre noi, despre copil mai ales din ce stiu de la bona si barbat.
Sa de/a Domnul sa se aporbe chestia cu fara plata.
Mita
anda77 spune:
corap, foarte funny anais cu cate ceva de raceala:)
adelina, abia astept sa vad si eu poze din parang, acum nu am timp
mitzo, in ritmul asta o sa ajungi sa-ti doresti disponibilizarea. ce faceti mamica pana la 11 noaptea? ministresele au chef de munca inteleg.
lavi, si la tine ma gandesc cand fac unele poze ca tu esti excursionista de meserie si sper sa-ti placa unele dintre ele, mai deosebite.
fetelor, am nascut o filosofie in acest concediu:)) : ii invidiez p-astia bogati de-si permit sa traiasca in fiecare zi a vietii cum traim noi doar in concediu, o saptamana-doua pe an. nu-mi vine nicio idee ce-as putea sa fac sa nu-mi mai calculez facturile lunare, sa ma stresez cu banii, mancarea, bolile, curatenia, sefii, slalomul social...partea proasta in concediile mele e ca ma intristez ca dureaza rasfatul asa putin...eh, asta e.
ziua 6- joi.
am stat jumatate de zi la piscina hotelului, ca nu o incercasem. plus ca eram doar noi si inca o familie de romani acolo (nu dintre aia care au facut scandal) cu care ne-am imprietenit nitel.
a stat nichita toata ziua cu colacul in piscina, a invatat sa ridice picioarele in spate si sa dea din ele plus ca dea din maini ca un catel prin apa. deci progres:)
la pranz am trancanit tot langa piscina cu cealalta familie (din galati) despre politica si emigrare (subiectele romanului:), na)
cea mai buna salata greceasca de pe insula se face la barul mini-hotelului nikoleta:)
dupa-masa am plecat cu masina pe coasta, am vizitat oraselele din vest. nu m-a dat pe spate vreunul, gen statiuni ok si atat. mai putin unul putin spre munte, sotiris parca, dar trebuie sa ma mai uit nitel pe harta ca le incurc la cate am vazut in goana. asta era un orasel pe varful unei mari stanci, masinile se lasau la intrarea in sat, in fata bisericii deoarece pantele strazilor erau asa abrupte incat nu prea poti urca cu masina, mai ales ca e loc doar de una singura ( sunt stramte), dar nu au sensuri unice:). care are noroc:)
apoi am vrut sa vizitam fabrica de bijuterii iris gold, dar se inchisese la ora aia, in schimb am vizitat magazinul de prezentare, cat un mic mall. numai cu bijuterii. preturi: de la 6 euro la 3000 euro. nu mi-am luat nimic ca ce-mi placea era peste 100 si e recesiune. aveau crestale swarowski, manufacturate de ei, la jumatate de pret fata de preturile din magazinele swarowski. dar parca si monturile difereau putin la calitate, cu minus pt greci desigur. diamantele erau montate mult mai ingrijit desigur, dar si preturile erau pe masura, desi mai mici decat in romania. adica se vedea ca e magazin de fabrica. mitza cred ca ar fi zabovit p-acolo:)
mai vroiam sa vad un amfiteatru luminat , dar n-a mai fost timp.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Adelina cum mai arata oraselele de pe valea Jiului: Lupeni, Vulcan, Uricani? Tot asa parasite ca acum cativa ani cand ;e-am vazut eu sau se mai misca ceva?
Mandy condoleante parintilor, trist.
Mitza iti dorim concediu fara plata, disponibilizare, ce vrei tu!
Anda crezi tu ca bogatii n-au nicio problema pe cap: ce masina/tzoale/bijuuri sa-si ia ca sa fie in trend cu vecinu', sa nu se faca de ras la petreceri mondene samd. Crezi ca-i usor?
Iar marele, foarte marele lor stres e sa nu-si piarda bogatia si pozitia sociala pt ca probabil nici n-ar fi in stare sa se adapteze la altceva.
Gandeste-te ca viata ta nu e trista deloc, e o viata normala, cu bune si rele, n-ai mai multe necazuri decat media po****tiei globului ![]()
Concediu placut in continuare!!
maria_alexia spune:
Lavi, hai ca e tare asta cu "n-ai mai multe necazuri decat media po****tiei globului", o sa incerc sa mi-o amintesc mai des. You made my day
.
Anda, cand era sa zic si eu ca ati avut o zi de leneveala pe langa casa (cum se mai cere in concediu, nu poti fi chiar tot pe drum), atunci vad ca ati recuperat kilometrii pe seara. Mi-ai facut chef de o planare prin Thassos - cu google-earth-ul desigur
(Hehe, ce seara placuta petrecusem noi in bora-bora acum ceva vreme...
)
miri__b spune:
de la fi-miu
mergem sa facem analizele ptr gradi de dimineata. Cand a intrat in cabinet in loc de buna ziua i-a zis asistentei "ti-am adus cacatelul".