Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Miri, mortal David!

Anda, ce mult imi plac povetile tale din vacanta!!! Abia astept poze!

Eu azi o duc pe Daria la gradina zoologica din Baneasa... Sper sa nu fim dezamagiti !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Hallo! Lavi - mie nu mi s-a parut parasita Valea Jiului. E drept ca au plecat oamenii in numar mare atunci cand s-au dat ordonantele, dar cei ramasi au inceput sa construiasca, sa se extinda, dovade ca in zona in care stau, pe o raza de 500 de metri sunt deja 2 supermarketuri si se mai construieste unul.
Azi mergem la sora-mea deoarece suntem invitati acolo.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hai sa aduc subiectul pe prima pagina, nu ca as avea ceva interesant de spus, dar prea ne-am dat la fund

Anda, savurez jurnalul zilnic, visez si eu cu ochii deschisi

Proadelina, v-am vazut pozele, am oftat iar dupa munte si mi-a placut mult cavalerul blond

Miri,super David cu replica lui!

Mandy, condoleante parintilor! Grea incercare:(

Cami, excursie placuta!

La noi ploua tare, s-a adeverit prognoza, avem program casnic, am chemat viitorii fini la noi sa facem impreuna papa pt pranz. Duminica viitoare avem nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Mai scriu si eu putin, va citesc mereu dar mai greu cu scrisul ca sunt mereu in criza de timp. De la noi nimic nou, astept sa reanceapa gradinita ca sa nu o mai chinui cu mine la servici si sa aiba si ea un program de copil normal.

Anda , abia astept sa vad si pozele ca din cate povestesti a fost super concediul

Noki , cand va intoarceti?

Ioana , deci saptamana viitoare cununati sper ca vedem si noi poze apoi

Camy , cum a fost la zoo? a fost incantata Daria?

Proadelina , foarte frumos si concediul vostru iar Albert e un dulce

Mihaela , urata situatie la tine la servici, sper sa se rezolve in bine

Joy , nu mai spui nimic de voi?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

si noi asteptam gradinita.amandoi inca mucesc bine,dar andrei si mai bine.o rezolvam cu batista bb.

am tot facut achizitii ptr gardi.am reusit sa o trec la grupa mijlocie,ca din greseala au trecut-o la mica.vreau ca la 6 ani si 9 luni sa inceapa scoala.

anda, super jurnalul!si eu imi inchipui ceea ce descrii tu si visez cu ochii deschisi.

m-am amuzat tare pe seama replicilor copilasilor!judeca bine pentru varsta lor.

proadelina, impresionante pozele de la munte! iar albert, un flacau pe cinste, ce mare s-a facut!
chiar e liniste multa pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

la noi trebuia sa se inceapa gradi pe 1 sept, dar s-a suparat directoarea ca nu s-au implicat parintii sa puna gresie pe scari si e lacatul pe poarta.Nici nu stiu in ce grupa e, la ce invatatoare, si eu l-am inscris la grupa mijlocie.Nu am facut toate cumparaturile.Nu am luat incaltari, trening, si wk viitor plecam la munte.fara copil, toata firma mea ,fiecare cu partener.criza mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza, haideti cu povesti de week-end!

Noi am petrecut ieri toata ziua cu viitorii fini. Ma astept sa iasa o nunta super faina, io nu mai pot de nerabdare sa topai un pic Saptamana asta trebuie sa ma cam abtin de la mancare, sa pot inchide fusta de nasa pe mine, ca da semne de rebeliune

Miri, prerea mea ca e mai bine ca nu s-a pus gresie pe scari (chiar e neaparat nevoie?), ca sa nu aveti pe ce aluneca. Nu baga multi bani in haine, la gradi de obicei este extrem de cald, ai sa vezi pe parcurs ce va trebuie. O saptamana cat mai scurta pana la iesirea la munte!

Cami, ati fost la Zoo Baneasa?

Mara, sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Ne-am repatriat din cncediu. Nu pot sa cred cat e de frig aici. Ieri dimineata eram la 35 de grade, seara la 15. Horror.

In vacanta cum sa va zic...vorba filosofiei Andesti...ca-n vacanta, sublim, deci. Am vizitat o gramada, am poze duium, dar trebuie sortate si apoi puse cu explicatii&co, deci dureaza. Ne-am simtit exceptionar, a fost probabil cea mai misto vacanta de pana acum.

Eu nu vreti sa stiti cum arat, am 5 kile in plus!!!!Deci de azi, 2 saptamani de cura de-aia drastica. Clasic.

Sarah a reinceput de azi de dimineata gradinita, cu vesti cam naspa: i s-au schimbat ambele 2 educatoare , iar prietenele ei de suflet sunt la grupa mare acum - pregatotoare, adica (stiam asta, nu-i bai) doar ca ce nu stiam e ca nu se vor mai vedea dimineata pana la ora 9, ci doar dupa-amiaza, dupa somnul de pranz. Deci cred ca se va lasa cu jale mare de tot pana la readaptare.

La serviciu perspectivele sunt sumbre, asa ca vorba unei colege "bine ai revenit in Romanica".

Amu ma duc sa ma apuc de ceva treba, ca am restante cu duiumul.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!!

Da am fost la Zoo Baneasa ... nu pot sa zic decat ca mi-e mila de bietele animale! Sunt cateva, dar nu de speriat ! Daria ar fi vrut sa vada mai multe - ea voia si zebre, pinguini, elefanti , girafe ... Vise, taica! Ce sa zic, a fost bine si-asa, am scapat de-o grija!

Mara, sanatate multa piticilor! Tu zici ca o dai pe pitik la 6 ani si 9 luni la scoala??? Eu nu am tragere de inima in sensul asta - adica sa o dau la 6 ani si 8 luni mi se pare cumplit ! Imi povestea o amica in dimineata asta ca fata ei a avut ca tema in vacanta mare de la clasa 1-a bibliografie de 18 carti de citit si o carte cu exercitii(cat un manual). Mie mi se pare prea mult!

Mandy, condoleante parintilor!

Noki, bine ai revenit! Asteptam poze cu viu interes!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata pe ploaie!

Am revenit dintr-un we romantic la Balcic, f frumos a fost si bine ne-am simtit !
Sambata am avut vreme buna, 32 de grade, plaja, baie, o cina delicioasa si un cocktail dupa.
Duminica s-a innourat dar eram pregatiti pt asta, de dimineata ne-am plimbat prin Balcic in sus pe stradute, foarte dragut, inca o data pe faleza, pranz la ferma de scoici(f proaspete, excelente) apoi Ro pe la Negru Voda si prin sudul Dobrogei.

Am stat vreo ora pe la Adamclisi, monumentul ca monumentul, ca e refacut, dar ne-a impresionat mult orasul roman, ne-a aratat paznicul sapaturile care se fac acum. Din pacate nu sunt fonduri si merg incet sapaturile chit ca arheologii sunt pasionati. Tot din pacate nu e imprejmuit, nu se plateste intrare, securitatea e aproape de 0, se poate fura si distruge. S-au montat totusi niste panouri explicative sa intelegi ce si cum. Mie mi-a placut f mult (bun, eu sunt un pic pasionata de civilizatia romana cu ruine cu tot).

Apoi la pestera Sf Andrei si cu bacul, spre casa, am ajuns pe la 22.30.

Dragut la Balcic, noua ne place mult, faleza e luunga, au continuat-o pana la Albena cred, cu fonduri europene au refacut-o si intarit-o intre Balcic si Albena, contra eroziunii.

Pe faleza terase dragute, cochete, tarabe doar cateva. Mancarea buna, peste proaspat & co. Preturi OK.
Pe plaja nu te agreseaza nimeni sa-ti vanda nimic, nu muzica, nu "DJ", esti lasat in pace sa te odihnesti.
Am dat 33 EUR pe camera dubla la hotel Helios ***, chiar langa plaja. O agentie romaneasca, plaja.ro avea camera la 43 EUR, noi am dat 33 prin rezervare direct la hotel. Inteleg sa-si puna un adaos dar 30% mi se pare enorm.

Noki & Anda bine ati revenit! Asteptam pozele!

Adelina eu am fost in Retezat in 2003, am urcat pe la Pietrele si am coborat pe la Campul lui Neag si apoi pe Valea Jiului. Atunci arata cam dezolant totul in afara de Petrosani. Ma bucur ce-mi zici, ca zona isi revine, pt ca e tare frumos acolo.

Ioana bafta cu naseala, sa fie frumos!

Miri e cald de obicei in gradinite, echipamentul normal de interior e tricou cu maneca scurta sau lunga + pantaloni de preferat cu elastic sa se descurce singur copilul la toaleta. Cu fermoar si nasture e mai complicat. Sosete in picioare si pantofiori usori.

Noki bafta cu readaptarea la gradi!

Cami cum a fost la Zoo?

Mergi la inceput