Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello, ce frumos e sa te intorci de la vara la toamna direct:(( si sa mai si afli ca iar nu intra salariul pe card o perioada nedeterminata...
ma duc la treaba, a naibii de perspectiva...
poze zilele astea

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, sa-ti fie de bine we romantic!
succes noilor gradinitari!
hai mai cami ca nu e chiar asa sinistru la zoo, nu sunt flamande. nu mai tii minte de pe vremea lui ceausescu cum erau? atunci era jale pe bune.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

La gradinita directoarea ne-a anuntat ca vrea sa puna gresie pe scari , nu ne-a dat alternativa, si eu sunt pro mocheta.
ieri am fost cu prietenele la cumparaturi David a fost cu tati , iar au cumparat pestisori, avem deja 12, o data cred ca le-a dat juma de borcan de mancare, acum nu mai are voie sa le dea decat daca e un adult langa el.cand s-a trezit dupa somnul de pranz iar voia la magazin sa cumpere pestisori.
ce vreme e afara, am cascat de 20 de ori pana acum.plus ca n-am haine de toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami postasem deodata, cred.
Pe Silvia am dat-o la 6 ani si 7 luni la scoala, nu a fost deloc cumplit. Pe Nati o voi da la 6 ani si 10 luni, normal.

Silvia a avut tema de vacanta un caiet tip de vacanta, foarte dragut conceput, despre cum isi petrec vacanta un frate si o sora, ba la mare, la bunici, la munte etc, cu exercitii si la lb romana si la matematica si cunoasterea mediului. Si de terminat caietul-tip de recapitulare pe care l-au inceput in ultimele saptamani de scoala. Plus citit de voie.

Si-a terminat temele la jumatatea vacantei, lucrand cam cate o ora pe zi in fiecare dimineata mai putin duminicile si primele 2 saptamani cat am fost in Croatia. Acum doar citeste zilnic. Mi se pare rezonabil.

Cred ca in problema temelor conteaza foarte mult invatatoarea, sa gasesti una rezonabila, nu absurda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Ce vreme de kko

Ieri am fost la niste prieteni si am prestat un gratar pe ploaie, da' a fost frumos. Fimea s-a indragostit cu aceasta ocazie de Duni, piticul povestitor (il avea fetita gazdelor), asa ca tre sa ma dau peste cap sa i-l cumpar. Frumos dealtfel, nimic de zis, dar nitel cam scump. Si pe praful asta....

Readaptare usoara ultimelor "calatoare", Anda & Noki , asteptam pozele

Lavi sa va fie de bine blimbarea!

Miri nu te mai stresa cu gresia de pe scari, si la Miru e la fel si sa stii ca n-a patit nici un copil nimic. Era mai bine cu mocheta, na, dar e si pt ei mai usor de intretinut gresia, gandeste-te ca vine zloata si noroiul

Apropo de vremea rece, taman am realizat ca nu prea mai am geci groase pt maimutza, ceea ce ma deprima si mai rau, ca si asa suntem cu bugetul pe butuci. Si pana nu termina astia din justitie greva frecam menta. E ca dracu'

Miru asteapta cu deosebit interes reinceperea gradinitei, eu ma ocup sa fac rezervari pt munte, ne-am hotarat s-o ducem totusi cateva zile la Vila Bran, mai mergem cu niste prieteni, speram sa fie ok. Si apoi gata distractia, trecem pe buget de austeritate pe termen nelimitat

Ma duc sa mai margelesc cate ceva, spatamana asta ar trebui sa-mi vina si mie comanda de Swarovski, abia astept, sunt mai rau ca un copil in asteptarea lui Mos Craciun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miri la fel ca Mada zic si eu, la Nati la gradi e gresie pe hol si parchet/covoare/mocheta in clase, mi se pare normal sa fie gresie in spatiile unde se intra cu incaltamintea de afara pentru ca trebuie spalat pe jos zilnic.

Noki si eu trebuie sa intru pe slabire, iar bat la limita superioara acceptabila. Asa ca-ti tin companie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, m-ai terminat tu cu curele tale de slabire. Pai daca tu tii asa ceva, eu ce sa mai zic?

Miri- si la Sarah tot gresie e pe scari. Nici nu am vazut la vreo gradi mocheta. Mi se pare f. greu de intretinut.

Madau- nu mai stiu...la ce hotel ai fost tu in Turcia?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki, la Susesi am fost

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Io ma gandeam la scarile de la intrarea gradinitei, nu la cele interioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Stiu ca o sa va suparati pe mine da' aveam nevoie sa ma descarc si eu undeva ca sunt chiar la fundul butoiului aluia stiti voi care...
Am fost sambata la priveghi si de atunci sunt intoarsa pe dos si imi vine sa ma toooot duc...nu stiu unde dar simt ca sunt ca un butoi cu pulbere A fost sfasietor si atat de dureros ca ma durea carnea pe mine, si nu ma puteam opri din plans...in loc sa fiu un sprijin...Doamne nu stiu unde esti, cred ca nici macar nu esti! De sambata ma intreb ce sens are viata asta? Pentru ce ne chinuim? Pentru ce dam cu capul de pereti? Pentru ce? Ca oricum cu totii sfarsim intre patru scanduri si la 2 m sub pamant! Pentru ce trebuie sa sufere unii atat de mult? Intr-o viata scurta de 1,5 ani? Nu cred ca voi intelege vreodata.Acum stiu doar ca sunt atat de furioasa si neputincioasa si ca imi vine sa urlu, si plang pentru ca nu pot face nimic.
Va rog sa ma iertati...da' chiar nu mai pot.

Mergi la inceput