Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy draga, te inteleg ... din pacate nu prea putem face nimic! Sunt alaturi de voi si va imbratisez cu drag!

Referitor la Zoo - am fost dezamagita de "presentare", ca sa zic asa ... Animalele nu sunt nemancate, n-am spus asta, dar nu se vede "mana omului" mai deloc ... vegetatii crescute aiurea, pe gardurile custilor de aproape ca nu se zarea nimic... Amenajarile pentru animale carnivore - la ursi spre exemplu si lei - pe langa peretii aceeia construiti din lem mai au si "pereti" din geamuri, care geamuri erau murdare-murdare, de abia se zarea cate ceva! Parerea mea e ca ar putea sa mai curete pe ici-pe-colo, ce e amenajat mai nou e asa de "ochii soacrei".

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy , cred ca nu prea exista cuvinte de consolare adresate parintilor in astfel de momente. este cumplit de trist si nedrept. ne razvratim neputinciosi, ne simtim mici si neinsemnati, si doar trecerea timpului mai estompeaza durerea.

Imi pare rau de durerea ta, a parintilor copilului.eu cred ca sprijinul cel mai mare pe care l-ai dat a fost insasi prezenta ta, cu lacrimi, cu durere si tristete. nici nu poti reactiona altfel in momente atit de crunte.

Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mandy te imbratisez cu drag, imi pare tare, tare rau! Multe lucruri ni se par nedrepte, dar uite ca nu avem ce face

Si eu am fost saptamana trecuta intr-o pasa tare proasta, baietelul prietenei mele a facut o criza renala (are 10 ani, cum naiba o avea pietre la rinchi la varsta asa nu inteleg..), era la bunica lui, vecina cu mama, si cand il auzeam cum tipa si cum se vaita de durere va rog sa ma credeti ca mi se rupea carnea de pe mine. Mai ales ca-l stiu de nou-nascut, l-am "crescut" ca sa zic asa. Am sunat la Salvare de 4 ori si m-am balacarit cu toti pe acolo ca a durat 1 ora pana sa vina.. Apoi seara cand m-a sunat maica-sa sa-mi spuna ca l-a internat efectiv m-a bufnit plansul.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mandy ce trist...nici n-am cuvinte de consolare, de altfel cred ca nici nu exista!

Fetele vacantiere, Anda, Noki si Lavi, bine ati revenit pe meleaguri tomnatice!

Azi la servici a fost nesperat de calm, si cum biroul meu are o pozitie strategica, vad pe toata lumea care vine/ pleaca, nu imi scapa nimic . Azi toti isi iau talpasita - alias bici - de pe la 17h. In ritmul asta devin "radio sant" ca sunt consemnata sa stau pana la 18h .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki, Anda , bun venit acasa! abia astept sa vad poze

Lavi , ce-mi place ca va plimbati mereu ceva poze vedem si noi?
A fost super pret la hotel fatza de agentie!

Mandy , nu am cuvinte

Aseara Bia si-a bagat degetul in nas si ia curs sange pana in gura, sa inecat si norocul meu ca a fost Mihai acasa ca daca eram singura eram pa pur si simplu nu se mai oprea sangerarea! apoi ea nu mai putea de ras ca o amuza faptul ca eu eram in pragul lesinului chiar nu mai inteleg copila asta!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Seara buna fetelor.

Mandy iti inteleg frustarea, durerea, disperarea, furia si dezamagirea care te cuprinde in asemenea momente.
Nu stiu daca exista pe lumea asta cuvinte care sa "linisteasca" vreun parinte in asemenea situatii. Eu cel putin nu cred, pt ca nu le-am gasit.
Esti alaturi de persoana respectiva, suferi in acelasi timp, dar totusi nu simti durerea sfasietoare cum o simte ea.

Mi-au dat lacrimile citind postarea ta; inca de cand ai zis zilele trecute de nenorocire.

mi se pare nedrept ca sunt atatia ticalasi nenorociti pe lumea asta pe care nu stiu cum ii mai rabda Pamantul si Bunul Dumnezeu si un suflet nevinovat de copil sufera asa de mult si ajunge in patru scanduri.

nu vreau sa-mi revars acum mania, doar subliniez ca NU-I DREPT!!!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sa aibe grija de sufletul lui si de parintii pe care i-a lasat in lumea asta nedreapta.

Mi-am adus aminte ca m-a mancat undeva si m-am uitat pe un link primit de la "povestiri adevarate" (nu m-am abonat eu la ei, mi-au gasit cine stie unde adresa) si erau imagini cu baietelul acela omorat de asistenta sociala.
imagini de la morga dupa ce-i facusera autopsia, imagini nelucrate, imagini pe "viu" adica nu erau mascate, se vedea carnea arsa de urmele de tigara, cum ii taiase ea preputul (ca la decalotare) pe motiv ca-i aparusera niste bube pe putza!!!, cum ii ciuntise urechea ca avea acolo niste bube urate, cu fata umflata de lovituri, ii cursese sange din nas...si ....muuuulte altele. De fapt copilul a murit in urma axfisiei cu alimente! Adica l-a fortat sa manance si sa inghita si s-a inecat.

M-am rugat pt copilasul acela de 4 anisori si inca ma mai rog sa se joace cu ingerii acum si sa numai sufere. Ma gandeam ca daca as fi putut, as fi trecut eu prin ce-a trecut el, nicio fiinta in lumea asta nu merita cate a patimit el.
de fapt, nenorocita care i-a facut asta merita sa sufere insutit.

...................................

Eu sunt prin zona, baietii sunt la tara pt inca cateva zile, din nefericire sunt zile urate.
Cresc, sunt rasfatati, nu prea mai sunt asa disperati dupa mine. Au momente cand mami sa faca cutare si cutare si cutare lucru. Ma conformez cat pot.
in rest...suntem cat de cat sanatosi si pt asta multumin Celui de Sus.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, sa fiti voiosi si sa petreceti pe cinste!.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Mariutelor!!!

Mandy asa e, foarte trist si revoltator, astea-s necazuri adevarate.

Sa nu ne mai suparam si deprimam pentru toate nimicurile si sa ne bucuram cat putem de toate momentele frumoase.

Catutza din pacate n-am prea facut poze pentru ca erau bateriile pe terminate si am plecat fara baterii de rezerva. Am facut cateva pe inserate, nici nu stiu daca a iesit ceva.

Aoleu si cum i-a oprit sangerarea Biancai?

Madau si ce face acum baiatul, l-au operat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR sa fiti sanatoase si tot ce va doriti!

Trebuie sa va marturisesc ca am vazut pozele din contul comun si sunt superbe!!!!
Au crescut copiii nostri...ce a mai trecut timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Hello si de la noi,

V-am citit dar mai mult pe fuga, am avut si treaba si am fost si mai pleostita, asa, cred ca acum e mai bine. O contributie importanta a avut/o faptul ca merge copilul de ieri iar la gradi si pot sa mai fac una-alta, a fost si pt ea o perioada grea, dar s-a rezolvat cu mult tact, am primit si intelegere de la gradinita.

La multi ani Mariilor! Petrecere frumoasa!

Mandy, imi pare tare rau pentru toata durerea celor implicati. As vrea sa fi descoperit eu un sens al lucrurilor si te pot alina, din pacate cred ca nu exista un motiv superior, ca lucrurile se intampla, pur si simplu.

Lavi, noki, Anda sa va fie de bine vacantele reusite.

Roxi, tu cum te mai simti?

Lavi, plimbareti tare sunteti voi, ce fain, mai ales cand pui si emoticonul cu inimioare

Catutza, interesante lucruri o amuza pe Bia, se face chirurg. Dar a inteles totusi ca se poate infecta si e dureros, nu?

joy, si cum o sa faceti voi, va merge Vlad la gradi si Alex ramane la socri, sau cum?

Eu mai am 2 zile si plec la sora/mea, trebuia sa vina mama sa il ajute pe tati cu Maya, dar mama nu se simte prea bine, iar daca ii aduce asta mica si vreun virus de la gradi ar putea fi chiar rau. Asa ca vor ramane ei doi singurei 10 zile, ma uitam la ei dimineata cum dorm si mi s-a facut dor deja.

Aseara am schimbat pt Maya hainele de vara cu cele de toamna, multe perechi de pantaloni ii sunt acum pana la glezne, are 3 buni, tre sa ii mai cumpar, o sa ii iau din Toronto, ca sunt preturi mai bune, in general. Ma apuca nostalgia cand pun deoparte haine ramase mici

pupici tuturor

Mergi la inceput