Colectia de toamna - iarna 2005 (246)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha n-am fost in vacanta, doar in we dar am profitat la maxim, a fost foarte frumos.
sper sa ti se rezolve toate problemele.
Drum bun spre Canada si mai ales inapoi sa ne reluam tabietul intalnirilor de vineri dupa amiaza!

Si eu sunt cu nostalgia hainutelor.

Joy si eu singura acasa, fara copii, ultimele zile, de abia astept sa se intoarca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MARIILOR! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ce-i mai bun si mai frumos!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si La multi ani sarbatoritelor zilei, mamici si fetite! Baietei Mariani nu avem, iar daca sunt ceva tatici cu acest nume, le uram zi lor LMA!

Eu sunt tare amarata, bunica mea e din ce in ce mai rau, au dus-o ceva rude de urgenta la spital, acum asteptam un verdict. Simt cum incet-incet ma paraseste speranta ca o vom mai avea mult timp alaturi de noi. Iar ea m-a crescut pe mine pana la 5 ani, o iubeam mai mult ca pe mama, a fost mereu aliata mea, toate vacantele le petreceam la Bistrita. Groaznic sa vezi cum o persoana atat de plina de viata se stinge incet.

Ma duc sa ma re-ingrop in maldarul de dosare.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Noki, of, of, imi pare rau ca nu e bine bunicuta ta.

Lavi, si un weekend e o mini-vacanta, la mai multe, oricum! Da, da, si eu de-abia astept sa ne vedem vinerea, sa facem si schimb de carti (la loc si in continuare). Am ceva de F. Dolto (Femininul) care cred ca o sa te intereseze, stiu ca spuneai ca iti place (sper ca nu incurc borcanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mandy ma trec fiori citind ce ai scris..e cumplit ,nedrept si de fapt orice am spune noi ,acei parinti vor ramane cu rana in suflet si isi vor plange puiutul toata viata.Dumnezeu sa aiba in grija sufletul lui nevinovat!

Mergi la inceput

Noki uf, imi pare rau. Doamne ajuta! Sunt alaturi de tine!

Miha nu incurci borcanele, ofcorz ca ma intereseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Nokiutz imi pare rau sa aud ca bunica ta trece prin asa momemte grele!

Cristina N cum mai sunteti?

Roxiutz tot in pasa aia urat colorata esti?

La noi e vara, sunt 30 grade cu soare plin si cer albastru... Inconveniente: sunt la servici si astia dau aerul conditionat la maxim asa ca am un shal in spate si sunt pe cale sa nu ma mai opresc din stranutat
Da, da asta e perioada cea mai buna de vizitat Olanda...sunt cele mai mari sanse sa poti merge la plaja!

Editez ca am scris aiurea, adica am intercalat in reveriile mele si nu se intelegea nimic

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

La noi e ger, adica sunt sub 20 de grade.
Alinus misto de voi !
Ma enerveaza si pe mine obsedatii aerului conditionat pus la 17 grade asa ca simpatizez cu tine.

Noki, ca sa-ti mai treaca un pic din suparare te invit la un ceai verde fara zahar , face bine si la zgribuleala si ajunge sa-ti chiar placa la gust dupa ce te obisnuiesti cu el.

Eu ma delectez acum cu unul, ca am avut niste bug-uri naspa, cred ca le-am rezolvat, rulez testele, sper sa treaca si sa plec acasa. (in vacanta vin la 10 la servici, nu va speriati, nu sunt aici de la 8, dar oricum acasa mi-e urat singura!)

Mergi la inceput

Termometrul lavinesc (cred ca si Noki-esc, si bb_alinus-esc nu?) zice asa:
> 35 prea cald
25-35 OK
20-25 frig
< 20 ger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Termometrul lavinesc (cred ca si Noki-esc, si bb_alinus-esc nu?) zice asa: