Colectia de toamna - iarna 2005 (246)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_alinus spune:
Vremea asta insorita imi da o stare aiurea.... ma uit pe geam si vad cum copiii sunt plimbti de parinti, cum toata lumea profita de soare, care mai de care cu tinute de surfing, plaja, joaca etc (asa e cand o parte a po****tiei de aici nu lucreaza :)) iar eu stau inchisa in birou si imi storc creierii cum sa mai fac cu miss sa gasesc o solutie de after school ca deocamdata n-am. Trebuie sa o iau la ora 18h de la after si eu lucrez pana la ora aia...Cat de tampit sa fii sa faci un asa orar... de altfel la toate e asa, la magazine, servicii, scoli, etc. Nu stiu frate cum functioneaza sistemul astora,ca totusi se pare ca functioneaza...
lavi02 spune:
Alinus
lumea asta-i nedreapta! Unii se plang de frig, altii de caldura, ca exista dar nu se pot bucura de ea.
bb_alinus spune:
Pai da mai Lavi ca daca am fi multumiti integral am intra in sfera perfectiunii...
Stiti cum isi iau libere olandezii? In functie de previziunile meteo...pe cuvant!
Da io ma simt aiurea ca azi am avut o zi atat de calma ca nu mai stiam ce sa fac...si nici pe net nu pot sa stau mereu ca nu avem voie. Iar colegele mele sunt in vacanta, una in Portugalia si una in Bulgaria, la Plovdiv.
Apropos, am un coleg ( in biroul alaturat) care a fost vara asta in vacanta 10 zile la Varna. Si ce am inteles de la el ( nu am intrat in amanunte) ca a fost frumos, hotel de prestatie, foarte frumos si dotat insa imi zicea ca in afara complexului nu era nimic interesant... Adica a trebuit sa stea mai mult in hotel si pe plaja privata... M-am mirat sincer pt ca tipul e un tinerel destul de curios de ce il inconjoara or mi-e greu sa cred ca nu avea ce face in zona...
Gata, ma duc acasa la miss:))
Ina869 spune:
La multi ani Mariilor! 
Nokisor
, imi pare rau de bunicutza ta!
Miha80 eu stau la cca 30-45' de toronto, daca ai chef si timp poate ne intilnim, vrei sa-ti trimit nr. meu pe pm? desi ideea m-ar incanta mult, mi-e greu sa vin in toronto cu cei mici, este foarte aglomerat si Bobby are program de somn pe care incerc sa il respect, asa ca daca ai putea tu sa ne vizitezi ne-am bucura.
S-ar putea sa plecam citeva zile intr-o mini-vacanta, dar nu-i batut in cuie, depindem de mai multe chestii.
Va pup, sint intr-o pasa tare nasoala, deprimata, vad ca nu conteaza in ce colt al lumii traiesti, boala asta face ravagii.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
miri__b spune:
in ton cu starea vremii si cu tragediile de mai sus miine ma duc cu maica-mea sa faca cistescopie( cred ca asta e numele)
Si David asteapta gradinita cu muci si cu o tuse urata,si n-are cine sa-l duca la dr.deoacamdata il tratez de capul meu.
multa sanatate tuturor si da Doamne sa nu primesc vestea cea mai neagra miine.
catutza spune:
azi dau de baut
asi sarbatorim 8 ani de la nunta si ziua Mariucai normal 
La multi ani tuturor Mariilor!

Miri , sa dea Dumnezeu sa fie bine mama ta
Lavi , sangele s-a oprit singur dar a curs totusi destul de mult, sper sa nu mai bage mana in nas niciodata ca tare rau m-am speriat!
Mihaela , drum bun-adica zbor lin , petrecere frumoasa la nunta si intanlire placuta cu Ina (sincer va invidiez ca va intanliti)
sa faceti poze multe multe!
Ina ,
sa treaca starea rea. Ce fac copilasii, cand incepeti gradi?
Alina , em fost la Varna de 4 ori si sincer nu ai ce face, am fost in trecere nu am avut timp de vizitat dar nu cred ca ai ce sa vezi mare lucru.
Noki , ma rog pentru bunica ta , te
si fii tare, daca poti da o fuga sa o vezi
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihaela_80 spune:
Vin eu sa sperii iubitoarele de caldura cu termometrul personal
sub -20 prea frig
-20 - 0 iarna f draguta
0-10 acceptabil
10-20 perfect
20-25 treaca/mearga (in special daca nu e soare puternic
peste 25 prea cald
peste 30 horror
Ina, multumesc de invitatie. Cum pot sa ajung la voi din centru, unde sta sora/mea? E nevoie sa ma duca cineva cu masina sau pot sa iau ceva metrou? Te sun de acolo
. Eu am iesit cu forte noi dintr/un episod oarecum depresiv, am un tonus foarte bun, o sa fiu un exemplu pozitiv, vai de capul meu![]()
Alinush, aiurea cu lucratul pana la 18.00. Mai devreme cu juma de ora e bai mare daca pleci?
Miri, Doamne ajuta sa fie bine maine cu mama ta, nu te gandi la ce e mai rau! Sanatate si lui David!
Catutza, la multi ani fericiti inainte!
Multumesc pentru urarile de drum bun.
felicia74 spune:
salutare! Am revenit dupa 10 zile, din lipsa de net, ce s-a busit in urma unei pene de curent de 2 ore. Timp in care am facut n sesizari a mirobolanta firma de net rds, pana azi, cand am depus plangere la opc. Ciudat, dar tot azi, la 8 seara au venit sa inlocuiasca piesa arsa. Reperatia, evident, a durat max 5 minute. Traim in romanica...
Normal e ca eu m-am simtit ca boala fara net, ca la serviciu nu prea se poate, ori sta administratorul cu ochii pe site-urile umblate, ori colegii de birou
Cand veneam acasa, simteam ca nu am aer, tare e greu fara aceasta tehnologie, dependenta nene.!
Mandy imi pare rau de bietii parinti, of, ce pierdere grea pt ei, sa-i ajute Dumnezeu sa treaca cumva peste aceasta nenorocire.
Hai sa mai citesc in urma. Sper ca Noki sa fi pus deja poze din Turcia![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
La multi ani Mariilor, cu sanatate si fericire!
Catutza casa de piatra in continuare!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Multumesc mult pentru incurajari. Sunteti niste dragute. 
Mi-a mai crescut moralul din 2 motive: buni a mea e la spital in sectia socrului, deci am garantia unei atentii sporite, ceea ce in sistemul nostru sanitar e vital. A doua chestie, am uitat sa va zic ca a nascut nasa Sarei, cand eram in Turcia, o minunatie de fetita, iar acum jumatate de ora am vazut primele poze cu piticania si e o draguta si o scumpa. Mor de dragul ei.
Oricum imi plac mie bebelacii, da' Alexandra (asa o cheama) e totusi fetita prietenei mele cele mai bune...

Lavi, mersi de invitatie, daca era orice alta bautura nealcoolica in afara de ceai veneam, da' cu sus-amintitul lichid nu-s prietena deloc.![]()
Feli- nu am terminat de pus pozele din Turcia. Am stat aseara pana la 2 si nici gand sa termin. Au fost totusi 2 saptamani + mania mea de fotografa-sefa. Deci mai am muuulte.
Intr-o alta ordine de idei, apropo de "mirobolantul" RCS...ultima noapte de cazare in Turcia, in orasul Cannakale, hotel de tranzit, 3*, cronicute bune...DAR...ajungem la ora 10 seara si primim ultima camera libera, o puchineata amarata, de m-am umplut de spume cand am vazut in ce hal d emica si naspa e. Dar eram prea obosita pentru show, asa ca am tacut.(Mare minune...
)Si zic eu de fata cu Sarah: "vai, Adi, ce camera mirobolanta...
" la care Sarah care habar nu avea ce inseamna acel cuvant si nici nu-l mai auzise niciodata raspunde promt: "ce zici, mami, sobolani???" Cum i s-o fi parut ei in capsorul ala mic ca seamaa mirobolant cu sobolani, zau daca stiu...Da' faza tare e ca se potriveau animalele in peisaj...
Catuta- la cat mai multi ani petrecuti impreuna!
Miri- tinem pumnii sa fie totul bine, sa iasa analiza buna. Doamne ajuta!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!